Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tegels vervangen:

Tegels vervangen

Ik heb een terras met kleine keramische tegels met cement voeg op gewapend beton. Ik wil de tegels graag vervangen door grote tegels, over de huidige tegels heen, of alles eraf laten halen en nieuwe plaatsen. Het beton is op sommige plekken gescheurd dus moet worden hersteld, of geheel weg worden gehaald en opnieuw aangebracht. Ik heb een rieten dak dus al het water loopt vanaf het dak op de tegels. Het moet dus goed waterdicht zijn en water afvoeren. Ik ben benieuwd wat de mogelijkheden zijn en krijg graag goed advies alvorens de opdracht te verstrekken. Oppervlakte nog niet bekend, denk 75 a 100 m2.
Onze klant uit Haalderen (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels vervangen uit heel Nederland:

Voortuin opnieuw bestraten

Onze kleine voortuin is verzakt. Voor de ramen en deur zakken tegels weg, waarschijnlijk omdat het zand onder het huis verdwijnt. Ook het looppad na het trottoir kent een aanzienlijk hoogteverschil. De bestaande trapjes dienen te worden vervangen door een aflopende straat Het moet dus op gehoogd worden en het gaat om 8 vierkante meter in de voortuin

Laminaat door vloerverwarming en tegels vervangen

Ik wil 48 m2 laminaat laten verwijderen en af laten voeren en daarna vloerverwarming en tegels laten leggen. Ik zou het erg fijn vinden als u bij mij langs kunt komen.

Bestrating vervangen

Mijn Zij tuin heeft last van verzakking. het gaat hierbij om 20 m2. Graag zal ik de zij-tuin willen ophogen en nieuwe tegels willen aanleggen.

Kleine renovatie dakterras

Wij zoeken iemand die ons dakterras (op uitbouw) kan vervangen en er nieuwe dakbekleding op kan aan brengen. Het water stroomt nu niet goed weg en we zouden er graag tegels/hout op willen hebben. Het gaat om ongeveer 15 m2, waarbij er 3 dakramen in de uitbouw zitten

Nieuw terras aanleggen

Ik zou graag mijn grindtegels willen vervangen met gladde tegels en mijn terras iets uitbreiden naar ongeveer 30 m2. De grindtegels wil ik dan naar het terras aan de andere kant van de tuin om dat terras uit te breiden.

Oprit en terras vervangen

We gaan een nieuw huis kopen en inventariseren vast wat de kosten zouden zijn voor het vervangen van de oprit en terras van totaal ongeveer 130m2. Er liggen nu standaard tegels 30x30. We willen graag klinkers. Omdat het een groot opp is willen we graag wel zo goedkoop als het kan.

Badkamer verbouwen

Ik wil een nieuwe badkamer verbouwen. De afmeting is ongeveer 1,92 m x 2,09 m. In de badkamer moet komen: douche, toilet, wastafel en aansluiting voor een wasmachine. Wanden en vloer wil ik betegelen met grote marmeren-look tegels. Betreft een jaren 40 huis. Ik wil ook voor mijn oude badkamer de tegels vervangen. Verder wil ik de kozijnen voor 2 ramen in de woonkamer vervangen.

Badkamer tegelvloer vervangen

Mijn badkamertje lekte en ben daarom bezig de tegels te verwijderen, er zat overal water onder de tegels. Het herstel van de vloer wil ik daarom toch maar uitbesteden. Het is een klein badkamertje van 2 x 3 meter, onder het schuine dak. De tegels lagen direct op het hout. de badkamer is al laag, dus de vloer mag niet veel hoger worden. Het is een oud zaans huisje, dus er zit beweging in. Ik heb behoorlijke haast, ik kan nu al niet meer douchen.

Complete tuin renovatie

Ik wil dat mijn hele tuin gerenoveerd word. Er zitten nu tegels in, deze moeten verwijderd, afgevoerd en vervangen worden. Er is ook een stuk grond waar veel onkruid in zit. Ook dit moet verwijderd worden. Verder heb ik een hazelnoot boom van 5 meter hoog die ik gesnoeid wil hebben. De tuin is 6 meter breed en 11 meter diep. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Verbouwen van Toilet

Toilet van c/a 120x90 verbouwen. Oude staande Toilet pot eruit, vervangen voor hangende. Wastafeltje eruit, vervangen voor andere. Over de oude tegels (zitten goed vast en is recht) heen tegelen, idem voor vloer. * Alle materialen zijn aanwezig op div. kleine aansluitbenodigdheden voor afvoer toilet/water e.d. na.

Partners

Partners van Casius