Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit aanleggen voor vrachtwagen:

Oprit aanleggen voor vrachtwagen

Huis ligt 1 meter hoger dan de straat. De oprit is 6,6 meter lang en moet die hoogte overbruggen. De oprit is 65 m2 en ernaast een garage van 35 m2. Voorkeur gaat uit naar een waterdoorlatende oprit. Momenteel ligt er gebroken puin van 20 cm dik. Het geheel moet een vrachtwagen van 17 ton dragen.
Onze klant uit Haaften (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit aanleggen voor vrachtwagen uit heel Nederland:

Oprit bestraten

Ik ben op zoek naar iemand voor: - het weghalen van oude tegels - opnieuw aanleggen van betonnen tegels of klinkers Brutto oppervlakte: 55 m2, netto = 50 m2. Graag ontvangen wij uw vrijblijvende offerte inclusief de materialen.

Oprit aanleggen

Het aanleggen van 50 M2 oprit en 22 M2 sierbestrating. Totaal 72 M2. Hergebruik van oude gebakken keiklinkers (reeds aanwezig). Terrein is ruw en moet dus nog worden voorbereid/gladgemaakt. Ondergrond is zandgrond.

Terras + oprit nieuwbouw aanleggen

Wij willen graag een terras van ongeveer 5,5 x 4 meter met de MBI GeoArdesia Alivo tegel in de kleur Riviera, en een oprit met grindplaten en daarop olivijn split, GreenSand.Nl, van ongeveer 45-50 m2 laten aanleggen bij onze nieuwbouwwoning. Het grondwerk wordt eventueel met de buren tezamen gedaan. Wat zijn hiervoor de geschatte kosten?

Tuin aanleg nieuwbouw

Het gaat om een tuin aanleg. Ik wil de grond afgraven en afvoeren, en een terras met een kleine border aanleggen in de achtertuin van 11 bij 10 meter. Daarnaast wil ik de voortuin en oprit bestraten 2 bij 10 meter. Ik ontvang graag een prijs inclusief de materialen.

Tuin aanleg nieuwbouw

Zoals het er nu naar uitziet ontvangen wij in september de sleutel van onze nieuwbouw woning. De voortuin is 60 m2 waarbij wij een oprit van ongeveer 15 m2 en een looppad van 10 m2 willen laten aanleggen. De overige 33 m2 willen wij voorzien van groen. De achtertuin is ongeveer 190 m2 groot waarbij er al een houten terras is van 25 m2, dit wordt zo opgeleverd. Voor de overige 165 m2 zal ongeveer 80 m2 gras, 40 m2 beplanting en 45 m2 bestrating of grind gelegd moeten worden. Aan 1 zijde en de achterzijde wil ik graag een heg laten plaatsen.

Terras en oprit met Waaltjes en tegels aanleggen

Nieuwbouwhuis. Terras en oprit aanleggen. Oprit met waaltjes en tegels van 60x60. Terras met tegels 60x60 en randen waaltjes. Oppervlakte oprit 40m2, terras 25m2.

Oprit bestraten

Ik wil graag een parkeerplek laten aanleggen. De ruimte is 5 bij 2 meter en er zal gebruik gemaakt moeten worden van grijze H-profielen, halve H-profielen, opsluitbanden rondom 14 x en de ondergrond vullen met vulzand.

Gemeenschappelijke oprit met afvoer regenwater en rioolaansluiting

Het laten aanleggen van gemeenschappelijke oprit van 228 m2 met afvoer regenwater en aansluiting op riool. Materiaalsoort: geleverde klinkers of tegels van 60x60 cm bestemd voor een auto parkeren.

Perilex-aansluiting aanleggen

We hebben onlangs een nieuwe keuken gekocht maar voor plaatsing moet er nog een perilex-aansluiting komen voor de inductieplaat. Er ligt mogelijk al een kabel vanuit de meterkast naar de keuken maar ik weet niet of dit een 5 aderige is en of geschikt is voor de perilex aansluiting, anders een nieuwe kabel via de oprit naar de keuken aansluiten ( lengte ongeveer 7 meter) en mogelijk uitbreiding van groepenkast!

Oprit met padvast of nobrecal aanleggen

Ik zoek een stratenmaker voor het maken van een oprit. Er dient een oprijlaan van 100 m lang 3 m breed te worden aangelegd dwars door een momenteel nog bestaande kleine bosschage. Daartoe zullen een aantal (kleinere) bomen moeten worden gekapt. Bestaande ondergrond is bosgrond, aarde, zandgrond. Wij willen t liefste halfverharding door middel van “Achterhoeks padvast” of “Nobrecal” oid. Er zal waarschijnlijk een bovenlaag van +/- 30 cm moeten worden afgegraven, kan eventueel verwijderd worden, óf verwerkt in zij terrein als een soort aarden walletje. Dan opvullen met funderings- en drainagelaag (zand + bouwpuin oid), en een toplaag met padvast of nobrecal. Indien nodig opsluitbanden aan weerszijden oprijlaan. Oprijlaan moet bestand zijn tegen voertuigen van max 3000 kg.