Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit aanleggen:

Oprit aanleggen

Het gaat om het bestraten van de oprit (15 m2) De oprit bestaat uit ingereden grind. Deze laag moet worden afgegraven, misschien wel 15 cm om de kasseien te kunnen leggen. Na het leggen de kasseien invoegen met grof zand. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²
Onze klant uit Geldermalsen (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit aanleggen uit heel Nederland:

tuin bestraten en oprit aanleggen

De tuin moet opgehoogd en geëgaliseerd worden. Er moet een terras aangelegd worden van 3,5 x 4,5 m. Verder moeten er honingraat platen komen met daarop grind ( grind is aanwezig). Aanwezige stoepbandjes zullen moeten worden verplaatst. Oprit aan de voorkant van het huis moet nog volledig aangelegd worden. Daar ligt nu gras. Tuin is goed bereikbaar. Het gaat in totaal om ongeveer 100 m2. En de oprit om 3x15 m.

Oprit grind aanleggen

We willen graag onze betegelde oprit en zijkant van het huis veranderen in een oprit van grind, inclusief grindplaten. Eventueel afwateringsbuizen onder de grond bij de zijkant van het huis (blijft nu water liggen na een flinke regenbui) en wat staptegels/-stenen. We halen de huidige betegeling er zelf uit. Het gaat om 12 meter (lengte) en 5 meter (breedte). Daarnaast graag met zand egaliseren.

Oprit aanleggen van grind

Oprit van grind (Limburgs grind 8-16 mm.) aanleggen, opsluiten met cortenstaal. Ongeveer 95 m2. Er ligt momenteel zand.

Oprit bestraten en een extra parkeerplaats aanleggen

Ik wil van mijn voortuin een oprit cq extra parkeerplaats maken, nu liggen er klinkers in. Graag de prijs voor het verwijderen van de klinkers meenemen in de offerte. Er is geen fundering nodig. De tuin afmeting is 5,00 bij 4,55 m. Welke stenen het beste gebruiken hiervoor? Of is grint gestort in honingraten nodig? Ik kan ook foto van de huidige situatie doormailen.

Oprit/terras/pad aanleggen in printbeton in Helmond

Ik wil de oprit, terras en een pad van terras naar de schuur in printbeton laten aanleggen (bewapend) bij een in aanbouw zijnde nieuwbouwwoning in Helmond. In totaal beslaat het een oppervlakte van ongeveer 70/80 m2. Bij voorkeur wordt de kleurstof in de betonmixer gemengd voor een door en door kleuring (duurzamer?). Om na de storting het patroon in het beton te stempelen (motief nog niet bekend). Graag ontvang ik een uitgebreide offerte waarin alle werkzaamheden afzonderlijk worden weergegeven.

Oprit aanleggen

Er moet een oprit komen van 4 metersbreed. De oude natuurstenen kasseien liggen op een bult klaar. Lengte ongeveer 10 m2

Oprit aanleggen

Ik heb een voortuin ongeveer 6 m bij 5 m deze wil ik graag een oprit van maken.

Oprit op camping aanleggen

Wij zijn bezig een sta caravan te kopen. Daar moet een oprit komen van 7 bij 3 er zit nu gras in. Ik zoek dus een stratenmaker die 21 m2 aan bestrating kan aanleggen.

Oprit aanleggen

een oprit van 2 meter breed en ca 35 meter lang vanaf de ingang naar de carport met schuin aangesloten een stuk van 12 meter naar de voordeur

Aanleggen oprit

Ik zou graag een oprit willen laten aanleggen van ongeveer 33 m2 (ongeveer 10.7 x 3) bij een nieuwbouwhuis. Er ligt momenteel niks, gewone grond. Het moet nog worden geëgaliseerd met zand. We twijfelen nog of er beton of kiezelstenen moeten komen. Goed bereikbaar vanaf de straatkant.

Partners

Partners van Casius