Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Geldermalsen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Geldermalsen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Geldermalsen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Geldermalsen of directe omgeving.

68 klanten uit Geldermalsen bevelen een bij Casius in Geldermalsen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Geldermalsen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestraten oprit, dakterras van circa 30 m2 aanleggen op het platte dak van de 3e verdieping, een tuin voorzien van bestrating, sierbestrating aanleggen, een tuinpad asfalteren, bestraten oprit en tuin, erfbestrating aanleggen in een weide, achtertuin, bestrating, grind en vlonders, tuin opnieuw bestraten en omrasteren, oprit aanleggen, verwijderen van grindwerk en leggen klinkers voor grote parkeerplaats, vlonders op balkon leggen, bestrating parkeerplekken, stoeptegels extra leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Geldermalsen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Geldermalsen:

Oprit aanleggen

Het gaat om het bestraten van de oprit (15 m2) De oprit bestaat uit ingereden grind. Deze laag moet worden afgegraven, misschien wel 15 cm om de kasseien te kunnen leggen. Na het leggen de kasseien invoegen met grof zand. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Stoeptegels extra leggen

Onze zoon heeft twee rijen stoeptegels gelegd van 20 tegels per rij. Deze moesten extra aangelegd omdat het terras wat klein is. De eerste rij tegels heeft hij er ook uitgehaald zodat er weer drie ingelegd moesten worden. Hij moest ook de stoepbanden verleggen maar omdat de grond zo hard was lukte het niet. Hij heeft het er nu even ingelegd maar het moet nog weer goed gedaan. Wat zou dat gaan kosten als jullie dat doen? Er moeten 1 a 2 zakken zand bij denk ik.

Terras en oprit betegelen

Het laten aanleggen ( compleet, dus inclusief afgraven en zand tbv de tegen en de tegels zelf) voor een oppervlakte van circa 60 m2. Het betreft een nieuwbouwhuis. Helemaal kaal. Het liefst met grotere tegels, 60 x 60 betontegels.

Betontegels leggen

Ik wil graag een offerte voor het laten leggen van 35 m2 betontegels van 60 bij 40 cm. Ik wil ook dat de tuin wordt uitgegraven en dat er zand wordt gestort.

Nieuw tuinpad aanleggen

Ik wil een nieuw tuinpad laten leggen. L-vormig en 12 m2 groot. Oude pad weghalen en afvoeren.

Nieuw tuinpad aanleggen

Oude tuinpad verwijderen en afvoeren Nieuw pad leggen l-vormig. 12 m2

Bestrating achtertuin

Wij zoeken een stratenmaker die zo spoedig mogelijk onze achtertuin wil bestraten tegels zijn aanwezig zand niet wat rekent u voor 50 m2 bestraten?

Bestrating terras en tuinpad gemiddeld ...

Bestrating terras en tuinpad gemiddeld 55 m2. (Tuinpad met waaltjes ca. 15 m2 en 2 terrassen met trommelsteen wildverband van ca. 40 m2. Alles recht toe recht aan.)

Tegelafvoer,grond afgraven en afvoeren, ...

Tegelafvoer,grond afgraven en afvoeren, worteldoek leggen, zand aanvoeren , betegelen 100m2. Deel bestraat en moet weggehaald worden. Geheel uitgraven. Kleine coppelstones.