Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit bestraten met klinkers:

Oprit bestraten met klinkers

Ik wil onze oprit laten bestraten met klinker. Er moet een auto op de oprit komen te staan. Nu ligt er nog grind.
Onze klant uit Gaanderen (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit bestraten met klinkers uit heel Nederland:

Oprit en looppad bestraten

Wij willen graag onze oprit opnieuw bestraat hebben met abbeystones 20x5x7, (15 m2) daarnaast een looppad richting de voordeur(10 m2) deze willen wij bestraat hebben met tegels van 30 x 20 cm(zelfde kleur als de oprit). Verder moeten er nieuwe nieuwe banden rondom geplaatst worden.

Herbestraten na aanbouw hoekhuis

Graag willen we een offerte van het volgende:her bestraten (dik formaat is voldoende aanwezig) van oprit aan de voorkant van de woning. Jij zelf geeft aan dat het ca. 28 m2 ishet bestraten van fietshok aanbouw van 11,5 m2 (grindtegels reeds aanwezig)bestraten van een gangpad 1 meter breed en 5,5 meter langachterzijde woning gedeelte van bestaande stoep en gedeelte nieuwe stoep(ca. 18 m2) her bestraten reeds aanwezige stoeptegelscirkel met 3 meter doorsnede (koppelstone) gedeeltelijk her bestratengrijs waalformaat stoepje achter in de tuin her bestraten (ca. 3 m2)

Tuin en oprit bestraten

Bestraten tuin en oprit: 11m2 oprit, 5m2 pad, 9m2 terras. Opsluitband ongeveer 16m. Er ligt een laag van 5 cm wit zand

Oprit bestraten

Bestaande ondergrond = 20 cm puingranulaat en 5 cm ophoogzand.. Oprit bestraten (incl. Sluitband +/- 15 meter) van +/- 42 m2 met betontegelbetontegels van 50×25×6.

Oprit bestraten

Ik zoek een partij die onze oprit kan bestraten. Het moet een oprit worden van 4,4 bij 6 meter. Dit deel moet waarschijnlijk eerst worden afgegraven en opgehoogd worden met zand. De tuin is goed bereikbaar.

Offerte voor straatwerk

Wij willen graag onze tuin opnieuw laten straten, graag wil ik bij deze een offerte aanvragen voor: Achtertuin - Afvoeren klinkers (bestaande tegels) +/- 30 m2 - Afvoeren grindtegels +/- 18 m2 - Afvoeren zwarte grond /gras + geschikt maken voor bestrating +/- 12 m2 - Nieuw straten +/- 60 m2 met klinkers en ter plaatse van terras 60 x 60 cm tegels Oprit: Afvoeren grindtegels + stoeptegels +/- 40 m2 Opnieuw bestraten met gebakken klinkers ( ondergrond is 30cm wit zand) Ik ben zelf ook bereid om te helpen met de werkzaamheden indien dit goedkoper is. Kunnen jullie de stene voorzien of moet ik deze zelf bestellen?

Oprit bestraten

Betreft ongeveer 30 m2 wat ik wil laten bestraten met grijze klinkers. Op dit moment ligt er rood grind.

Oprit bestraten

Ik wil de oprit laten bestraten. Op dit moment liggen er nog oude stenen, deze zal ik zelf verwijderen. Het oppervlakte is circa 30 m2. Op de foto gaat het om het huis midden op de foto, waar de oprit rechts van het huis ligt.

Tuin onderhoudsvriendelijk maken

Ik wil de tuin voor en achter onderhoudsvriendelijk maken. En oprit opnieuw inrichten plus bestraten. En misschien wel het belangrijkste, ideeën aandragen. Het gaat om totaal 200 m2. Ik heb een poort.

Oprit en looppad bestraten met courtstones

Eind september 2018 wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We willen dan graag de oprit plus een looppad naar de achtertuin laten bestraten met courtstones. De oprit komt voor de garage en is circa 45 m2. Het looppad loopt aan de linkerkant van onze garage. De courtstones hebben wij zelf al gekocht (het is in wildverband, dus zowel grotere als kleinere courtstones). De grond zal na oplevering nog worden afgegraven, waarna er gebroken puin zal worden gestort op de plek van de oprit. Dit moet vervolgens nog wel worden aangetrilt en afgevlakt (dat gebeurt dus niet). Ik verneem graag een indicatie van de kosten voor het aanleggen van de oprit.

Partners

Partners van Casius