Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestraten van een nieuw dakterras:

Bestraten van een nieuw dakterras

Het betreft een dakterras op de eerste verdieping van een appartementencomplex. Het terras wordt gebruikt om de toegangsdeuren tot de appartementen (6 stuks) te kunnen bereiken. Er liggen nu grindtegels op en die willen we gaan vervangen, waarbij een advies belangrijk is: wat is het meest geschikt. Het mag vooral niet glad worden, omdat er veel gelopen wordt. Tevens beoordeling en eventueel reparatie van de staat van de ondergrond, bestaande uit een bitumen afwerking. Het gaat om het openbaar stuk dat naar de appartementen gaat het oppervlakte hiervan is ongeveer 50m2.
Onze klant uit Epe (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestraten van een nieuw dakterras uit heel Nederland:

Bestraten van dakterras

Bestraten van circa 20 m2 dakterras op de 1e verdieping achter een tussenwoning. (circa 5 meter x 4 meter). Aan een lange en een korte zijde moet ook een balustrade komen. Het deel aan de korte kant moet iets hoger want dat is een afscheiding met buren. Alles zo onderhoudsvrij mogelijk. Het is in het oude centrum van Amersfoort, maar parkeren en aanvoer materiaal is geen probleem. Was vroeger al eens een dakterras maar de dakbedekking is ooit vernieuwd en toen is het vorige terras afgebroken en verwijderd.

Dakterras aanleggen

Het gaat om een dakterras van 66 vierkante meters. Ik wil het graag laten bestraten en wil graag advies over wat er het beste op past. Er is een opening aan de zijkant voor het trappen.

Dakterras bestraten

Op het dakterras boven de garage wil ik graag kunststof tegels of kunststof planken in een antraciete kleur laten plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 35 m2.

Dakterras bestraten

Het dakterras is ongeveer 50 m2 groot. Hier wil ik graag een composiet vloer laten leggen. Ook moeten er bloembakken gemaakt worden van hetzelfde materiaal. Daarnaast dient er een reling geplaatst te worden van 13 meter lengte waarbij er nog geen keuze gemaakt is voor het soort materiaal. Het terras is goed te bereiken.

Dakterras betegelen

Graag zou ik willen weten wat het kost om een dakterras te laten betegelen. Oude tegels meenemen, egaliseren, bestraten, kosten tegel maximaal 25 euro per m2, 11x 4 meter of zorg ik zelf voor de tegels..?

Dakterras aanleggen

Ik wil graag een dakterras aanleggen. Het dakterras is 3. 90 m bij 2. 10m groot. Er is al via de slaapkamer toegang en er liggen losse tegels op. Ik zou graag een nieuw hekwerk (het liefst materiaal waar weinig onderhoud aan zit) en het mooier laten bestraten (ook met iets waar weinig onderhoud aan zit). Ik zou de materialen deels zelf willen aanschaffen en deels door de timmerman laten leveren.

Dakterras bestraten

Ik heb een dakterras/balkon van ongeveer 25 m2. Daar liggen nu stoeptegels op. Die wil ik graag vervangen door een iets chiquere tegel. Ik denk aan mooi betonnen tegels of natuursteen. Mijn vraag is, wat zou dit ongeveer kosten, afhankelijk van de steen. Moet ik zelf de stenen bestellen en laten bezorgen? De oude tegels mogen afgevoerd worden.

Dakterras bestraten met betontegels

Ik wil graag 64 betontegels van 50 x 50 centimeter groot laten leggen op mijn dakterras. Er ligt nu momenteel dakleer op het dakterras. Het terras ligt op de 3e etage en er is geen lift aanwezig.

Dakterras bestraten

Graag wil ik een offerte aanvragen voor de werkzaamheden aan een dakterras van circa 180 m2. Het betreft de volgende werkzaamheden: - Bestraten van het dakterras, tegels of rubberen tegels - Afvoeren van de oude tegels en hout - Verwijderen en afvoeren van plantenbakken Graag ontvang ik uiterlijk 29 mei een offerte.

Betonnen bak slopen en terrastegels plaatsen

Op een dakterras moet een betonnen bak gesloopt en afgevoerd worden (lift en vuilcontainer aanwezig, planten en aarde zijn al verwijderd), vervolgens dienen betonnen terrastegels op kunststof nokken geplaatst te worden zoals op de rest van het dakterras. Afmetingen bak 5250 x 5250 mm hoog 500 mm. Formaat tegels 500 x 500 mm, te bestraten oppervlak ca 30 m2, ca 110 tegels, plastic nokken ca 220. Levering materiaal in overleg.