Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras betegelen:

Terras betegelen

Nu liggen er gewassen grindtegels in. Die haal ik er zelf uit. Dan moet gedeelte van tuin bij terras getrokken worden. Totaal terras 75 m2. Die willen we betegeld hebben met tegels van 100x100 cm.
Onze klant uit Elst (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras betegelen uit heel Nederland:

Balkonvloer vernieuwen

Welke vlakken wil je laten betegelen? Vloeren Wat is het toepassingsgebied van de tegelwerken? Terras Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Het gaat om een ongeveer 7 m2 open balkonvloer. Nu liggen er 88 30 x 30 cm oude dreen tegels met grind deklaag. Ik wil de oude tegels verwijderen en afvoeren en vervangen door nieuwe. Er is een lift etage.

Ophogen van een terras

Terras ophogen en betegelen met bestaande tegels. Of terras ophogen met nieuwe bestrating.

Terrassen en oprit aanleggen

Graag vragen wij een offerte aan voor het aanleggen van terrassen en een oprit (betreft een nieuwbouw woning). Het gaat om de volgende activiteiten: • Aanleg hoofdterras. Afmetingen: 9 x 3, totale oppervlakte: 27 m2, welke we graag willen laten betegelen met de volgende 60 x 60 cm tegel • Aanleg zij terras. Afmetingen: 4,8 x 2,4. Total oppervlakte: 11,52 m2, welke we graag willen laten betegelen met dezelfde tegel als hoofdterras. • Aanleg oprit + border. Totale afmetingen 9,4 x 3,7 waarvan 5 x 0,5 border. Totale oppervlakte 32,28 m2 waarvan 2,5 m2 border. Voor de oprit willen we gebruiken maken van grind/split in de volgende kleur (ander goedkoper merk mag ook) Materiaal + kleur borderafscheiding in overleg. Graag ontvangen we uw reactie.

Tuinschutting plaatsen en terras aanleggen

Terras: 1) circa 3-4 m3 zand kruien vanaf de straat door het huis, afstand ca. 25 meter. 2) Aantrillen zand. 3) Terras van 3 x 3 meter aanleggen/betegelen met tegels van 60 x 60 cm. 4) Herstellen aangrenzende klinkerbestrating over een lengte van circa 4 m bij 30 cm. (Op foto zichtbaar betonpuin wordt al afgevoerd). 5) Schutting plaatsen over een lengte van 8.60 meter links, 1.50 meter, achter 3 meter, rechts 3 m plus extra stukje van 1.10 meter. (Schuttingdelen van 1.80 meter). Met 20 cm brede plank onder schutting, ter verhoging, over gehele lengte. De tuin heeft geen achterom dus alles moet door het huis heen.

Ernstig verzakte tuin ophogen en bestraten

Mijn tuin is ernstig verzakt en staat na een fikse regenbui helemaal blank. Er is nu een terras van ongeveer 20 m2 in een tuin van ongeveer 100 m2. De beplanting en gazon is volledig afgestorven. Het plan is dus om de tuin volledig op te hogen en eventueel betegelen en vlonders te plaatsen. Het is een binnenplaats, dus het zand zal via of over het huis gestort moeten worden.

Egaliseren, betegelen en gras aanleggen

Onze tuin (ca. 35m2) graag egaliseren, terras en tuinpad betegelen en een stukje gras aanleggen (3x3m).

Terras en tuinpad opnieuw aanleggen

Ik wil mijn terras direct aan huis, tuinpad en terras achterin de tuin met nieuwe tegels (50x50 of 60x60) aanleggen. Er liggen nu verschillende soorten tegels. Het gaat om een te betegelen oppervlakte van in totaal 35 m2. De achterzijde van de tuin ligt een stuk hoger dan de tuin erachter. Daar zal mijns inziens over de hele tuinbreedte (10 meter) een afboording of kantopsluiting nodig zijn die er nu nog niet ligt. Het weghalen van de huidige tegels zal ik zelf doen.

Tuin egaliseren en betegelen

Wij hebben een tuin van ongeveer 132 m2 (8 bij 17 meter) en wij zijn opzoek naar een bedrijf dat ons een mooie praktische tuin kan aanleggen met een terras (terrastegels zijn al aanwezig), overkapping, een tuinhuis (het geraamte is ook al aanwezig) en er mogen ook nog 2 schuttingmuren gemetseld worden waarvan 1 muur de tegels ook aanwezig zijn. Verder moeten wij kijken welke extra’s wij willen als jong gezin in verband met budget/kosten Voor de rest moet de tuin hondvriendelijk zijn en ook echt ontsnappingsvrij (het betreft een Beagle (jachthond). Een deel moet kunstgras worden (8 bij 6 meter).

Terras met keramische tegels betegelen

Ik wil in de achtertuin een nieuw terras aanleggen met keramische tegels. De tuin moet ook opgehoogd worden. Het terras dat aangelegd moet worden is 45 m2.

Terrassen en pad betegelen

Sierbestrating leggen in de achtertuin. Het gaat om 2 terrassen en een pad. Er liggen nu tegels in. Deze graag verwijderen en afvoeren. Het ene terras is 8 x 2,5 meter en het andere terras 6 x 2,5 meter.

Partners

Partners van Casius