Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras betegelen:

Terras betegelen

Nu liggen er gewassen grindtegels in. Die haal ik er zelf uit. Dan moet gedeelte van tuin bij terras getrokken worden. Totaal terras 75 m2. Die willen we betegeld hebben met tegels van 100x100 cm.
Onze klant uit Elst (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras betegelen uit heel Nederland:

Tuinhek met deur plaatsen en terras ophogen en betegelen

Graag zou ik 2 offertes ontvangen: De belangrijkste offerte is voor een hek met deur in de achtertuin: breedte van het hek is 2,39 meter, inclusief een deur hoogte ongeveer 1,95 meter. De 2e offerte eventueel: voor het ophogen, betegelen (25 cm ?) en helemaal dichtmaken van het terras, totale oppervlakte ongeveer 35 m2.

Terras bestraten

Ik wil het terras van mijn woning in de tuin laten betegelen met waalformaat klinkers. Het gaat om een oppervlak van 30 m2. Er is geen zij- of achteringang en de stenen moeten eventueel over de woning heen getakeld worden.

Tuin betegelen en gras aanleggen

Terras vergroten met basis uitvoering tegels, en gras aanleggen. Totale oppervlakte tuin: 5 meter breed en 10 meter diep

Achtertuin bestraten

Heer/Mevrouw, Wij willen graag onze tuin laten betegelen. Het zou gaan om een terras tegen het huis aan en een terras achter in de tuin. Dat samen met een looppad door de tuin. Beide terrassen zijn ongeveer 5 bij 4 meter en het looppad zal 1 m 20 breed zijn met een lengte van 8 meter totaal. Op dit moment is de situatie ruw, dus er staat onkruid. Onze voorkeur voor tegels betreft 60 bij 60. Eventueel kunnen we ook een afspraak maken om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Neemt u dan gerust contact met ons op. Bij voorbaat hartelijk dank.

Tuintegels leveren en laten leggen

Graag wil ik de aankoop van tuintegels en het laten leggen ervan bij een bedrijf onderbrengen. Is dit mogelijk? Het gaat om een oppervlak van 30 m2 in Almere Poort. Het betegelen van de tuin zou op 4 en/of 5 december moeten gebeuren. Ik denk aan betontegels 60 x 60 antraciet of houten tegels. De tuin is bij oplevering deels al bestraat met lichtgrijze betontegels van 40 x 60 cm (alleen terras en pad naar de schuur). Verder ligt er zand. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn en het prijsverschil tussen betontegels en houten tegels. Bij voorbaat

Terras laten betegelen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht met een onder geheid terras: breeddekplaten (beton) op fundering. Dit moet natuurlijk nog worden afgewerkt met plavuizen/tegels. Het gaat om ongeveer 34 m2. Ik neem aan dat er ook opsluitbanden omheen moeten aan een kant (het terras ligt tegen het huis aan). Ik ben geïnteresseerd in de kwestie vocht/vriezen/tegels loslaten en wil daar meer informatie over.

Tuin opnieuw aanleggen

210 m2 terras, paden en oprit (62 m2) betegelen. 14,5 x 11,5 grasmat.

Terras betegelen

In de tuin van onze nieuwe woning willen wij een terras aanleggen met tegels. Dit is een oppervlak van 3 bij 6 meter. Daarbij willen wij ook een pad naar de achterkant van de tuin laten aanleggen. Dit pad zal ongeveer 6 meter diep zijn, bij 1 meter breed. De hele ondergrond moet wel nog geëgaliseerd worden.

Terras leggen en betegelen rondom het huis

Er dient 60 m2 bestrating uitgevoerd te worden. Aan de achterzijde zal er een terras gaan komen van ongeveer 3 bij 10 meter en een stukje verder in de tuin een cirkel. Aan de zijkant van de woning en in de voortuin zal er een looppad gelegd moeten worden.

Bestrating renoveren met bestaand materiaal

Ik wil in onze tuin diverse klussen laten verzorgen. Ik wil ons terras van 7 x 6 meter opnieuw laten betegelen met de bestaande tegels en cobble stones. Er moet nieuw zand onder en alles moet goed worden aangetrild. Verder wil ik ons garagepad van 20 tot 25 meter lang opnieuw laten bestraten met hergebruik van de huidige tegels. Tussen de rijpaden ligt daar heel oud en slecht gras. Ik laat die tussenruimte graag opnieuw aanleggen met ongeveer 15 m² graszoden. Ik maak graag even een afspraak, zodat u de klus hier kunt beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte. We hebben geen haast met de klus. Die mag in het najaar of anders in het vroege voorjaar worden uitgevoerd.

Partners

Partners van Casius