Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras betegelen:

Terras betegelen

Nu liggen er gewassen grindtegels in. Die haal ik er zelf uit. Dan moet gedeelte van tuin bij terras getrokken worden. Totaal terras 75 m2. Die willen we betegeld hebben met tegels van 100x100 cm.
Onze klant uit Elst (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras betegelen uit heel Nederland:

Terras laten betegelen

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht met een onder geheid terras: breeddekplaten (beton) op fundering. Dit moet natuurlijk nog worden afgewerkt met plavuizen/tegels. Het gaat om ongeveer 34 m2. Ik neem aan dat er ook opsluitbanden omheen moeten aan een kant (het terras ligt tegen het huis aan). Ik ben geïnteresseerd in de kwestie vocht/vriezen/tegels loslaten en wil daar meer informatie over.

Tuin opnieuw aanleggen

210 m2 terras, paden en oprit (62 m2) betegelen. 14,5 x 11,5 grasmat.

Terras betegelen

In de tuin van onze nieuwe woning willen wij een terras aanleggen met tegels. Dit is een oppervlak van 3 bij 6 meter. Daarbij willen wij ook een pad naar de achterkant van de tuin laten aanleggen. Dit pad zal ongeveer 6 meter diep zijn, bij 1 meter breed. De hele ondergrond moet wel nog geëgaliseerd worden.

Terras leggen en betegelen rondom het huis

Er dient 60 m2 bestrating uitgevoerd te worden. Aan de achterzijde zal er een terras gaan komen van ongeveer 3 bij 10 meter en een stukje verder in de tuin een cirkel. Aan de zijkant van de woning en in de voortuin zal er een looppad gelegd moeten worden.

Bestrating renoveren met bestaand materiaal

Ik wil in onze tuin diverse klussen laten verzorgen. Ik wil ons terras van 7 x 6 meter opnieuw laten betegelen met de bestaande tegels en cobble stones. Er moet nieuw zand onder en alles moet goed worden aangetrild. Verder wil ik ons garagepad van 20 tot 25 meter lang opnieuw laten bestraten met hergebruik van de huidige tegels. Tussen de rijpaden ligt daar heel oud en slecht gras. Ik laat die tussenruimte graag opnieuw aanleggen met ongeveer 15 m² graszoden. Ik maak graag even een afspraak, zodat u de klus hier kunt beoordelen. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte. We hebben geen haast met de klus. Die mag in het najaar of anders in het vroege voorjaar worden uitgevoerd.

Terras betegelen

Ik wil in mijn achtertuin een terras laten leggen van ongeveer 12 m² met tegels van 60 x 60 cm. Er moeten een paar tegels op maat worden gemaakt. Er ligt al zand. Ik ontvang graag uw offerte.

Terras betegelen

We willen ons terras laten betegelen met grote grijze tegels, bijvoorbeeld 60 x 60 cm, met randen, totaal ongeveer 25 m2. De vlonders die er nu liggen moeten verwijderd en afgevoerd, de ondergrond moet een beetje opgehoogd. Graag ontvangen wij van u een globale inschatting van wat dit zou kosten.

Terrassen en oprit aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van bestrating bij ons nieuwbouwhuis. Het ontwerp van de tuin is nog niet volledig gereed, maar het gaat (indicatief) om: -Betegelen van de oprit van circa 27 m². -Betegelen van het hoofdterras in de tuin, circa 19 m² -Betegelen van het zij-terras, circa 12 m² -Betegelen terras voortuin, circa 7 m² (met vorm halve cirkel) Als materiaal zullen we zelf kopen. We denken aan betontegels in de achtertuin en betonklinkers of betontegels (7 cm dikte) voor op de oprit en het terras aan de voorzijde. De tegelmaat hebben we nog niet bepaald. Graag ontvangen wij een offerte inclusief benodigde werkzaamheden als het aanleggen van een goede ondergrond (zoals aanleggen van worteldoek, kantopsluitingen en aanbrengen van een funderingslaag). De werkzaamheden zouden begin oktober kunnen starten, maar wij zijn hierin flexibel (kan ook later). Wij kijken uit naar uw reactie.

Terras betegelen

Terras betegelen met tegels nu lighten er koppelstones in die er hit moeten oppervlakte is 22 m2 Graag de kosten hiervan.

Achtertuin aanleggen

Wij willen onze achtertuin laten ophogen, egaliseren en betegelen. De oude stenen zijn er al uit. Ik heb 1,5 kuub ophoogzand verdeeld over de tuin, dit moet nog aangestampt/getrild worden, mogelijk is er nog meer ophoogzand nodig. Er moet een terras komen van 18 m2, de tegels (nieuw) zijn er al en moeten in wildverband worden aangelegd. Daarnaast willen wij met reeds geleverde borderstenen (nieuw) plantenbakken gemaakt hebben. Ook willen wij een grindpad rond de schuur; anti-worteldoek aangeschaft, en we zorgen nog voor honingraatdoek, grind en een aantal staptegels.

Partners

Partners van Casius