Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Elst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Elst heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Elst u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Elst of directe omgeving.

229 klanten uit Elst bevelen een bij Casius in Elst aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Elst bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: een verhoogd dakterras aanleggen, egaliseren en leggen van sierbestrating, stelconplaten verwijderen, keramische tegels plaatsen, oprit en tuin bestraten, betonplaat storten, garage oprit bestraten en opvullen, voortuin betegelen, ophogen en herstraten oprit, oprit bestraten, sierbestrating in de achtertuin leggen, oprit, terras en overkapping bestraten, aanleggen en bestraten voortuin, betontegels leggen, herbestrating en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Elst staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Elst:

Oprit opvullen en bestraten

We willen graag bij onze nieuwbouwwoning de oprit aan laten leggen. Er zal niet heel veel afgegraven hoeven worden. We willen het graag laten bestraten met zo groot mogelijke donker grijze tegels. De oprit is ongeveer 60 m2.

Oprit bestraten

Ik wil de oprit bestraten van circa 21 m2. Er moet een pad naar de voordeur van 1 meter breed bij 4 meter lang komen. Een pad voor de gehele woning van 1 meter breed bij 6 meter lang.

Pad aanleggen langs de woning

Wij willen een pad naast het huis. Eerst moet er grind afgegraven worden en dan het pad aanleggen. Het gaat om een pad van 12 meter ingelegd met tegels.

Terras betegelen

Nu liggen er gewassen grindtegels in. Die haal ik er zelf uit. Dan moet gedeelte van tuin bij terras getrokken worden. Totaal terras 75 m2. Die willen we betegeld hebben met tegels van 100x100 cm.

Sierbestrating aanleggen op een horecaterras

Ik wil graag een horeca terras opnieuw laten bestraten. Er moet een heg uit en een aantal planten op het terras zelf. Het is ongeveer 7 bij 23 meter. We hebben zelf geen stenen en zand. Het mag eenvoudig en strak zijn.

Sierbestrating aanleggen

Wij zijn op zoek naar een stratenmaker voor ons nieuwbouw huis. De oplevering staat gepland in de eerste week van juli 2017. Het betreft het verder afgraven van de grond om het huis, dit is 250 m². De grond om het huis wordt door de aannemer al minstens 10 cm onder peil opgeleverd. Dan ophogen met zand. Het leveren en leggen van sierbestrating 57 m² gebakken waalformaat. Het leveren en leggen van 73 m² betontegels (drie terrassen).

Voortuin bestraten

Bestraten van voortuin: 24 m2. zand niet aanwezig Afgraven en grond afvoeren. Nieuw zand aanbrengen en egaliseren. Stenen van 20 x 30 tegels van 5 cm dik zijn aanwezig.

Divers bestratingswerk

Ik wil graag 2 fietsrekken met betonvoeten plaatsen, bestrating moet er dan uit, gaten voor de betonvoeten en bestrating van de parkeerplaats er weer in. De fietsrekken heb ik al, de bestrating is nu voor een parkeerplaats op een industrie terrein.

Bestrating leggen in de voor- en achtertuin

Ik wil mijn voor- en achtertuin laten bestraten met 50 cm x 50 cm tegels. Deze mogen door de vakman geleverd worden. De voortuin is op dit moment bestraat en dient leeggehaald te worden. De achtertuin is deels bestraat en deels grasmat. Beide oppervlaktes zijn ongeveer 60 m2. Graag heb ik ook al het oude materiaal en tuinafval afgevoerd.

Tuin met bestrating laten maken

Ik wil een tuin laten maken met alleen tegels.

Terras opnieuw bestraten

We hebben nu een terras van grindtegels van ongeveer 15 m2. We willen eventueel het volgende laten realiseren: 1) Verwijderen en afvoeren van de grindtegels. 2) Terras vergroten naar 24 m2. Uitgraven en ongeveer 20 cm straatzand erin. Deel straatzand is al aanwezig onder oude terras. 3) Leveren van betontegels van 60x60, 40x60 of een ander leuk formaat in zalm geel of gemêleerd, dit mag ook een restpartij of b keus tegel zijn. 4) Leveren van de opsluit randen voor het terras. Leggen van het terras. Graag een indicatie van wat zo iets zou gaan kosten.

Oprit naar garage opnieuw bestraten

Oprit naar garage is bestraat maar niet meer vlak, en er zit een knik in richting de straat. Grote tegels van 30 x 60 cm en 60 x 60 cm, beide 6 cm dikte. Moet opnieuw bestraat worden. Het gaat om ongeveer 30 vierkante meter. Het is mogelijk een foto door te mailen als u dat op prijs stelt. Graag een indicatie van kosten.

Voortuin afmaken

Werk van andere stratenmaker afmaken. Voortuin van 11m2. +/- de helft aan straatwerk ligt er al, maar afschot is niet goed. Verder +/- 12 meter opsluitband plaatsen rondom stenen en groen. Het creëren van een border d.m.v. 6 borderblokken van 60 x 12,5 x 12,5cm tussen de stenen.

Tuin bestraten

Ik heb een achtertuin die opnieuw bestraat moet worden.

in tuin klinkers leggen

Tuin is veranderd en daardoor is de bestrating/terras ook verschoven, nu moet ongeveer 13 vierkante meter bestraat worden. De oppervlakte is met zwarte grond en er ligt ook al zand wat vrij gekomen is van het stuk waar de klinkers gelegen hebben. Kan zelf mee helpen bij aangeven klinkers. Het is een tuin van mijn dochter in Elst.

Nieuwbouw hoekwoning, ongeveer 40 m2 ...

Nieuwbouw hoekwoning, ongeveer 40 m2 oude klinkers, ongeveer 30 m2 wildverband, tuin ophogen ongeveer 30 cm, zijkant huis en achter is vrij van bouwgrond, voorkant huis is opgehoogd dient vervangen te worden. Ongeveer 5 m2 stapelstenen te verlijmen.

Het leggen van hardsteen tegels 100x100 ...

Het leggen van hardsteen tegels 100x100 (14) en 60x60 (15). Op maat slijpen. lengte richting - geen hoekjes Opp. 23 M 3 kub zand afvoeren 1 kub geelzand aanvoeren Aantrillen geelzand Krijgen begin oktober te horen of ik de grond krijg van de gemeente.

Onze tuin is al uitgegraven. Zand ...

Onze tuin is al uitgegraven. Zand storten en tweedehands steen leggen.

Terras moet opnieuw vergroot aangelegd ...

Terras moet opnieuw vergroot aangelegd worden. Een extra terras. Een nieuw grasvlak. Voortuin een stukje bestraten rest opvullen met grind. Voortuin is ongeveer 9m2. Achtertuin is ongeveer 90m2.

Huidige "bestrating"voortuin ...

Huidige "bestrating"voortuin verwijderen, en nieuwe (bredere) bestrating ervoor in de plaats leggen!