Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor gezamenlijke tuin laten bestraten:

Gezamenlijke tuin laten bestraten

Met 30x30 stoeptegels bijv. Op dit moment ligt er gras 2 x 15 a 20 m2 in
Onze klant uit Ede (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gezamenlijke tuin laten bestraten uit heel Nederland:

Tuin uitgraven en ophogen

Wij overwegen onze voortuinen opnieuw in te richten. Verzakking en 18 jaar onevenwichtige groei van de tuin toont zich inmiddels. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het afgraven van 2 voortuinen tot ongeveer -30 cm met een gezamenlijke oppervlakte van 7,5 x 11 meter, totaal ongeveer 82 m2. Hierbij dienen de bomen en beukenhaag behouden te blijven. Na afgraven zouden we een nieuwe laag tuingrond/zand van + 50 cm, + 20 cm t.o.v. huidige vlak, over het oppervlak aangevuld willen hebben. Ongeveer 60 m2 tuingrond en 20 m2 zand voor bestrating.

Aangrenzende achtertuinen aanleggen

Het betreft 2 aangrenzende achtertuinen van ongeveer 35 m2 per stuk. Deze tuinen liggen bovenop een parkeergarage wat enige restricties met zich mee brengt. Op dit moment ligt er soort asfalt in de tuin. De tuinen grenzen aan een grote gezamenlijke binnentuin. Wensen zijn onder andere: - Afwateringssysteem, huidig regenwater loopt niet weg - Bakken met bloemen, bomen en/of moestuin - Loungebank met vuurkorf - Plek voor een buitentafel - bestrating of houten planken als terras Beide tuinen zien we graag in aansluitende stijl, dus 1 ontwerp

Tuin met vijver renoveren

In de tuin wil ik nieuwe tegels, vijver en verder te onderhandelen materialen. Bij voorkeur wat toepassingen zodat de tuin optisch groter lijkt. De tuin moet ook onderhoudsarm worden, wel veel groen. Aan een kant hebben we een gezamenlijke schutting waar erg veel Hedra doorheen groeit. De tuin loopt in een punt: van 5 meter breed naar 1 meter breed waar een poortdeur is. De lengte is 8,5 meter. In totaal 28.50 m2.

Tuin opnieuw aanleggen

Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor het opnieuw inrichten van de gezamenlijke tuin. De tuin is ongeveer 20 m2 en er staat een boom in welke gekapt dient te worden. Zelf zaten we te denken aan het volgende: 1. Kappen van de boom + afvoeren (stronk mag blijven staan) 2. Werkzaamheden border voorzijde opknappen - Beplanting / onkruid verwijderen - geheel doorvrezen - Tuinaarde aanbrengen (zanderig) - Beplanting aanplanten (70x Helmgras / 200x lavendel / 5x vlinderstruik, 25x wilde tijm) 3. Aanbrengen van een buis met punten, zodat het muurtje niet wordt gebruikt om op te zitten Is het mogelijk dat we op basis van bovenstaande gegevens een offerte krijgen?

Fundering maken en betonvloer storten voor een tuinhuis

Ik heb een betonnen fundering en vloer nodig voor een nieuwe houten tuinhuis afmeting 601 x 319 cm. De benodigde funderingsmaat is 581 x 292 cm. Er zitten 3 heipalen in de kleigrond vanuit de bouw. (rekening gehouden met standaard schuurmaat 4 x 2 meter) vloerhoogte mag 20 cm boven maaiveld komen met 1 afgeschuinde kant van 1 meter breed ( steeg gericht) dit i.v. m inrit fietsen en brommers. De fundering. Vloer is gesitueerd einde tuin/ erf uitkomende op een gezamenlijke steeg van ongeveer 1 meter breed maar die is een eind van de straat af. Het best gaat het om voor het huis de wagen voor het beton te zetten en een slang door het huis te leggen, dan is het circa 15 meter. Op dit moment liggen er stoeptegels op kleigrond.

Tuinhaard / BBQ verwijderen

Betonnen tuinhaard/BBQ uit achtertuin verwijderen. Tuin is bereikbaar via gezamenlijke gang aan de achterkant. Ik denk met een breedte van ongeveer 1.5 meter.

Composiet schutting plaatsen en coniferenhaag verwijderen

Ik wil op de erfgrens tussen mijn tuin en die van de buren een gezamenlijke composiet schutting laten plaatsen van 14 meter lang en ongeveer 210 cm hoog. We willen antraciet grijze palen. De schutting moet modulair worden opgebouwd. De onderste planken willen we antraciet, daarboven lichtgrijs. We willen glad materiaal zonder motief. We hebben hier veengrond, de palen zullen wellicht aangestort moeten worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Optioneel is het verwijderen van een 14 meter lange Leylandi haag van 240 cm hoog. Hiervoor mag een afzonderlijke offerte worden aangeboden. De tuin is goed bereikbaar via een poort aan de achterzijde.

Prefab kelder in de tuin plaatsen

Ik woon sinds enige tijd in mijn nieuwbouwwoning en wil daar aan de achterzijde in mijn tuin en die van de buren één gezamenlijke prefab kelder laten plaatsen van 9 x 4,5 meter. Daarin moet later een scheidingsmuurtje komen op 5,5 meter, zodat we de kelder kunnen delen. Ik ga graag in gesprek met aannemers die hier ervaring mee hebben en ontvang daarna uw prijsopgave.

Extra groep voor buitenelektra plaatsen in de meterkast

Tijdens de nieuwbouw 2 jaar geleden is vanuit de meterkast een grondkabel in de tuin gelegd voor stroomvoorziening tuinschuur. Deze grondkabel is in de meterkast aangesloten op een gezamenlijke groep (begane grond). Ik wil deze graag aangesloten hebben op een aparte (extra) groep met aardlekschakelaar.

Tuin afgraven en zand storten

Wij willen graag onze tuin laten afgraven tot een cm of 20 en hier zand laten storten. Het gaat om een voortuin en een achtertuin met een gezamenlijke afmeting van ongeveer 60 m2. Graag zouden we hiervoor een offerte krijgen van jullie.