Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Ede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Ede heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Ede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Ede of directe omgeving.

943 klanten uit Ede bevelen een bij Casius in Ede aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Ede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: plein laten herstraten, grote oprit met plein bestraten, betonplaten en tegels plaatsen, oprit en tuin bestraten, half basketveld aanleggen, terras opnieuw aanleggen, oprit betegelen, tuin herbestraten, tuin gedeeltelijk laten betegelen, terras aanleggen met houten planken, sierbestrating leggen, bestraten met maaskeien, oprit en achtertuin aanleggen, cobblestones leggen, oprit aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Ede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Ede:

Voortuin deels betegelen

Ik zoek een stratenmaker die in onze voortuin 20 m2 aan stenen kan leggen. De stenen zijn reeds besteld. Er hoeft daarnaast niets opgehoogd/geëgaliseerd te worden.

Composiet terrastegel laten leggen

We willen graag composiet terrastegel van de Gamma (bruin kunststof 30 x 30 meter) laten leggen op ons terras. Er moeten rondingen uit de tegel gezaagd worden, vandaar dat we dit graag door een vakman willen laten doen.

Terras en looppad aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor 96 m2 straatwerk, betontegels 60 x 40 cm leveren en leggen. Inclusief zand.

Gezamenlijke tuin laten bestraten

Met 30x30 stoeptegels bijv. Op dit moment ligt er gras 2 x 15 a 20 m2 in

Terrastegels leggen

13m2 terrastegels 80x80 leggen in de achter tuin. Het juiste zand bed is al aan wezig, alleen moet deze nog glad gemaakt worden. Tegels zijn ook al aanwezig.

Composiet vlonderplanken leggen op een terras

Ik wil graag composiet vlonderplanken laten leggen op een bestaand terras van 19 m2, dit zal iets verlaagd moeten worden, omdat anders de deur niet meer open kan.

Sierbestrating in tuin leggen

In de achtertuin willen wij graag antraciet kleurige tegels van 60 bij 60 cm laten leggen. Er zal 38 m2 bestraat moeten worden en 44 m2 tegels geleverd. De grond dient ook afgegraven te worden en afgevoerd inclusief 15 m2 Waaltjes. Het nieuwe zand zal geëgaliseerd moeten worden. De achtertuin is redelijk goed bereikbaar.

Keramische tuintegels leggen

Van mijn 42 m2 grote achtertuin wil ik graag 40 m2 aan keramische tegels laten leggen die ik zelf aanschaf, en een bloembak van 2 m2 geplaatst hebben.

Bestrating op de oprit vervangen

Ik heb op mijn oprit van ongeveer 30 m² nu betontegels liggen. Ik wil die laten verwijderen, de ondergrond laten voorbereiden en er vervolgens nieuwe bestrating laten leggen. Ik heb nog geen keuze gemaakt voor het soort bestrating dat ik wil. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Achtertuin straten met tegels

Achtertuin bestraten, er hebben al tegels gelegen. Deze halen wij er zelf uit. Het is onder een veranda. De nieuw te plaatsen tegels zal ik zelf aanschaffen. De tegels zijn 60 bij 30 cm, gewone betontegels. We zijn bijna klaar met schilderen. Het liefst volgende week of volgend weekend.

Tuintegels leggen

Het laten leggen van tuin tegels van 60x60 cm in de voortuin. Is ongeveer 15,60 vierkante meter.

Oprit bestraten

Oprit van 63 m2 laten bestraten. Moet nog worden afgegraven.

Achtertuin en oprit bestraten

Achtertuin en voortuin (parkeerplek) bestraten. Ongeveer 60 m². Tuin is makkelijk bereikbaar. Over 2 weken gaat de klant op vakantie, eventueel ervoor, anders wordt het daarna.

Achtertuin betegelen en border aanleggen

Ik wil keramische tegels laten aanbrengen in mijn achtertuin. De achtertuin is ongeveer 50 m2. Er moeten oude struiken uit en de oude tegels moeten er uit. Hierbij kan mijn man en zoon helpen. De tuin wordt afgesloten met een beuken haag, die moet blijven staan. Ook moet er een kleine border van 2 m2 komen. Wat gaat zoiets kosten?

Voor-, zij- en achtertuin bestraten

Voor-, zij- en achtertuin bestraten totaal 450 m2 waarvan 350 m2 zo goed als geëgaliseerd. De rest ligt een stukje gras, stukje 30 x 30 cm tegels en Waaltjes en voortuin cacaodoppen. Het geheel dient te worden bestraat inclusief. alle voorkomende werkzaamheden die daar voor nodig zijn dat ik nergens omkijk naar heb. De oude aarde en stenen dienen te worden afgevoerd.

Terras in de achtertuin aanleggen

Terras aanleggen op goede zandgrond waarop nu baksteenklinkers liggen die ik er zelf uithaal. De afmeting is breedte 4.20 meter x 4 meter. Met wel wat gering aan zaagwerk. Na het uithalen van de klinkers (wat ik zelf doe) moet er een drainagepakket aangebracht en geëgaliseerd worden van ongeveer 8 cm om op gelijke hoogte te kunnen blijven bij een tegeldikte van 8 cm. De voegen tussen de tegels inwassen met een voegmortel doe ik zelf.

Tuin ophogen en herbestraten

Ik wil graag mijn achtertuin laten ophogen en herbestraten. Het betreft ongeveer 40 m2 ophogen en herbestraten. De stenen zijn kasseien. Indien nodig wil ik de stenen er nog wel zelf uithalen en opstapelen.

Oprit verlagen en opnieuw bestraten

De bestaande oprit moet aan de straatkant ongeveer 10 cm verlaagd worden en met de bestaande tegels opnieuw betegeld worden, zodat de oprit geschikt wordt gemaakt voor een auto. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 20 m2. Er zijn opsluitbanden aanwezig met de overgang naar de straat. Nu ligt er straatbakstenen in. Deze kunnen (nog) gebruikt worden.

Tegels laten leggen in tuin

Ik zou graag een offerte willen voor het leggen van tegels in mijn tuin. Wil ongeveer 40m2 aan tegels neerleggen.

Terras in de achtertuin aanleggen

Graag wil ik een terras hebben van 3,60 x 4,50 meter. De oude tegels kan ik er zelf uithalen, dat is geen probleem uiteraard. Ik zou graag hulp krijgen bij het ophogen van de grond en het daadwerkelijk leggen van de tegels. Ik zit te denken om tegels te nemen van 60 x 30 centimeter groot en 4 centimeter hoog.

Bestraten met klinkers

Het betreft ongeveer 11 m2 bestraten met klinkers. Zand en klinkers aanwezig. Zandbed egaliseren. Ook de opsluitband is aanwezig. Als het zand eenmaal egaal ligt worden de klinkers in soort L-vorm snel aangeschoven. De tuin is goed bereikbaar. De werkzaamheden dienen op 24 of 25 maart 2016 uitgevoerd te worden.

Natuursteen laten leggen

Het laten leggen van natuursteen in de achtertuin 52 m2 er ligt een plas water die niet weg wil.

Tuin bestraten

Het betreft het egaliseren en het aanleggen van 55 m2 bestrating in de achtertuin. De tuin is goed bereikbaar. Eventueel dient de vakman de oude materialen te verwijderen en af te voeren.

Achter- en voortuin (her)bestraten

Achter- en voortuin (her)bestraten: - achtertuin paden en 2 terrassen herbestraten met gedeeltelijk bestaande klinkers en, gecombineerd met nieuwe grote tegels -voortuin grind verwijderen en bestraten met stenen over uit achtertuin. Totaal ongeveer 60 m2, zand ondergrond.

Nieuwe balkonvloer en coating aanbrengen

1.) Verwijderen van de huidige vloer en afvoerput. 2.) Aanbrengen van een nieuwe vloer, aflopend zonder plekken waar water blijft staan, naar een nieuw aan te brengen PVC vloerput met reukslot 200 x 200 mm. Afmeting te storten vloer: 207 x 86 cm. 3.) Balkon en balkonranden coaten met een waterdichte en weerbestendige coating in de kleur gebroken wit / beige. Afmetingen balkon: 281 x 100 cm. Afmetingen van randen: 35 x 381 cm. Voor het coaten van de vloer moet de condensor (zie foto) tijdelijk van de fundatie worden gehaald. Toelichting: Heb verschillende keren de vloer gecoat met een waterdichte epoxy componenten coating maar de vloer blijft barsten. Vloer is wel waterdicht want aan de onderzijde van het balkon geen problemen met vocht / scheuren.