Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Duiven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Duiven heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Duiven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Duiven of directe omgeving.

398 klanten uit Duiven bevelen een bij Casius in Duiven aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Duiven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: gezamenljike oprit 80m² bestraten en voorzien van een deel schoeiing, tuinbestrating aanleggen, oprit grind aanleggen 150m2 en bestrating 50m2, aanpassen bestrating, bestraten en plantenbakken maken, sierbestrating leggen voor en achtertuin (100m2), terras aanleggen 3,5x12m, oprit realiseren met bestrating, betonplaten of asfalt 200m2, tuin circa 70m2 bestraten, houtlooktegels bestellen en leggen in de achtertuin, terras en tuin laten bestraten, voor en achtertuin betegelen, bestrating leggen incl afgraven toplaag en aanbrengen zandbed (100 m2), bestrating aanleggen van keramiek tegels (50m2), het betegelen van 280m² totaal met een kunstgras omheining en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in Duiven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Duiven:

Het opnieuw bestraten van de achtertuin 70m2

Wij hebben een tuin van 70m2 Hiervan is het grootse gedeelte al gelegd met tegels. Er zijn twee vlakken met grof grind. Wij willen in de hele tuin nieuwe tegels en het grind willen wij weg hebben. De tegels die er nu in liggen zijn ongeveer 60 bij 60 of 70 bij 70 cm. Wij willen graag een offerte ontvangen voor het eruit halen van de tegels en opnieuw leggen, eventueel ophogen etc. Prijs exclusief de tegels. Indien meer informatie nodig dan hoor ik het graag.

Bestaand terras vernieuwen

Bestaand terraskuil in achtertuin dat er nog strak bij ligt vernieuwen. afmetingen: 4,40m bij 4,20m met een uitsparing van een schuurtje van 1,70 bij 0,70m Dus max 17,5m2 Oude tegels en randen verwijder ik zelf Zorg zelf ook voor nieuwe tegels en randen Tegels worden Noviton design siertegels van 60/60/4cm Ik bestel 20m2 tegels Randstenen waarschijnlijk blokken van 15/60 of 50cm die op een rij twee hoog gelegd/gelijmd moeten worden. Wel denk ik max 0,4 kuub zand nodig.

Voortuin bestraten

Het bestraten van de voortuin. De tuin is zo rond de 19 m2. Er ligt op dit moment wat grind in met wat houten vlonders. Dat zou ik er zelf uit kunnen halen. Dan moet het nog wel een stukje uitgegraven worden en nieuw zand aangebracht worden. En dan bestraten met 50x50 beton tegels die lever ik zelf aan. Wat zou dat ongeveer gaan kosten?

Houten terras aanleggen

I would like to have a wooden deck/terrace installed in my back garden. The dimensions are 6 x 3.5 meters and the terrace has to be raised to the house's garden door. So the ground probably has to be raised and leveled before the deck can be placed.

Terras in achtertuin verlagen

Wij hebben een verhoogd terras in de achtertuin die we graag gelijk willen maken met de overige bestrating. Het terras moet 14 cm worden verlaagd, het zand verwijderd en afgevoerd worden en daarna opnieuw bestraten. Wij willen de stenen er wel uithalen en schoonmaken.

Terras aanleggen met tegels

Het terras is ongeveer 12 m2. Hebben nog geen tegels aangeschaft. Willen een vakman die kan meedenken. Achtertuin is via brandgang niet goed bereikbaar.

Terras leggen met terrastegels

Ik wil in onze achtertuin graag 58 m² bestrating laten leggen. Het gaat om een oud terras dat vervangen moet worden en een stuk dat nieuw moet worden betegeld, zodat er één geheel ontstaat. Ik wil hiervoor graag keramische tegels van 60 x 60 x 4 cm in een zandbed laten leggen. Ik heb de tegels nog niet gekocht, hiervoor mag ook een aanbieding worden gedaan. In mijn achtertuin kan eenvoudig een schuttingdeel worden verwijderd. Achter mijn tuin loopt een doodlopende weg. De bestrating loopt niet recht-toe-recht-aan. Bijgaande het ontwerp van het aan te leggen terras en werkomschrijving. Voor de werkzaamheden zal ik een schuttingdeel weghalen waardoor de tuin direct vanuit de straat toegankelijk is. Ik heb nog geen materiaal gekocht maar volgens de fabriek zijn de tegels uit voorraad leverbaar. Ik zou het op prijs stellen om meerdere offertes te ontvangen.

Tuin met straatwerk bestraten

Ik zou graag een aanbiedingen ontvangen voor het bestraten van mijn tuin, inclusief egaliseren. De tuin is ongeveer 48 vierkante meter groot en ik wil er een vlakke tegel laten leggen. Graag in de indicatie noemen van de kosten voor het verwijderen van de huidige tuin (bestrating/gras) en wat de kosten voor egaliseren en bestraten alleen zijn.

Terras voor een tuinhuis aanleggen

Ik wil in de achtertuin een terras aanleggen waarop een tuinhuis met overkapping geplaatst gaat worden. De beplanting en bestrating is reeds verwijderd. Er moet nog wel afgegraven worden en daarna weer met ophoogzand opgehoogd worden. Het terras moet worden ongeveer 5 x 2.50 meter en afgezet met opsluitbanden. De tegels zijn betontegels van 60 x 60 x 6 cm. De achtertuin is eenvoudig te bereiken via een poort en een redelijk breed achterpad dat via 2 kanten op een parkeerplaats uitkomt.

Bestraten in en rondom tuinhuisje

Het gaat hier om ongeveer 16 m2. De benodigde betontegels en geel zand zijn aanwezig, echter indien nodig eventueel het op- en aanvullen van geel zand.

Voor- en achtertuin opnieuw bestraten met bestaande natuursteen

Opnieuw bestraten van de achtertuin (40 m2) met bestaande natuursteen tegels van 50 x 50 x 6 centimeter en het opnieuw bestraten van de voortuin (10 m2) met tegels van 20 x 15 x 6 centimeter. Nog een aantal andere wensen, te bespreken bij een bezoek of eerder contact. Bij voorkeur contact per e-mail, vanwege werk ben ik niet altijd telefonisch bereikbaar.

Pad en terrastegels leggen in de tuin

Graag willen wij bij ons bijna opgeleverde woning een pad en een terras laten leggen. De oppervlakte zal 70 m2 groot worden.

Opnieuw bestraten rondom de woning

Ik wil graag de oprit en een gedeelte rondom de woning opnieuw laten bestraten in verband met het wegzakken van vorige bestrating. Oppervlakte is ongeveer 100 m2. De stenen kunnen opnieuw worden gebruikt. De ruimte moet dus worden opgehoogd en vervolgens opnieuw worden bestraat. Geleverd dient te worden het zand dat nodig is voor ophoging.

Loods en erf bestraten met betonklinkers

Bestraten van loods 360m2 en erf 490m2. Totaal 850m2 materiaal: betonklinkers. Incl 4 straatkolken. Ondergrond is van gebroken puin. Moet nog een paar cm zand overheen.

Bestrating aanleggen in een loods en op het erf

Bestrating van erf en opslagloods. Totaal 850m2. Incl. 4 straatkolken voor afvoer hemelwater.

Bestrating aanbrengen op erf en in een loods

Graag volledige bestrating erf en loods. Totaal 850 m2. Bestraten van loods 360 m2 en erf 490 m2. Het is nu een harde ondergrond met gebroken puin. Ik doe zelf het voorwerk als egaliseren en het aanbrengen van zand. Betonklinkers inclusief 4 straatkolken voor afvoer hemelwater. Leveren en leggen. Ergens in de maand juni uitvoering van het werk, precieze datum nader te bepalen. Ik reken op een scherpe prijs.

Bestraten tuin

Wij zouden graag willen weten wat ongeveer kosten zijn voor bestrating van onze voor en achtertuin. Voortuin is ongeveer 4 bij 2.5 Achtertuin is ongeveer 4,5 bij 10 De bestrating kunnen wij eventueel zelf verzorgen. Wij weten al wat we willen.

Verwijderen van +/- 40m2 bestrating. ...

Verwijderen van +/- 40m2 bestrating. (mix van 40-60cm grijze/grindtegels en zwarte betonklinkers)+ +/- 20m2 beplanting. Vervolgens +/- 60m2 bestraten. (met een tot nu toe onbekend soort steen/tegel.) Tegels regelen we waarschijnlijk zelf, maar kan ook door u geregeld.

Het gaat om 16.5 m2 stenen leggen in de ...

Het gaat om 16.5 m2 stenen leggen in de voortuin de tegels zijn 40x40. Grond is afgevoerd en zand is aan gebracht en getrild het gaat om af vlakken en leggen.

Opnieuw bestraten van oprit door ...

Opnieuw bestraten van oprit door olievlek evt met schoongrond verklaring

oprit opnieuw aanleggen. ophogen en ...

oprit opnieuw aanleggen. ophogen en egaliseren. oude grint tegels hergebruiken

Achtertuin opnieuw beplanting inrichten ...

Achtertuin opnieuw beplanting inrichten en bestraten met bestaande sierbestrating en bestrating uitbreiden. Tuinhuis hernieuwd behandelen en schilderen en een paar centimeter verplaatsen.