Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Doesburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Doesburg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Doesburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Doesburg of directe omgeving.

77 klanten uit Doesburg bevelen een bij Casius in Doesburg aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 7,8/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Doesburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: oprit aanleggen met kinderkopjes, nieuwbouw oprit en terras realiseren, sierbestrating leggen, tuintegels plaatsen, voorbereidend werk en leggen tegels terras en rondom zwembad, tuin betegelen, parkeerplaats opnieuw bestraten, tuin bestraten, nieuwe oprit aanleggen, oprit maken bij nieuwbouw, bestraten grote binnentuin, bestrating in de achtertuin, composiet vlonderplanken, tuinen en parkeerplaats bestraten, tuin ophogen en opnieuw straaten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Doesburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Doesburg:

Verzakte tegels ophogen

Een stukje van mijn tuin is verzakt en moet opgehoogd worden denk 9 stuks 50 bij 50

Achtertuin gedeeltelijk betegelen

Wij willen de achtertuin gedeeltelijk betegeld hebben de tuin is compleet 14 bij 5,5 meter op de foto is te zien hoe we het willen hebben namelijk met een stukje kunstgras er in die 4 bij 3 meter moet worden en de rest zou betegeld moeten worden met tegels van 60 x 60 cm de tuin is dan leeg en al ge-egaliseert ik hoor graag wat de kosten voor het leggen van de tegels en eventueel met de prijs van de tegels erbij. Tegels soort: antraciet beton. De tuin is goed toegankelijk, het betreft een hoekhuis.

Bestrating bij de caravan aanleggen

Het gras en de tegels bij onze caravan gaan wij zelf verwijderen. Hierna zal er waarschijnlijk geëgaliseerd moeten worden en nieuwe bestrating gelegd. Wij zitten te denken aan beton tegels van 60 bij 60 cm of 1 bij 1 meter. De tuin is ongeveer 10 bij 4 meter groot.

Terras uitbreiden

Ik wil graag 2 m2 verlenging van het terras en een groepje tegels tussen de planten, in de voortuin. Het hoeft niet chique te zijn, het gaat erom dat ik niet meer zo veel onkruid hoef te wieden. Ik wil graag grindtegels of gewoon betontegels.

Tuin bestraten met keramische tegels

ik wil graag een offerte ontvangen voor het grotendeels bestraten van de tuin (34 m2) met keramische tegels van 60 x 60 x 2 centimeter. Het leeghalen en afvoeren van de grond verzorg ik zelf, de drainage, de lijm en de overige materialen in overleg met de vakman. De tegels verwacht ik week 31 in huis te hebben. Ervaring met het leggen van keramische tegels vereist.

Achtertuin leeghalen en bestraten

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het helemaal leeghalen van mijn achtertuin. De tuin zou ik daarna bestraat willen hebben. Het liefst met groot fomaat bont wildverband. Het is werkelijk een oerwoud. De tuin is ( inclusief een stukje onder de poort ) ongeveer 50 vierkante meter groot.

Tuinbestrating leggen

Wij zitten in een nieuwbouwproject. We hebben een hoekwoning die aan de voorkant en aan de zijkant nog beplanting krijgt, binnen een paar maanden. Wij willen daarnaast graag bestrating en grind in onze tuin. Ik wil heel graag een ying yang teken met stenen in onze tuin aan 1 kant. Zijn dat soort dingen ook mogelijk? Het gaat om ongeveer 100 m2. Stenen kunnen eventueel ook geleverd worden.

Oprit moet opnieuw worden gelegd en ...

Oprit moet opnieuw worden gelegd en versterkt, t.b.v. een bus en tevens moet deze een stuk worden verbreed.

We wonen inmiddels 8 jaar in dit huis en ...

We wonen inmiddels 8 jaar in dit huis en komen er achter dat de terrassen wat uitgebreid mogen woden in verband met de stand van de zon. Bovendien zou de tuin ons inziens wat anders ingedeeld kunnen worden zodat het weer een gezellige tuin wordt door andere beplanting en een nieuwe indeling.