Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor keramische tegels leggen in gereed zandbed:

Keramische tegels leggen in gereed zandbed

Het leggen van een keramische tegel 60x60. Het gaat om een terras en diverse paden. Totale oppervlakte bedraagt rond de 80m2. Onder deze vlakken ligt al gebroken puin(aan getrild) en daarover een laag zand. Zie foto
Onze klant uit Didam (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keramische tegels leggen in gereed zandbed uit heel Nederland:

Fundatie voor blokhut aanleggen dmv keramische tegels en opsluitbanden

Ik wil graag een fundatie voor een blokhut (3,5x3,5m) met een afmeting van van 3,6m x3,6 m. De fundatie bestaat uit keramische tegels en opsluitbanden. Onder de fundatie met zand ophogen en trillen. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Keramische tegels op de vloer laten aanleggen

Beste tegel aanlegger, Ik ben bezig met verbouwen en vloer verwarming leggen in de begane grond. Daarna wil ik de begane grond, van 150 vierkante meter, laten betegelen. Ik wil graag een betaalbare offerte voor aanleggen van 90x90 keramische tegels en ook plinten (MDF, 60 meter)? De tegels en plinters heb ik zelf. Groet, Shahram.

Terras en pad in achtertuin bestraten

Terras en pad in achtertuin met douglas en jones keramische tegels 90*90*3. Terras van 4.50 * 8,10 Pad 6 tegels van de zelfde maat 90*90 Graag ontvang ik een offerte inclusief split of metselzand voor onder de tegels.

Keramische vloer leggen 50 m2

Wij willen onze benedenverdieping in zijn geheel laten betegelen met keramische tegels van 60 x 200 cm. Keuken, woonkamer en entreehal, een kleine 50 m2. Wij laten eerst een vloerverwarming aanbrengen, hier gaat de betegeling overheen komen. De gestippelde lijn in de bijlage stelt de serre voor. Deze moet ook betegeld worden. Wij hebben een open trap in de huiskamer.

Tegels zetten in huis

Ik wil graag hulp bij de volgende klussen: Afronden van badkamer: zetten van glasmozaiek matjes 30 x 30 cm, 26 st. op de wanden voegen van glasmozaiek matten en de al aanwezige tegels op de wanden, totaal 20 m2 Gangetje 5 m2: zetten van keramische tegels 60 x 60 x 1 cm op de vloer en voegen Toilet 10 m2: zetten van glasmozaiek matjes 30 x 30 cm, 9 st. op de wanden voegen van tegels op de wanden 59 x 33 x 1 cm, totaal 8 m2 zetten van keramische tegels 60 x 60 x 1 cm op de vloer 2,4 m2 en voegen

Keramische tegels laten leggen

Ik ben op zoek naar een vakbedrijf die 40 m2 keramische tegels voor mij kan leggen met opsluitbanden. Het zijn 60x60 tegels. Ook heb ik 1 kuub ophoogzand nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Keramische tegels op dakterras leggen

Ik wil graag keramische tegels op het dakterras laten leggen. Het gaat om ongeveer 75 m2, op verstelbare voetjes. Er liggen op dit moment nog tegels. Graag ontvang ik een offerte.

Dekvloer onder veranda aanbrengen

Ik wil graag een dekvloer aanbrengen op geïsoleerde betonplaten t.b.v. keramische tegels 60x60x3 cm. Oppervlakte: 40 m2.

Nieuwbouwwoning voorzien van tegelwerk

Ik zoek een ervaren tegelzetter voor een mooie klus in mijn woning. Het betreft het betegelen van een begane grond vloer, De hal, Woonkamer en Keuken. ca. 55-60m2. (Foto's Bijgevoegd) Tegels zijn reeds besteld, en worden afgeleverd op desbetreffend adres. De woning betreft Vloerverwarming. Grote hoogglans keramische (natuursteenlook) Tegels. Afmeting tegel: 60 bij 120 cm, 1 cm Dik. Randafwerking: Gerectificeerd. (1 mm tot 3 mm voeg) Geschikt voor vloerverwarming. Tegels worden bezorgt op adres. overige martiaal zoals lijm, voeg et cetera ten behoeve van vloerverwarming, graag vanuit jullie zelf.

Woning betegelen

Ik wil vloertegels laten leggen in de woonkamer, keuken en twee slaapkamers. Het totale oppervlakte ruim 100 m2. het betreft keramische tegels 75cmx75cm tegels al gekocht, kleur donker grijs, antraciet.

Partners

Partners van Casius