Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin afgraven en bestraten:

Tuin afgraven en bestraten

De tuin moet afgegraven worden en er moet een boomstronk weggehaald worden. Daarna de tuin bestraten. De tuin is ongeveer 60 m2.
Onze klant uit Culemborg (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin afgraven en bestraten uit heel Nederland:

Tuin afgraven, ophogen , afvoeren beplanting en boompjes

Ik wil de voortuin renoveren. Tuin afgraven (6,40m * 5,20 m: gras + diverse planten + twee boompjes) + afvoeren + ophogen met zwart zand.

Tuin afgraven

In de tuin dient een stuk van ongeveer 4 bij 10 meter afgegraven te worden. Hier is oude beplanting en een vijver aanwezig. De grond dient te worden afgevoerd en de ruimte geëgaliseerd. Hier na dient er 20 m2 zand voor bestrating en 20 m2 aarde voor een moestuin aangelegd worden.

Nieuwe tuin afgraven

De achtertuin van ongeveer 60 m2 dient te worden uitgegraven, de grond afgevoerd en zand en aarde gestort. Eventueel willen de buren ook mee doen.

Afgraven tuin

Onze nieuwbouw tuin is ongeveer 8 bij 5 meter groot. De tuin zal ongeveer 20 a 25 cm afgegraven moeten worden en de grond afgevoerd. Daarna zal er zand gestort moeten worden voor de bestrating. Er is een achterom aanwezig van ongeveer 2 meter breed.

Afgraven, afvoeren en ophogen

Ik zou graag een offerte ontvangen voor de achtertuin. Hier ligt nu gras en bestrating wat verwijderd moet worden. Daarna zal de tuin afgegraven moeten worden, grond afgevoerd en eventueel opgehoogd. De tuin is 5 meter breed en 12 meter lang en er is een achterom aanwezig.

Tuin afgraven en bomen verwijderen

Aan de voorkant van de woning moet de grond afgegraven worden. De 2 bomen moeten worden gekapt/verwijderd. En het voorste gedeelte van de tuin moet worden afgegraven/wortels verwijderd. Het gedeelte van de tuin is ongeveer 1,5 bij 3 meter.

Tuin afgraven

Ik wil graag de voortuin laten afgraven zo’n 25 cm naar oppervlakte is het 35 vierkante meter. Vanaf de straatkant is het makkelijk om met de knijper wagen de tuin te bereiken, is dit mogelijk?

Tuin afgraven en ophogen

Ik ben op zoek naar een hovenier die op kortere termijn ruimte heeft voor een opdracht voor het afgraven en weer ophogen van een tuin van ongeveer 160 m2. Ik hoor graag of u in de gelegenheid bent en indien dat het geval is zou ik graag een offerte ontvangen.

Tuin aanleggen

Bij een nieuwbouwwoning, rijtjes woning, willen wij graag de mogelijkheden bespreken voor de tuin. De oppervlakte van de tuin is 38 m2 en de wensen als volgt: - afgraven en nieuwe grond storten - terras ongeveer 20 m2 - gras of borders basis - schutting of omheining - opbergruimte voor tuin meubilair. Graag maken wij een afspraak om te bespreken wat de mogelijkheden zijn in combinatie met ons budget. De tuin is alleen via de woning te bereiken en wij zouden graag de werkzaamheden voor 20 april laten uitvoeren.

Afgraven, afvoeren aanvullen met zand en aftrillen met zware trilplaat

Wij willen voor een klant graag in de eerste of tweede week van april de tuin af laten graven, 20cm, afvoeren, aanvullen met zand en aftrillen met een zware trilplaat. Het gaat om +/- 90 m2. Graag uw meterprijs.

Partners

Partners van Casius