Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Culemborg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Culemborg heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Culemborg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Culemborg of directe omgeving.

401 klanten uit Culemborg bevelen een bij Casius in Culemborg aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Culemborg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: plaatsen van overkapping met lichtstraat, terras vernieuwen en verbouwingsklus, aanbrengen van bestraatte goot 84 meter tussen de straatkolken, reconstructie woonwijk, oprit aanleggen, terras verbreden, verzakte tuin bestraten, twee terrassen en een oprit realiseren, sierbestrating en grind leggen, oprit en terras bestraten, inrit en tuinbestrating leggen, herstraten binnenterrein, sierbestrating leggen, kaseien terras aanleggen, thermowood terras realiseren op een woonark, nieuwe sierbestrating recreatiewoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Culemborg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Culemborg:

Terras + oprit nieuwbouw aanleggen

Wij willen graag een terras van ongeveer 5,5 x 4 meter met de MBI GeoArdesia Alivo tegel in de kleur Riviera, en een oprit met grindplaten en daarop olivijn split, GreenSand.Nl, van ongeveer 45-50 m2 laten aanleggen bij onze nieuwbouwwoning. Het grondwerk wordt eventueel met de buren tezamen gedaan. Wat zijn hiervoor de geschatte kosten?

Aanleggen bestrating achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die onze achtertuin kan renoveren. het gaat om het verwijderen van de huidige bestrating en het vervangen hiervan. De achtertuin is 46 m2 groot. Daarnaast moet er ongeveer 32 meter aan omsluitbanden worden geplaatst. De achtertuin is niet bereikbaar per achterom, maar via de schuur.

Tuinen en parkeerplaats bestraten

In de achtertuin dient er een stuk van 3.5 bij 3.5 meter bestraat te worden. In de voortuin zal er een deel van 4.60 meter lang bij 2.40 meter breed opnieuw gelegd worden. Beide delen dienen eerst opgehoogd te worden en dan bestraat met de oude tegels.

Terras betegelen

Wij willen in de achtertuin graag een terras laten leggen van ongeveer 20 m2 en een paadje naar de poort van ongeveer 4 meter. Wij gaan voor medium/grote tegels, 60 x 30 cm of 60 x 60 cm. We bestellen tegels zodra er een datum afgesproken is met de stratenmaker. We graven de tuin af en laten zand storten zodat er direct bestraat kan worden bij aankomst. Voegzand kan ook bij aankomst klaar staan of door jullie meegenomen (naar wens). We horen graag van jullie.

Oprit en terras bestraten

Bestrating aanleggen en legklaar maken bij een nieuwbouwwoning: Oprit, 30 x 20 x 6 cm + 60 x 60 cm (7stuks) bij elkaar 75 m2 Terras, 50 m2 Oprit split, 31 m2 Rond huis split, 16 m2 Opsluitbanden, 58 m

Tuin afgraven en bestraten

De tuin moet afgegraven worden en er moet een boomstronk weggehaald worden. Daarna de tuin bestraten. De tuin is ongeveer 60 m2.

Bestrating aanleggen in de voor- en achtertuin

Het gaat om het aanleggen van bestrating in de voor- en achtertuin van een nieuwbouw woning. De voortuin is 5 bij 4 meter en moet voor 12 m2 bestraat worden met tegels van 60 bij 60 cm. De achtertuin is 9 bij 5 en moet voor 25 m2 bestraat worden met dezelfde tegels van 60 bij 60 cm. Tevens moeten er in de achtertuin 2 plantenbakken gemaakt worden met stapelblokken van 15 x 15 x 60 cm. Een van 5 bij 1 meter (30 cm hoog) en de ander 1,2 bij 1,2 meter (45 cm hoog).

Sierbestrating vervangen

Oude bestrating verwijderen en afvoeren, vervolgens nieuwe bestrating plaatsen in achtertuin. Oppervlakte is 25 m2. Tuin is bereikbaar.

Oprit aanleggen en terras aanleggen

Wij zijn bezig met het bouwen van een nieuwe woning. Aan de voorzijde zouden wij graag een oprit met parkeergelegenheid voor 2 auto's willen aanleggen. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en hiervoor zal er Waaltjes/klinkers gebruikt moeten worden. Aan de achterzijde van de woning wil ik een terras laten aanleggen van ongeveer 28 m2 met grotere tegels.

Sierbestrating op het terras aanbrengen

Na de sloop van de schuur en het laten plaatsen van een aanbouw tegen de woning zal er een terras en een pad bestraat moeten worden. De totale oppervlakte zal 100 m2 zijn. De oude grond zal door de vakman moeten worden afgevoerd. Hierna kan ik eventueel zelf het zand laten komen en laten kruien. De aannemer die de aanbouw heeft geplaatst gaf aan dat er 9 kuub zand nodig is.

Tuin leeghalen en deels bestraten

De hele tuin moet opnieuw aangelegd worden, hiervoor moet eerst de tuin leeggehaald worden. En deels bestraat en deels met grind. Ongeveer 42 m2 bestraat met tegels 60 x 60 cm, 50 m2 met grind, inclusief pad van 6 meter met tegels 60 x 60 cm. Overige werkzaamheden komen later of doen we zelf.

Tuin egaliseren en bestraten

Wij willen onze achtertuin laten egaliseren. Hiervoor moet eerst een tegelterras, het gras en grind verwijderd worden en afgevoerd. Daarna willen we een strakke tuin met gedeeltelijk tegels van 60 x 60 cm en bijpassend grind. De oppervlakte is 12 x 6 meter. De tuin heeft over de gehele breed en schuur met 2 deuren waardoor de materiaal af- en aangevoerd kan worden.

Grindtegels in de tuin leggen

Het betreft het egaliseren van de tuin. Hierna dienen er grindtegels van 50 bij 50 cm gelegd te worden. De oppervlakte is ongeveer 20 m2.

Terras aanleggen in de tuin

Ik wil een terras over de breedte van het huis (5 meter) aan de achterkant. Het terras wordt 3 meter diep. Tegels heb ik nog niet. Ik neem aan dat er ook zand nodig is. Er ligt nu zwarte grond. Er hoeft behalve de zwarte grond niets verwijderd te worden. De ruimte is makkelijk toegankelijk.

Voortuin en oprit opnieuw bestraten

Wij willen graag onze voortuin/oprit opnieuw laten bestraten. De huidige tegels zijn verzakt, dus het geheel heeft ophoging nodig. En we willen het gedeelte dat beplant is een stuk verkleinen, dus een stuk extra betegelen. Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het opnieuw bestraten van de voortuin met volledig nieuwe tegels en een offerte waarbij de huidige tegels worden hergebruikt en aangevuld. Wij zorgen er zelf voor dat de planten uit het stukje tuin zijn wat we graag betegeld willen zien. De totale oppervlakte is 50 m2.

Volledig bestraten van de achtertuin

Wij willen graag onze achtertuin laten bestraten met tegels van 60 x 60 centimeter. Het gaat hier om een tussen woning met een achterom. Het gaat in totaal om een kleine 30 m2. De oude bestrating zal ook weggehaald en afgevoerd moeten worden. De nieuwe tegels mogen door de vakman geleverd worden.

Klinkerbestrating aanleggen

Graag willen wij onze oprit laten bestraten. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 55 m2 in een L-vorm. Wij zorgen zelf voor de klinker (WF ca 21x5x7-8 cm). De oprit hebben wij graag gelegd in keperverband met rollaag. De ondergrond is al bewerkt met gestort puin. Tevens willen wij graag 2 tuinpaden aanleggen die beiden aansluiten op de oprit. Deze hebben samen een oppervlakte van ongeveer 14 m2. Deze graag in halfsteensverband leggen met dezelfde WF klinker als de oprit. De ondergrond is zand, er is geen beplanting en de ruimte is makkelijk bereikbaar. Graag zouden wij de oprit uiterlijk eind oktober willen laten bestraten.

Keramische tuintegels laten leggen

1) 60.5 m2 keramische tuintegels leggen, 60x60x2cm halfsteens verband. Er ligt al zand op hoogte. 2) Renoveren van 89 m2 15 x 15 cm steen, omkeren en ophogen. Er liggen nu trommelsteentjes op de plek waar de tuintegels moeten komen, deze kan ik eventueel zelf verwijderen. Begin juli heeft de voorkeur om met de klus te starten.

Bestraten tuin

Het huis waar ik woon is gebouwd in een voormalig weiland en dat heeft dus de eigenschap steeds te verzakken. Er is al 2x eerder bestraat maar toch zakt het steeds verder en verder. Ik ben zelfs een keer met m'n voet in de bestrating weggezakt tot mijn enkel! Kan iemand mij hierbij goede raad geven wat te doen??? Het is bij een tussenwoning, ongeveer 30 m2. Stenen zijn aanwezig.

Oprijlaan bestraten

We hebben een oprijlaan van 500 vierkante meter. Helaas is Traventin te zwak voor de auto's. Vandaar dat ik 6 cm.grindtegels heb gekocht 60/40 die in huidige weg moeten worden gelegd. Een gedeelte 20m2 is schuin dus moet er worden ingezaagd. Ik heb hier € 12.50 per vierkante meter voor over. Banen zijn uitgegraven en er ligt vers zand. Moet deze week worden gemaakt!!

Terras betegelen

Graag wil ik mijn terras laten bestraten. Het gaat om +/- 20 m2 het betreft gewone betontegels van 60 x 40 cm. Levering in overleg, we proberen ze tweede hands aan te schaffen. Indien nieuwe tegels dan moet waarschijnlijk het bestaande terras ook meegenomen, dat is nog 18m2 erbij. Er ligt nu grint. Dat halen we zelf weg.

Terras herbestraten

Het betreft een terras opnieuw leggen. Gaat om circa 40 m2. Huidige vijver wordt dichtgegooid en wordt bij het terras betrokken (6m2). Het zijn grijze beton tegels. Huidge tegels kun hergebruikt worden, deels nieuwe tegels nodig.

Vernieuwen terras

Op dit moment ligt er een klein terrasje aan de voorkant van ons huis. Dit is tegelijkertijd de bovenste trede van de opgang naar de voordeur. Graag willen wij dit terrasje vergroten en gelijk een geleidelijke afloop van de voordeur overlopend naar ons grindpad. De totale hoogte/verloop is ongeveer 40 a 50 cm. Het moet dus helemaal opnieuw aangelegd worden, ong. 3,5x5m. Aan andere ken evt. wel 3 treden.

Voortuintje bestraten. ongeveer 12 ...

Voortuintje bestraten. ongeveer 12 m2, momenteel belegd met klinkertjes, deze moeten worden verwijderd. Vervolgens beleggen met donker grijze tegels bv 30/60 of 50/50 etc. met aan de uiteinden afgezet met verhoogde banden.

Aan een schuur een terras leggen van 15 ...

Aan een schuur een terras leggen van 15 bij 4 meter. Betontegels 60 x 40. Werk is rechthoek. Alleen om de 3 pilaren (30 x 30) moet heen gewerkt worden. Zand laat ik voor die tijd door de tuinman aanbrengen (15 cm). Aftrillen moet nog wel. Terras komt uit in grasveld. Advies over 'plint' is gewenst. Zelf zat ik aan betonbandjes ingraven te denken.