Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin met stoeptegels bestraten:

Tuin met stoeptegels bestraten

Er moeten stoeptegels gelegd worden in mijn achtertuin. Staat van de tuin nu is alleen maar zand onkruid en grind. Het gaat om ongeveer 25 a 30 m2. Er is alleen geel zand nodig, stenen heb ik zelf. Tuin is goed toegankelijk.
Onze klant uit Brummen (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin met stoeptegels bestraten uit heel Nederland:

Bestraten met stoeptegels en klinkers

Het opnieuw ophogen en bestraten van ongeveer 80 m2. Met de al aanwezige tegels en klinkers weer de tuin bestraten. Ik heb een achterom.

Tuin egaliseren en bestraten

Mijn tuin is circa 90 m2 en voozien van kiezel, stoeptegels en gras. Wens: volledige bestrating zodat er weinig onderhoud is in de toekomst.

Tuintegels leggen

Tuin tegels leggen. Voorwerk al gedaan. Bij elkaar ongeveer 30 a 35 m2. Wij regelen zelf de stenen (van die kleine stoeptegels).

Stoeptegels leggen

Het verwijderen van een stuk tuin met onkruid en leggen van tegels, 30 x 30 cm, het is ongeveer 40 m2.

Bestrating volledig vervangen en vernieuwen

Het verwijderen en afvoeren van 61 m2 stoeptegels. Tevens het egaliseren en leggen van circa 100 tegels van 50 x 50 cm. Rest deel wordt een tuin. Tegels graag in de offerte meenemen. De tuin heeft een achterom.

Terras betegelen

Ik wil het terras van 3,5 bij 8 meter laten betegelen. Het terras heeft nu stoeptegels. Die tegels liggen op het beton dus niet op zand. Deze moeten eruitgehaald worden tenzij het erbovenop gelegd kan worden. Alles ligt wel gewoon recht erop. De tuin is via de speeltuin te bereiken achterom.

Bestrating tuin vervangen

Ten behoeve van mijn tuin in de binnenstad dient een stukje bestrating 36 m2 geheel opnieuw te worden aangelegd: Oude bestrating weg, zandlaag aanbrengen, nieuwe bestrating aanbrengen, met indien mogelijk twee of drie treden naar achterste deel van de tuin en afwatering onder de bestrating door, indien haalbaar. Er liggen nu klassieke grijze stoeptegels, maar er mogen ook stenen in die minder mosgevoelig zijn. De bestrating ligt op het noorden, bijna steeds uit de zon. Graag krijg ik van u een offerte. Alvast mijn dank. Klus zal door het huis heen moeten gebeuren, daarvoor moet de vloer even afgedekt worden. Het is 15 meter van de voordeur naar de tuin.

Sierbestrating leggen

Het laten leggen van sierbestrating in de tuin. De tuin is ongeveer 15 m2. Plus een gat dichtmaken. Het gat is ontstaan door het verzakken van de tegels. Details kan ik telefonisch toelichten. De huidige stoeptegels moeten verwijderd worden. Goed toegankelijke tuin.

Heggen verwijderen, plaatsen van schuttingen en vlonder

Ik heb 2 oude heggen die verwijderd moeten worden. Een schutting plaatsen die moet aansluiten op het al bestaande stuk schutting met de buren. Het betreft circa 15 meter, inclusief een poort. Zie foto’s voor idee schutting. Ook wil ik graag een terrasvlonder laten plaatsen. Dit kan eventueel over bestaande stoeptegels heen. Het betreft circa 12 m2. Tuin is bereikbaar via achterom en poort.

Kunstgras in de tuin leggen

Ik wil graag een offerte voor het leggen van kunstgras in een tuin van 7 x 8 vierkante meter. Op de grond liggen nu stoeptegels. Graag advies of die wel of niet verwijderd moeten worden en zo ja, de kosten die hieraan verbonden zijn. Tuin is goed toegankelijk.

Partners

Partners van Casius