Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuinpad en terras straten met trommelstenen:

Tuinpad en terras straten met trommelstenen

Mijn tuinpad en mijn terras bestraten. Vrijwel alles met trommelstenen 10 x 10 centimeter. Totaal ongeveer 18 m2. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt. De afvoer van het afval moet eerst worden overlegd.
Onze klant uit Brakel (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinpad en terras straten met trommelstenen uit heel Nederland:

Complete tuin laten renoveren

De hele tuin moet op zijn kop. Bak verwijderen. Terras, tuinpad met hergebruik van tegels. Onderhoudsvriendelijke tuin. Rode beuk 80 hoog heg, groene beuk als heg 180 hoog, zijkant, lavandula angustifolia hitcote, 5 hydrangea paniculata, 5 hydrangea macrophylla, grind 8/16, ligustrumovalifolium. Ik heb een tekening. Mochten jullie nog een betaalbaar en leuk idee hebben voor iets van water erin houd ik mij aanbevolen.

Straatwerk aanleggen in keperverband

In juni wordt ons huis opgeleverd en wij willen dan straatwerk aan laten leggen in keperverband of in halfsteensverband. Onze keuze is op dit moment waaltjes of in dikformaat met het type steen Ouxo, vast bekend bij u. In totaal is het ongeveer 100 m2. Het gaat om een inrit, voetpad, tuinpad, en terras.

Egaliseren en bestraten

Alles is al voorbereid enige wat nog moet gebeuren is het vlakken van een stuk terras en deze bestraten en voegen met flagstones. Het gaat om een stukje tuinpad en een pleintje totaal oppervlakte naar schatting 10 tot 15 M2

Pad en terras vervangen

Tuinpad/terras vervangen. Zelf zorg ik voor de stenen/zand, jullie egaliseren de boel en leggen de stenen. Gaat om ongeveer 100 m2

Tuin van straatwerk laten voorzien

Terras ca 5,37 m. Breed en 3,75-4. Oo m. Diep. Tuinpad 1: 1,37 m. Breed en 3,75 -4. 00 lang. Tuinpad 2: 1,37 m. Breed en 5,0 m. Lang. Hoogteverval tussen terras en tuinpad 1 ca. 02 m. En verval tussen tuinpad 1 en tuinpad 2 ook ca. 0,2 m. Terras moet dus over de volle breedte afgekant? Worden om het hoogteverschil op te vangen(het terras ligt dus hoger). Wij willen graag grote tegels(minimaal 30 X 60 cm)

Sierbestrating laten aanleggen

Laten leggen oprit nieuwbouw huis al wit zand aanwezig 46 m2 dik formaat klinkers elleboog verband. Plus verschillende terrasjes en tuinpad ook dik formaat klinkers ongeveer 65 vierkante meter. Graag offerte voor combinatie terrasjes en oprit en aparte prijzen voor oprit en terras

Stenen terras aanleggen

Wij willen graag op 3 plekken terrastegels laten leggen. 1 grote plek van 2.40 meter bij 2.40 meter, 1 kleine plek onder een tuinbank en een plek om een moestuintje heen en een stuk tuinpad. We hebben de stenen al in huis. De tuin is 12.50 bij 5.50 meter en is redelijk egaal.

Tuinafscheiding, terras en gras plaatsen bij een nieuwbouwwoning

Binnenkort wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouw hoekwoning en die zal naar verwachting in het 2e kwartaal van 2018 worden opgeleverd. Wij zijn de kosten voor de aanleg van de basis van de tuin in kaart aan het brengen. Het gaat om een tuin van ongeveer 15 meter diep en 7 meter breed. We willen daarin een terras van ongeveer 20 m². De materialen hiervoor bepalen we graag in overleg. Verder willen we in totaal 30 meter erfafscheiding laten maken. Het gaat om een houten schutting met 2 poorten. Ook willen we een tuinpad laten leggen en een stuk gras. We ontvangen graag uw prijsindicatie. De verdere aanleg van de tuin in een later stadium is optioneel.

Bestrating aanleggen in de voor- en achtertuin

Het gaat om het opnieuw bestraten van voor en achtertuin. Hierin liggen nu betontegels en klinkers en houten tuintegels die we na de bouw gratis hebben opgehaald. Dit is in zijn geheel gezakt, maar niet helemaal gelijkmatig. Deze willen we laten vervangen door grote tegels, bijvoorbeeld 60x60 om een strakke, eenduidige uitstraling te bereiken. Het gaat achter om het terras bij het huis van 550 x 390, het tuinpad van 1130 x 85 en het terras achter van 300 x 350 en om het plaatsje voor van 200 x 220.

Opnieuw bestraten van de voor- en achtertuin

Ik wil mijn voor en achtertuin opnieuw bestraten. Hierin liggen nu betontegels en klinkers en houten tuintegels die we na de bouw gratis hebben opgehaald. Dit is in zijn geheel gezakt, maar niet helemaal gelijkmatig. Deze willen we laten vervangen door grote tegels, bijvoorbeeld 60 bij 60 centimeter om een strakke, eenduidige uitstraling te bereiken. Het gaat achter om het terras bij het huis van 550 bij 390 centimeter, het tuinpad van 1130 bij 85 centimeter en het terras achter van 300 bij 350 centimeter en om het plaatsje voor van 200 bij 220 centimeter.

Partners

Partners van Casius