Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bloembak van 5 meter lengte:

Bloembak van 5 meter lengte

Het maken in de tuin als afscheiding stoep / tuin een bloembak. Met de volgende stenen: Pilestone Trapezium Gloria, maten 23/17x21,5 en 10cm dikte. Lengte bloembak 5 meter en breedte tussen 55 of 65 cm. Hoogte 5 lagen. Laat me graag nog adviseren. Graag bespreken of het materiaal via de vakman besteld kan worden. De foto is een voorbeeld!
Onze klant uit Beesd (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bloembak van 5 meter lengte uit heel Nederland:

Tuin bestraten

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die voor ons de tuin opnieuw kan bestraten. Graag ontvang ik een eerste indicatie van de kosten op basis van de volgende gegevens: We hebben uitgekozen: - GeoCeramica Multicolor 60x60x4 - 6,475 m2 (2 vlakken van 3 bij 3 tegels, 1 voorin de tuin, 1 achterin de tuin). - Baltramica belgian grey 120x60x4 - 42,446 m2 (voor de rest van de tuin) - Kunstgras 8 m2 (1,60 breed, 5 meter lang) - Muurblokken voor bloembakken 128 stuks (walblock new 12x10x60): 1 bloembak van circa 2,20x1,50, 4 lagen hoog 2 bloembakken van circa 1,50x1,60, 3 lagen hoog - ophogen, 5 kuub zand. - tuinaarde voor bloembakken, 2 kuub. - afvoeren van bestaande tegels. Helaas lukt het me niet een foto toe te voegen. Kan ik later per mail wel doen indien nodig.

Voegwerk waterslagen herstellen en reparatie in muur

Ik wil alle waterslagen van het huis en garage opnieuw laten voegen. Daarnaast heb ik nog voegwerk & beschadiging naast de voordeur. Voorheen zat hier een gemetselde bloembak. Het gaat om 11 waterslagen. Foto's in bijlage (m.u.v. waterslagen in nok v.h. huis). Nokhoogte van het huis is zo'n 6 meter.

Bestrating leggen

Bestrating in voortuin ca 15 vierkante meter aanleggen met tegels 60x30 en bloembak rondom Bestaande bestrating verwijderen

De voortuin opknappen

Wij willen onze huidige voortuin (6 x 7,5mtr) laten renoveren en onderhoudsvrij maken door het grootste gedeelte te laten vullen met (wit) grind (met grindplaten met worteldoek) waar een auto op kan staan, ook willen we bij de muur een tegelpad van over de breedte van 6 meter, maar tussen elke tegel wel een randje grind. verder in de voorhoek aan de straatkant een bloembak van circa 150 x 150 cm van patioblokken om daarin beplanting aan te brengen. Verder kan de scheiding van onze tuin met die van de buren voorzien worden van een strookje aarde waarop ook beplanting kan komen ca. 80cm breed. en die komt dan bij de bloembak van patioblokken. In de huidige tuin staan een 4 tal struiken en een boomstronk en daarbij nog wat lossen beplanting. er liggen wel een stuk of 30 betonranden in de tuin, deze kunnen gedeeltelijk hergebruikt worden indien nodig.

Muur bloembak vernieuwen

Ik heb een bloembak aan de voorkant van mijn gevel. Deze bloembak is 4,5 meter lang en 0,5 meter hoog. Dus grofweg 2,5 m2. Het onderste deel van de bloembak heeft een rode steen en blijft bestaan. De daarop gemetselde gele stenen (zie foto) wil ik vervangen door een grijze waterbestendige steen. Op de bovenkant van het muurtje moet een platte tegel worden gemetseld (lengte 4,5 meter) van een iets donker grijzende kleur. Ook de vensterbank tegel ( lengte 4 meter) moet vervangen worden door een tegel van de iets donker grijzende kleur.

Tuin egaliseren en opnieuw inrichten

Oud houten schuurtje van 2x3 m slopen en verwijderen. Drie bloembakken gemaakt met houten paaltjes, inhoud afvoeren en bakken slopen en verwijderen. Grindtegels 50x50 cm (oppervlakte ca 35 m2) verwijderen. Vervolgens nieuwe tegels (oppervlakte 25m2) aanleggen en vanaf dit terrasjeeen pad van 2 meter breed en 5 meter lang aanleggen richting plek oude schuurtje. Op deze plek een nieuw schuurtje van 2x3 meter met ernaast een overkapping van 3x3 meter. Naast het pad naar de schuur met overkapping, vlak na het terrasje aan weerszijden van het pad een vierkante houten bloembak aanleggen van minstens 80 cm hoog. Graag ook een offerte van de gewenste materialen en een folder voor het maken van we en goede keuze Totale oppervlakte is ongeveer 13 x 5 m

Metselen van een 6 meter lange bloembak

Het gaat om het bouwen van een bloembak buiten, inclusief fundering. Langs de schutting in de voortuin, het is al bijna geheel uitgegraven. Ik wilde een fundering te laten maken van mijn oude kleine stenen die ik voor handen heb. De stenen voor de bloembak ga ik zelf regelen. Het is de bedoeling dat de bloembak boven de grond 6 meter lang 60 diep en 60 hoog. Kleine steentjes, mag ook gelijmd worden. grondwerk van ruw materiaal, oude stenen en nieuwe afsluitbandjes.

Herbestraten tuin (incl. verwijderen oude bestrating)

Mijn tuin van ca 28 vierkante meter moet opnieuw worden bestraat. Het oude tegelwerk moet eruit. Ik wil graag een terras van 5 bij 3 m. Hiervoor wil ik keramische houtlook tegels van 60 bij 60 gebruiken. Daarnaast komt er een bloembak van ca 50 cm hoog en 4 m lang. voor de beplanting zal ik zelf zorgen. het resterende deel wordt bestraat met betontegels. Formaat moet nog uitgezocht worden.

Kunstgras en vlonder aanleggen

Een bestaande bloembak van 2 x 6 meter dient te worden voorzien van half kunstgras en half vlondervloer. Hiervoor zal eerst het groen verwijderd moeten worden.

Betonnen bloembak glad stucen

Graag volledig vlak stucen van een betonnen bloembak buiten 5,5 meter lang, 1 meter breed, 0.45 meter hoog. Voorzijde en twee zijkanten. In verband met een kleine, overstekende natuurstenen bovenrand moet het zo dun mogelijk.