Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Barneveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Barneveld heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Barneveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Barneveld of directe omgeving.

114 klanten uit Barneveld bevelen een bij Casius in Barneveld aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Barneveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: terras aanleggen, natuurstenen platen in de voortuin leggen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, balkonvloer verhogen, voortuin ophogen en opnieuw bestraten, twee terrassen leggen in de tuin, nieuwbouwtuin bestraten, sierbestrating leggen, een terras met keramische tegels aanleggen, tegels en waaltjes leggen over een oppervlak van circa 150-170 m2, bestrating om huis aanleggen, terras egaliseren met betontegels, sierbestrating leggen keramische tegels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Barneveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Barneveld:

Oprit vernieuwen

Ik wil 45 m2 oprit laten vernieuwen. Opnieuw bestraten met waalformaat klinkers. Oude bestrating is al verwijderd. Oprit is 9,5 m lang en moet aan 1 zijde met betonbanden worden opgesloten. De stenen zijn al besteld. Oprit heeft geen hoekjes, is recht toe recht aan.

Terras bij de nieuwbouwwoning bestraten

Nieuwbouwwoning. Zwarte grond vervangen door bestratingszand en bestraten. Gaat om 42m2 in Barneveld. Tegel 60 x 60 beton 25 m2 en 30 x 20 tegel 20m2.

Enkele drempels ophogen

Wij als bewonersgroep willen graag drie drempels in de staat laten ophogen. De drempels (als in: beklinkerde straatdelen) zijn ingezakt/platgereden. Ik schat dat elke drempel wel twee kruiwagens zand en twintig klinkers bevat.

Klein formaat voortuin betegelen

We hebben een klein voortuin die we willen laten betegelen. We hebben een pad naar de voordeur en voor het raam. Deze willen we opnieuw laten betegelen. Verder hebben we nog een restant van de stoeptegels en gekleurde tegels die we in de tuin willen laten leggen. De voortuin is ongeveer 20 m2. Hiervan dient er voor het pad 14 tegels van 30 cm gelegd te worden en onder de woning door zijn het er 18 van 30 cm. We hebben geen wit zand en het oude zand zal uitgegraven moeten worden. Kunt u een schatting geven wat het kost.

Pad in de voortuin leggen

Graag zou ik het pad in onze voortuin willen vervangen door 60 x 60 cm betontegels. De tegels die er nu liggen zijn 60 x 30 cm. Het pad willen we onder het raam graag doorlaten lopen zowel links als rechts. De breedte hiervan is ongeveer 6 meter, het pad naar de voordeur is ongeveer 2.40 meter lang. Kunt u alle onderdelen separaat vermelden? Er is een foto beschikbaar.

Tuin bestraten en plantenbakken van blokken maken

Ik wil graag mijn tuin van ongeveer 50 m2 laten bestraten, ik heb de stenen al aangeschaft. Het gaat om tegels van 30/60 cm met een rand van 5 rijen waaltjes zonder facetrand. Ook wil graag totaal 4 plantenbakken. Het gaat om 2 plantenbakken van 4 stapelstenen hoog en 2 plantenbakken van 3 stapelstenen hoog. De werkzaamheden dienen in de periode van 11 april t/m 15 april uitgevoerd te worden.

Bestrating

Ik heb een teras van 6.5 maal 4.30 ongeveer 28 m² en een verlengd pad naar de poort van 14 maal 3.60, is 50 m² in totaal ongeveer 78 m². Dit wil ik graag bestraat hebben met een gewone grijze straat tegel, oude eruit en nieuwe erin. Aanschaf stenen ed. in overleg.

tuin bestraten. Gaat om ongeveer 48 m²

tuin bestraten. Gaat om ongeveer 48 m²

Waterprobleem in achtertuin wat opgelost ...

Waterprobleem in achtertuin wat opgelost moet worden, middels drainage en grondafvoer, aansluiting op regenpijp, putje maken. Vervolgens meer bestrating, terras uitbreiden, aanleg bestrating rond huis en oprit. Afvoer van zwart zand, aanvoer wit ophoogzand. Indicatie: 28,5 m2 terras, 18,3 m2 voortuin bestrating, 50 m2 oprit en zijkant huis. Totaal dus ongeveer 100m2 bestraten. 30m2 bestaand bestratingsmateriaal.