Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor opnieuw bestrating achtertuin:

Opnieuw bestrating achtertuin

De achtertuin is bestraat. Er staat een kleine boom met stenen omranding in de tuin die we weg willen hebben. (inclusief de verhoogde omranding). Aantal stenen zijn verschoven en omhoog gekomen. Vraag is of hele tuin opnieuw bestraat moet worden of deels, eerst wel egaliseren. We willen dezelfde tegels in de tuin blijven gebruiken. De bestrating in de tuin is 35 vierkante meter. Het is de bedoeling dat ook de boom wordt afgevoerd wordt en de wortels verwijderd.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor opnieuw bestrating achtertuin uit heel Nederland:

Een volledige achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn volledige achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om 66 m2. Na het verwijderen van de bestaande tegels moet de tuin worden opgehoogd en geëgaliseerd worden. We zien graag nieuwe stoeptegels in tuin. De tuin is bereikbaar per achterom.

Een tuin renoveren en trampoline ingraven

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. Het gaat om nieuwe bestrating, een nieuwe hek langs de waterkant, het leggen van kunstgras en het ingraven van een trampoline. De tuin is ongeveer 85 m2 groot en ik bespreek graag met de hovenier hoe wij dit het liefst ingedeeld hebben.

Bestrating voor- en achtertuin

Graag laat ik mijn voor en achtertuin bestraten. Bestrating achtertuin 42,71 m2. Bestrating voortuin 15,3 m2, voortuin is 5,1 breed bij 3 m diep. Tegels 60x60x3 cm volledig keramisch. 61,2 m2 besteld. Voortuin komen 2 vierkanten met 7 lagen blokken 60x12x12 cm, als een soort plantenbakken. Vierkanten zijn 1,80 m2 per vierkant. Er ligt zand in voor- en achtertuin, maar te weinig. Ongeveer een laag van 5 cm moet in de achtertuin bijkomen. Moet nog 1 of 2 kuub bij. Is 3 kuub besteld. Achtertuin komen kleine bandjes en voortuin grotendeels hoge bandjes. In principe is het helemaal vlak, geen ingewikkeld legpatroon. Tegels e.d. worden 16 April geleverd.

Bestrating achtertuin

Wij willen onze achtertuin opnieuw laten bestraten. Grote grijze betontegels van 80 x 80 graag meenemen in de offerte. Om en nabij 25 m2. Graag horen we ook wat de extra kosten zijn om de huidige bestrating te verwijderen en af te voeren. Toegang via brandgang / poort achterzijde tuin.

Ophogen egaliseren en opnieuw leggen van bestrating in de tuin

De achtertuin ophogen en egaliseren. Op dit moment blijft het water aan de rechterzijde van de tuin staan. Het gaat om ongeveer 45m2, de tuin is via de achterkant te bereiken via een poort. Ik denk dat het ongeveer 10cm moet worden opgehoogd. De stoeptegels eruit en erin leggen.

Bestrating aanleggen

Graag bestrating aanleggen in de achtertuin. Gaat om een tuin van ongeveer 60 m2. Momenteel ligt er alleen een klein gedeelte aan tegels en de rest met aarde en gras.

Het vervangen van terrasbestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om 8 bij 5 meter aan bestrating wat verwijderd moet worden. Daarna moet dit betegeld worden met nog niet aanwezige tegels. Er is een achterom.

Tuin afgraven en vullen met zand voor bestrating

Ik wil mijn achtertuin en voortuin laten uitgraven ongeveer 15 cm diep en afvoeren van de grond en opvullen met grond voor bestrating Afmeting 15 meter x 5.50 en 2.10 x230 de poort en brandgang is ongeveer een metertje breed. Voortuin 5.50 x2,50. Gaat alleen om het uitgraven en opvullen.

Bestrating nieuwbouwhuis leggen

Graag laat ik de oprit van mijn nieuwbouw huis bestraten. Oprit en voorstraat: icey blue met onderbreking van vier 40 x 40 cm tegels. Zij en achtertuin: 60 x 60 cm tegels. Stenen en tegels zijn aanwezig. Alles is al opgehoogd met zand. Gaat in totaal om ongeveer 113 m2. Graag alleen bellen in het weekend!

Rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels

Ik zoek een stratenmaker die bestrating kan leggen in mijn achtertuin. Het gaat om de aanleg van een terras rond zwembad met reeds gekochte betontegels van 50 bij 50 bij 4 cm op een totale oppervlakte van 110 m2. De ondergrond is gereed om betegeld te worden.

Partners

Partners van Casius