Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor achtertuin betegelen:

Achtertuin betegelen

Graag zou ik van ca 88 m2 tuin ongeveer 95% laten betegelen. Misschien wordt een deel grint. het hangt van de prijs af of we de tegels zelf regelen.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtertuin betegelen uit heel Nederland:

Tuin betegelen

Ik wil mijn achtertuin laten betegelen. Er liggen nu koppelstenen in, deze moeten verwijderd en afgevoerd worden. En daarna wil ik nieuwe tegels laten plaatsen. Ik weet nog niet wat voor soort tegels. 30-35 m2.

Egaliseren, betegelen, gras aanleggen

Graag wij gaan verhuizen en willen de tuin laten doen, graag ontvang ik een kostenindicatie voor het egaliseren en betegelen van 2 terrassen waar op ieder terras een tafel met 6 stoelen moet kunnen staan. Het tuinoppervlakte is ongeveer 120m2 aan achtertuin en 24m aan voortuin. De voortuin willen wij met betegeling , in de achtertuin 16m2 voor 1 terras, het andere terras ook ongeveer 16m2. Het zal allemaal met een kraan worden gelegd. Hopelijk geeft de foto voldoende beeld om een indicatie te kunnen geven.

Het opnieuw betegelen van een achtertuin

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van de bestaande tegels. Vervolgens moet er ongeveer 40 m2 aan keramische tegels in de tuin gelegd worden. Of de ondergrond onder de bestaande tegels goed is moet bekeken worden.

Tuin betegelen

Ik wil de voortuin (+-25 m2) en achtertuin (+-50 m2) betegelen. Beton tegels iets van 50 x 50 cm. Dit is met egaliseren en evt. diepte onkruid verwijdering. Ik hoor graag de totale kosten.

Tuin renovatie voor en achter

Onze achtertuin van 75 m2 willen we graag helemaal laten renoveren naar een kindvriendelijke tuin met een terras. De bedoeling is dat de tuin helemaal leg word gehaald, die staat nu vol met rotzooi. Ik wil een deel betegelen, een stukje gras, en een gedeelte voor een voor terras. Daarnaast de voortuin van 8 m2 opnieuw betegelen.

Tuin renoveren van 210 m2

ik wil mijn voor en achtertuin laten renoveren, het gaat totaal om ongeveer 210 m2. situatie nu is dat er een vol gegroeide tuin achter is, met enkele tegels, wij willen een aantal planten weghalen en een aantal behouden, ook willen wij de tegels opnieuw laten betegelen. Ook willen we een tuinhuisje erop in vorm van lounge hoek met ernaast een stukje kunstgras. voortuin is betegeld met bomen, deze zal opnieuw betegeld moeten worden.

Tuin ontwerp en aanleg

Verzoek tot offerte. - Betreft nieuwbouwwoning. - Achtertuin 8,8 x 5,4 meter (minus tuinhuis van ca. 5 m2). - Voortuin van 5,4 * 2,6m. - Voortuin willen we graag laten betegelen. Graag daarvoor een offerte. - Voor de achtertuin geldt dat wij graag een offerte ontvangen voor het ontwerp/de aanleg van de tuin. De wensen zijn als volgt: 50% bestraten, 50% aarde t.b.v. planten/kunstgras. De ondergrond betreft veengrond. Graag willen we templexplaten/piepschuim laten leggen onder de tuin tegen verzakking. Om de tuin willen we een houten schutting laten plaatsen met verticale planken (3 zijden, 8.8m, 8.8m en 5.4m). Ook willen wij een kabel laten leggen door de tuin voor elektriciteit op 4 punten t.b.v. lantaars. Deze kabel kan worden aangesloten op het elektrapunt in het tuinhuis. De lantaarns leveren wij zelf, de overige materialen niet. Alvast dank. Gaat om een huis in de regio Woerden wat nog geen adres heeft.

Voor en achtertuin betegelen

Ik wil graag mijn tuinen betegelen. Voortuin ca. 85 m4 en achtertuin ca. 15 m4 Tegels zijn 20x30x6, tegels staan binnenkort op pallets vooraan in de voortuin Zand is al gestort en vlak geharkt in voor en achtertuin Tegels en evt banden leggen, stuk tuinmanswoning verlagen zodat auto opgereden kan worden.

Tuinaanleg

Ik wil graag de achtertuin voor een groot deel laten betegelen met grote tegels en een stukje kunstgras. De tuin is ca. 4,8 m breed en 13 m diep. In de tuin staan 2 boompjes die we willen behouden.

Achtertuin bestraten

Wat zal het kosten om onze tuin van 12 meter bij 6 meter te laten betegelen? Ik ontvang graag een offerte exclusief de tegels.

Partners

Partners van Casius