Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor parkeervlak bestraten:

Parkeervlak bestraten

bestrating van een parkeervlak. Het betreft een vlak van ongeveer 14 m2 die we graag betegeld willen hebben met gebakken klinkers type wienerberger mastiek. Graag een offerte inclusief: -Grondafvoer -Aanbrengen puin -Aanbrengen zand Het betreft een nieuwbouw woning. Verder willen we ook graag een terras aanleggen aan de achterzijde van het huis. Dit zullen 60x60 tegels worden. Het betreft dan een vlak van 3,5m x 15m. Waarvoor ook geldt incl uitgraven, ophogen en egaliseren.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor parkeervlak bestraten uit heel Nederland:

Parkeerplaatsen aanleggen in de voortuin

Mijn voortuin is 9 meter diep en 10 meter breed. Vrijstaande woning. Er is een oprit vanaf de weg met brug over een kleine sloot. Er moeten 2 auto's in de voortuin staan. De voortuin is al ingericht met bomen etc. Huidige ondergrond van het deel waar we willen parkeren is schoon puin met grind. Het parkeervlak moet bestraat worden. Voorkeur grijze betonklinkers of iets anders in ieder geval stevig genoeg om op te rijden, keren en parkeren. Al het grind afgraven en daarna bestraten.