Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor houten terras leggen:

Houten terras leggen

Wat is het gewenste formaat van het terras? De afmeting van het terras is 5 x 8,5 meter. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere. Er hoeft niet geëgaliseerd te worden. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Graag een prijs voor het aanleggen van een dakterras van 5 x 8,5 meter. Het gaat om de vloer en de balustrade. In het midden van het dakterras is een dakluik van 120 x 90 cm. Graag een gespecificeerde offerte met verschillende soorten hout. Het terras mag geplaatst worden op rubberen tegeldragers. Er zijn verder geen voorbereidende werkzaamheden nodig.
Onze klant uit Arnhem (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten terras leggen uit heel Nederland:

Composiet of houten terras aanleggen

Ons huis is net opgeleverd en willen graag een composiet terras aan laten leggen van ongeveer 15 m². De tuin is dus nog helemaal kaal, wel is er een laag aarde gelegd bij de oplevering. Ook nog de voorbereidende werken moeten nog gedaan worden. Voorkeur van terras gaat naar composiet of hout.

Montage van een standalone pergola

Graag zou ik een offerte ontvangen voor de installatie van: De standalone Pergola kit antraciet 370 x 370 cm of de Standalone Pergola kit antraciet 370 x 250 cm, gewenst is 265 cm, vanwege de decoratieve steenomlijsting. De ramen aan de achterkant zijn tezamen zijn 3,40 meter breed. De pergola zou daarom minimaal 400 cm breed moeten worden, maar liever nog wat breder, dus 500 cm. Het terras is 400 cm diep (dus niet de vereiste (?) 402 cm) en daarachter volgt een goot en een betonband voordat het gazon begint (daarin loopt daar ergens een drainageslang). De palen zouden dus op/in/aan het terras moeten worden bevestigd. De woning heeft een houten skelet, en daarom kan de gevel niet de draag- en trekkracht van een zonnescherm die enkel aan de gevel wordt bevestigd verwerken. Daarom geniet een standalone pergola de voorkeur. In het geval van een breedte van 500 cm is er een paal in het midden nodig, echter is het niet wenselijk als deze voor het raam komt. Is daar een oplossing voor? Wellicht die lange balk aan de gevel bevestigen? Zie bijgesloten foto voor indruk van de situatie. De tuin is goed toegankelijk aan de zijkant van het huis.

Houten terras bij de serre maken

Wat is het gewenste formaat van het terras? 40 m2. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Nivelleringswerken. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Maken van houten terras rond serre.

Heiwerk, EPS broodjesvloer en onderheid terras maken

Graag ontvang ik een offerte voor heiwerk van stalen buispalen en storten van betonvloeren. Korte omschrijving vindt u hieronder: - Heiwerk t.b.v. toekomstige aanbouw (5 meter breed, 3 meter diep). Aanbouw zelf wordt de komende jaren nog niet geplaatst. Aantal, plaatsing, diameter, wapening en lengte in overleg met vakman. Grove inschatting: 4 stalen buispalen van +/- 15m, Diameter=219mm. - Fundering t.b.v. toekomstige aanbouw (bij voorkeur niet gekoppeld aan bestaande fundering, uitgevoerd in rechthoek; 4 balken). - EPS broodjesvloer t.b.v. toekomstige aanbouw. - Heiwerk t.b.v. terras (5 meter breed, 6 meter diep). Aantal, plaatsing, diameter, wapening en lengte in overleg met vakman. Grove inschatting: 6 stalen buispalen van +/- 15m Diameter=168mm. - Betonvloer t.b.v. terras (voorzien van tegels en houten blokhut). Dikte betonvloer in overleg met vakman. Grove inschatting dikte betonvloer: 15cm, lokaal dikker (rondom palen). Indien noodzakelijk kan ik meer informatie aanleveren. Sonderingen van een paar straten verderop zijn aanwezig. Houten heipalen onder het huis zijn +/- 17m lang. Suggesties ten aanzien van constructieve verbeteringen zijn welkom. Bij voorkeur een transparante prijsindicatie (met bijvoorbeeld meer-/minderprijs bij langere/kortere palen).

Houten terras vervangen

Graag het bestaande terras vervangen voor een nieuwe. We hebben een terras van 15 meter lengte en iets meer dan 2 meter diepte. Er staan aan weerzijden (kopse kant) grote plantenbakken en deels over de lengte ook, daardoor zal er minder hout nodig zijn dan het totaal oppervlak van het terras. Ik schat ongeveer 3 á 4 vierkante meter minder. Misschien kunnen we de nu (al 17 jr) liggende platen zelf uitbreken, dat is niet al te moeilijk en de ondergrond goed schoonmaken alvorens de nieuwe planken gelegd worden. Het is goed toegankelijk, maar het is wel op de vijfde etage. Er is een lift aanwezig. Graag duurzaam materiaal, hier wil ik ook advies over.

Tuin aanleggen

Ongeveer 40 m2 tuin moet deels worden bestraat en deels een houten terras. 24 m2 met betonstenen van 60 x 60 cm en ongeveer 16 m2 vlonders. Twee kleine gebieden blijven onbestraat voor planten. Materialen graag in overleg. Tuin is goed bereikbaar. Eventueel met voorwerk, dit ligt aan de meerprijs.

Houten dakterras laten maken

Wat is het gewenste formaat van het terras? 15 m2. Momenteel is het een plat dak met goede dakbedekking. Hier bovenop zouden we graag een dakterras willen plaatsen. Het hekwerk in hout en de vloer in hout of stenen. Waarschijnlijk moet er wel een constructie geplaatst worden op het platte dak om scheuren / lekkages tegen te gaan.

Terras ophogen

Het terras bestaat op dit moment uit kunstgras. Aan 3 zijde is er een muur aanwezig en aan de 4de zijde een schutting met betonplaten onder de houten schutting. Het gras moeten worden verwijderd, de oppervlakte verhoogd en het gras weer teruggelegd. De oppervlakte is 43 m2 en de ondergrond is van veen. De tuin is goed bereikbaar.

Houten terras laten maken

Wat is het gewenste formaat van het terras? 2. 75 bij 3. 50 meter Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaande vlonders verwijderen en nieuwe houten vloer aanbrengen.

Houten terras op verdieping aanleggen

Ik wil het platte dak aansluitend aan de zolder verbouwen naar een terras met houten vlonders. Het terras komt tussen de muren van de buren in te liggen, moet 5 x 4 meter worden met aan het eind een metalen hekwerk van circa 5 meter. Ook zal er uit de pui bij de zolder een deel van de muur weggehaald moeten worden voor een deuropening (70 x 200 cm) met houten kozijn. Momenteel ligt er een bitumen dak met kiezels en sedum. Dit zal verwijderd moeten worden.

Partners

Partners van Casius