Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Arnhem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Arnhem heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Arnhem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Arnhem of directe omgeving.

2925 klanten uit Arnhem bevelen een bij Casius in Arnhem aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Arnhem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Arnhem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Arnhem:

Vlonders leggen op dak terras

Bestaand dakterras waar een nieuwe vlonder gelegd dient te worden - 40 - 42 m2

Tegels leggen

Wij willen graag tegels laten leggen voor 2 aparte gedeeltes in onze tuin. In de foto kunt u de afmetingen vinden. We hebben de tegels al die wij willen gebruiken, deze zijn 15x15cm. Daarnaast hebben we ook al de opsluitbanden. We zijn van plan om zelf alle tegels die erin liggen eruit te halen, zodat dat al gedaan is. We hebben dus alleen iemand nodig om de ondergrond te zetten en tegels leggen.

Tuin tegels aanleggen

Tuin is ongeveer 40 m2. Oude tegels in tuin is 50 x 50 cm. Ik zou graag dezelfde tegels gelegd willen hebben in deze tuin.

Sierbestrating in tuin aanleggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die sierbestrating in mijn achtertuin kan aanleggen. Het betreft 30 m² grond, wat nog geëgaliseerd dient te worden.

Oprit naast het huis aanleggen

Goedemiddag, ik heb van de gemeente een vergunning gekregen om een oprit aan te leggen van de straat tot naast mijn huis zodat ik daar de auto kan parkeren en kan opladen (elektrisch). De oprit wordt ongeveer 9 meter lang en 2,5 meter breed. Deze wil ik betegelen met betonnen waaltjes. Er moeten ook wat struiken weggehaald worden (haag) en aan de zijkant een klein stuk betongaas bijgeplaatst worden zodat daar de klimop tegenaan kan groeien als afscheiding. Ik heb een voortuin van ongeveer 12 m diep, dit is gras en er is een klein terrasje. Het is afgescheiden met een kleine heg en een grotere. Ik kan eventueel alles zelf weghalen, maar dit kan ook door u, dit ligt aan de prijs. Ik denk dat er gefundeerd moet worden en een stuk grond afgegraven moet worden. Ik denk dat er een container nodig is, misschien is het handig als de struiken daar gelijk in gegooid kunnen worden. Ergens in juni zou ik willen beginnen.

Zwevend vlonder realiseren over grasdek

Het terras moet worden aangelegd op een bestaande ondergrond van gras in de tuin. Op paaltjes. Het zal 4 x 3.5 breed worden. Het idee is om een 'zwevende' vlonder te realiseren over het grasdek heen. Graag zie ik van u een aantal opties qua houtsoorten die hiervoor beschikbaar zijn en de uitvoering hiervan.

Terras aanleggen

Wij willen de achtertuin van ongeveer 140 m2 helemaal bestraten met grote beton tegels, er ligt geen zand. Oude tegels halen we zelf weg. Er zal opgehoogd moeten worden, zand wil ik ook graag laten regelen. We hebben een achterom. Rond eind mei zouden we willen beginnen.

Terras aanleggen

Kunt u svp contact met ons opnemen circa 48m2 keramische terras aanleggen. Ik wil graag in contact komen met een vakman zodat ik wat meer dingen kan bespreken. Ik heb een schets maar graag zou ik wat meer advies willen hebben.

Sierbestrating tuin

Betegeling achtertuin, mits mogelijk oude tegels eruit laten halen(klinkers) deze dienen ook afgevoerd te worden. . Het gaat om ongeveer 35m2, de tegels hebben wij al uitgezocht.

Sierbestrating leveren en plaatsen

Het leveren en leggen van sierbestrating ongeveer 20 m2 met een opstap bij de voordeur. Er liggen nu tegels die wij eventueel zelfs kunnen verwijderen.

Opnieuw bestrating achtertuin

De achtertuin is bestraat. Er staat een kleine boom met stenen omranding in de tuin die we weg willen hebben. (inclusief de verhoogde omranding). Aantal stenen zijn verschoven en omhoog gekomen. Vraag is of hele tuin opnieuw bestraat moet worden of deels, eerst wel egaliseren. We willen dezelfde tegels in de tuin blijven gebruiken. De bestrating in de tuin is 35 vierkante meter. Het is de bedoeling dat ook de boom wordt afgevoerd wordt en de wortels verwijderd.

Tuin bestrating renoveren

Wij zoeken een stratenmaker voor onze tuin. Onze wensen: *het afvoeren van +\- 40m2 gras en 15m2 straatwerk. (Minigraafmachine) *aanbreng van wit zand. *het leggen en regelen van nieuwe Tegels 50/50 antraciet grijs. *aanleg plantenbak van antraciet grijzen blokken. Maat bak 3,5x2,0 meter. Het totaal tuin oppervlakte is 65 vierkante meter, waarvan 1,5x3,5m vrij moet blijven voor kunstgras. Word door ons zelf geregeld

Dakterras vervangen

Ik wil graag voor een dakterras 4 X 2,60 een composietvloer (antraciet, normale kwaliteit) laten leggen. Er liggen nu tegels van 50 x 50, en deze moeten verwijderd en afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Balkon opnieuw betegelen

Het betreft een bovenwoning met een vóór balkon van ca. 3.75 m2 (4.2 x 0.90) en een achterbalkon van ca. 9.75 m2 (4.05 x 2.4) op de eerste verdieping. Het balkon vóór is belegd met balkon trottoir tegels op een zinken ondergrond met kunststof hoek onderleggers. Het achterbalkon heeft een bitumen ondergrond en is ook belegd met balkon trottoir tegels op kunststof hoek onderleggers. Wij willen een prijsopgave inclusief opnemen en afvoeren van de huidige tegels, welke 30 cm x 30 cm meten. Verder zijn we ons aan het informeren over het systeem van leggen en de keramische soorten bij Dreen Ceramica in Tilburg en Exclusieve Dakterrassen in Woudenberg. Het werk zal in april of mei uitgevoerd kunnen worden.

Oprit aanleggen

Het laten aanleggen van een oprit en de bestaande groenstrook omwisselen voor de huidige openbare plek (zie foto). Vergunning heb ik zelf al aangevraagd.

Sierbestrating aanleggen

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte mbt het aan leggen van 46 m2 terras tegels 60 x 60 Waarvan 20 m2 nu met gras bedekt is dit moet eerst verwijderd worden en ik verwacht dat ik 10 kuub ophoogzand nodig heb om het geheel op te hogen naar mijn wens. Tegels heb ik al in bezit .

Achtertuin betegelen

Graag zou ik van ca 88 m2 tuin ongeveer 95% laten betegelen. Misschien wordt een deel grint. het hangt van de prijs af of we de tegels zelf regelen.

Terras aanleggen

Het gaat om het bestraten van een nieuw terras in de tuin. Het betreft 58 m2. Er ligt op dit moment een terras van natuursteen. Dat wordt verwijderd door ons zelf. De tuin is dus leeg.

Tuin tegels 60x60x4 leggen

Leggen van tegels in achtertuin, tuin is afgegraven en schoon straatzand is opgebracht. Tuin is ook al redelijk uitgevlakt. Gaat om 80 m2.

Parkeervlak bestraten

bestrating van een parkeervlak. Het betreft een vlak van ongeveer 14 m2 die we graag betegeld willen hebben met gebakken klinkers type wienerberger mastiek. Graag een offerte inclusief: -Grondafvoer -Aanbrengen puin -Aanbrengen zand Het betreft een nieuwbouw woning. Verder willen we ook graag een terras aanleggen aan de achterzijde van het huis. Dit zullen 60x60 tegels worden. Het betreft dan een vlak van 3,5m x 15m. Waarvoor ook geldt incl uitgraven, ophogen en egaliseren.

Tuin betegelen

Ik wil 25 m2 tuin bestraten met 60 x 60 tegels. Zand ligt er al in, en ik heb zakken zand hier liggen mocht het nodig zijn. Op de foto te zien de gedeelte waar de trampoline ligt dat hoeft niet gelegd te worden.

Terras repareren

Ik heb al een composiet terras dat nu 10 jaar oud is. In verband met kapotte planken moet er een reparatie plaatsvinden of evt terras vernieuwd worden. Het gaat om 32 m2. De installateur van 10 jr geleden (Technowood) bestaat niet meer dus ben ik op zoek naar een ander bedrijf. Inspectie en offerte. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²

Zweeds graniet leggen

Ik wil graag 20 cm dik kasseien (zweeds graniet) leggen, ca 300 m2. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Tuin bestrating aanleggen

Laten bestraten van de tuin. Ligt nu ongelijk zwart zand in, nieuwbouwwoning. Egaliseren en bestraten met beton tegels 60 x 60 cm lichte kleur. Graag offerte inclusief grondwerk en tegels.

Sierbestrating achtertuin

Het betreft het laten leggen van ongeveer 38 m2 en leveren van beton tegels. Er ligt nu gras en steen, wat ik zelf zal verwijderen. De tuin is te bereiken via een achterom.