Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor uitbreiding terras tegels:

Uitbreiding terras tegels

Ik moet 9 m2 terras uitbreiden met Schellevistegels van 1mx1m, nog niet aangeschaft. Het is aan de zijkant van een vrijstaand huis en er ligt nu gras.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor uitbreiding terras tegels uit heel Nederland:

Oprit tuin uitbreiden

Ik wil de huidige oprit en het terras uitbreiden door extra tegels te laten leggen. De oprit van oude waalklinkers wil ik graag verbreden. Geschat: 40 m2 uitbreiding. Verplaatsen en vergroten van terras. (Chinese blauwsteen 60 x 60) Nu : 16 stenen, wordt 25 stenen.

Dakterras aanleggen

Graag zou ik van u enkele offertes voor het aanleggen van een dakterras willen ontvangen. De situatie is als volgt, het betreft een tweetal aaneengesloten terrassen op een appartementsgebouw van 3 verdiepingen. Op de erfgrens bevindt zich een houten afscheiding van 1 meter hoog. Tussen deze afscheiding en het verdere betegelde terras bevindt zich een strook van ongeveer 22 m2 (2x) waar de buurman en ik graag een hardhouten(Bankirai?) of composiet vloer willen laten leggen. Verder dient het grind rondom de opbouw van het terras ook vervangen te worden door een vloer. Totale oppervlakte ± 50 m2. Uitbreiding van het bestaande tegelterras is met de bestaande belastbaarheid van het dak niet mogelijk, daarom dient voor een lichtere constructie gekozen te worden. Naast het afvoeren van het grind dienen ook de 18 plantenbakken met Hedera tijdelijk verplaatst en na afloop teruggezet te worden naast de houten afscheiding. Het gewicht van een gevulde plantenbak is ongeveer 125 kg. Omdat de firma die de dakbedekking aangebracht heeft en zorg draagt voor het onderhoud heeft de VvE garantie voor het dak. Deze firma wil graag ingelicht worden over de exacte uitvoering van de werkzaamheden zodat wij aan de gestelde garantievoorwaarden kunnen voldoen. Omdat het niet mogelijk is op via deze aanvraag extra informatie te verschaffen middels foto's, plattegrond en informatie over de belastbaarheid van het dak vraag ik u of dit op een andere manier kan gebeuren om zo een compleet overzicht te krijgen van de bestaande situatie. Ook zou het aan te bevelen zijn dat de bedrijven die eventueel het werk op zich willen nemen vooraf de situatie komen bekijken. Ik verneem graag van u.

Een fundering voor en inclusief schuur en terras realiseren

We hebben 60x60 tegels siam bluestone (hardsteen) momenteel in de tuin die op een fundering liggen. We willen dit terras uitbreiden, echter de vorige stratenmaker heeft best wel een groot verloop gemaakt (dus best wel erg schuin gemaakt). We vragen ons af of er een gedeelte uit moet om het terras op de juiste manier uit te breiden of dat er gewoon verder gelegd kan worden en uiteraard willen we dit uitbesteden aan iemand dit goed kan. Het betreft een uitbreiding van 10-15 m2 (ongeveer) en daarnaast willen we vijverranden laten plaatsen van dezelfde steensoort van 100x20. Verder moet er ook een goot komen als afvoer van het regenwater. Bij voorkeur weer op een fundering/cementbedje. Verder zoeken we ook iemand die een fundering kan maken voor een schuurtje van 6x2 meter dus als je dit ook kan mag je dit ook offreren. Bijgaand foto's van de huidige situatie en de nieuwe set up. Wij zorgen zelf voor dat de vijver verplaatst wordt naar de nieuwe situatie en dat de oude situatie afgebroken wordt. De grijze bak/strook in de nieuwe situatie wordt de nieuwe vijver dus dat is geen bestrating. Verder zit er een cementvoeg in het huidige terras die we ook graag in het nieuwe verlengde terras willen. Soort/merk heb ik evt beschikbaar hier.

Het dakterras uitbreiden

Momenteel is het dakterras 4.60 m x 2.75 m groot. Ik zou het graag vergroten met beschikbare dak ruimte tot circa 10.00 x 3.75. Het terras moet voldoen aan de VvE-criteria en de constructie mag het dak van het gebouw niet beschadigen. We hebben documentatie nodig voor VvE, kostenraming en toekomstige werkwaardering. We hebben nu straatstenen en azuurblauw metaal. Het is best lastig uit te leggen, ik zou foto kunnen toesturen. Het is de bedoeling dat hetzelfde materiaal wordt gebruikt voor de uitbreiding. Er ligt nu dakleer zonder iets erop.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw van ongeveer 6 m breed en 2.50 m diep. We hebben enige ideeën van hoe de uitbouw eruit moet zien, we zitten meer met wat kan er. Hoe diep we mogen zonder vergunning enzovoort. we hebben een appartement boven ons met een apart balkon waardoor de hoogte wat beperkt is en er een pilaar is die meegenomen moet worden in de aanbouw. Appartement is ui '88. We hebben 3 gevels nodig met de achtergevel veel glas en klapdeuren. in het dak willen we aan beide zijdes van balkon daklichten. Links is een buur appartement beneden en rechts geen appartement maar een pad naar de buren. Ons terras grenst aan een VVE tuin. Doel is uitbreiding van de woonkamer. De gevel moet gemetseld in dezelfde kleur als appartement. Het gaat via Ymere. We willen een complete oplevering en de fundering zal iets van beton moeten zijn denk ik. We willen na de zomervakantie beginnen. Ik heb een vraag: hoe kom ik aan tekeningen met de exacte afmeting van de tuin? Ik heb tekeningen opgevraagd bij het kadaster, maar die kloppen niet.

Terras verbreden

Er ligt momenteel een onregelmatig terras en deze is ook te smal. Terras moet ongeveer 5 x 3 meter worden. Is nu nog ongeveer 5 x 2 meter. Voor de uitbreiding moeten enkele planten worden verplaatst/verwijderd. Dat doe ik zelf. Ik zat te denken aan vierkante stenen van pakweg 10 x 10 cm in mediterrane kleuren. Graag ontvang ik een offerte voor de stenen, anti onkruid/worteldoek, zand en de bestrating. De tuin is makkelijk, via de parkeerplaats, bereikbaar.

Herstel en uitbreiding bestrating

Herstel, ophalen van ongeveer 50 m2 verzakte stenen in een oprit en deels bestrate tuin. Uitbreiding van een cirkelvormig terras met levering passend materiaal, ongeveer 10 m2.

Betonnen tuintegels aanvullen bij terras en pad nieuwbouwhuis

Wij willen graag uitbreiding van de gewone grijze betonnen tuintegels 50 x 50 cm die er al liggen voor terras en paden op 4 plekken met name voor de containers om 2 hoeken op te vullen en een uitloop te maken bij het pad bij de schuur. Het gaat om 31 tegels. 8 m2.

Dakterras uitbreiden

Op dit moment heb ik een dakterras van 6 x 2 meter. Deze wil ik vergroten naar 6 bij 4,7 meter. Hiervoor moet er eerst gecontroleerd worden of het dak het gewicht van de uitbreiding aan kan. Daarnaast ligt er al een terras met hekwerk, deze zal aangepast moeten worden. Materialen in overleg.

Terras met terrastegels betegelen

28 tot 30 m2 betegelen van terras met tegels 60 x 60 cm. Grootste gedeelte ligt al zand, echter ivm uitbreiding terras van 8 m2 moet hier zand in.

Partners

Partners van Casius