Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tegels terras leggen:

Tegels terras leggen

Tegels van 25 x 50 x 6 ongeveer 41 m2. Graag in september klaar. Is ongeveer formaat oude terras op een strookje na.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels terras leggen uit heel Nederland:

Terras aanleggen in een binnentuin

Graag zou ik een terras willen laten aanleggen in mijn tuin. Daarbij wil ik vanuit huis een afstap met tuinpad realiseren. Ik heb een tekening bijgevoegd. In de tekening zijn de tegels 60x60. De tegels heb ik nog niet uitgezocht, maar ik verwacht dat dit ongeveer op 10 euro per tegel uitkomt. Als u zelf aan tegels rond deze prijs kan komen graag meenemen in de offerte, anders haal ik ze zelf. Daarnaast dienen er nog bandjes geplaatst te worden. Alvast bedankt voor uw antwoord.

Bestrating van drie terassen

Bestrating van drie overdekte terrassen. Bestrating terras achter huis met pad. Bestrating van een terras achter pand. In totaal ongeveer 350 vierkante meter met beton tegels. De locatie is goed bereikbaar, de materialen kan ik zelf regelen.

Tuin leeghalen en onieuw ontwerpen en uitvoeren

Ik wil de huidige tuin van een tussenwoning laten leeghalen en afvoeren. De tuin (op het noordoosten) bestaat nu uit deels tegels, beplanting, kruiden, struikje hier en daar en gras. Daarna moet de tuin opnieuw ontworpen worden, wat mij betreft redelijk eenvoudig maar gezellig. Inclusief - beplanten -schutting - gras - terras en een mogelijkheid om gereedschap op te bergen. Tuin is 8 m lang en 4 m breed en goed toegankelijk.

Terrasbestrating & schutting

Het laten leggen van een terras (op de foto de donkere kleur tegels het liefst terracotta) van ongeveer 35 m2 en het plaatsen van een schutting aan de achterzijde van ongeveer 5 meter. Het is op dit moment een akker die eerst geëgaliseerd worden en opgehoogd. Daarnaast wil ik over de lengte van de schutting een beplantingstrip van ongeveer 1 meter diep, het moet ook een onderhoudsvrije beplanting worden.

Tuin egaliseren, zandbed leggen en terras bestraten

De tuin van onze dochter graag egaliseren (gras moet eruit en borders liggen laag) en een zandbed leggen waar een terras (12 m2) en een pad (plm 5 m2) moet komen. Graag in de offerte opnemen wat het kost als u de bestrating van terras en pad ook doet. De tegels zijn reeds in ons bezit.

Renovatie bestaande tuin

Ik wil de linkerzijde van de muur ophogen, zodanig dat katten er niet overheen kunnen. Terras doortrekken over hele breedte. Simpele overkapping met zijkanten tussen poort en schuur realiseren. Met daaronder nieuwe bestrating. De oppervlakte van deze tuin bedraagt ongeveer 7 x 5 meter. Ik schaf zelf nieuwe tegels aan. Uitvoerintentie is heden t/m voorjaar 2020.

Terras tuin keramische tegels

Het laten leggen van een klein terras met keramische tegels (60*60) van 6 m2 in de tuin. Deze tuin is alleen bereikbaar via de woonkamer. Verhogen en opvullen met ong 10-15 cm zand en eventueel aanbrengen beton. Er liggen nu al tegels, en ik wil de nieuwe tegels over de oude heen laten leggen. Ik ontvang graag een offerte.

Voor- en achtertuin renoveren: vlonder realiseren, hekje metselen of plaatsen, fietshok draaien

Graag laat ik mijn voor- en achtertuin egaliseren en een terras aanleggen. Achtertuin: achterin moet een vlonder komen van ongeveer 3 bij 5.30 m, hier gaat het tuinhuis gaat nog van af, maar ik durf niet te zeggen hoe groot deze is. Er ligt momenteel nog een deel tegels. Deze kan ik zelf weghalen, maar ik laat ze wel graag afvoeren door u. Voortuin: Graag laat ik het fietshok een kwartslag draaien. Deze staat links voor in de tuin en is van hout. Deze is ongeveer 1.80 bij 80 cm. Verder laat ik graag een nieuw muurtje of hekje plaatsen (ongeveer 5 meter) op de grens van de tuin aan de voorkant. Er staat nu een verrot tuinhekje die weg moet. Deze graag afvoeren. Ik kan het los schroeven, maar de palen zitten heel diep in de grond en deze krijg ik er zelf niet uit, dus deze graag weghalen. twijfel of gemetseld of hekje. Ik zou graag het materiaal uitzoeken, maar wie het regelt kan van mij in overleg. Graag contact via mail!

Sierbestrating aanleggen

Tegels tuin.Verwijderen oude tegels ophogen en egaliseren, siertegels terras, schutting met betonondergrond, schuttingdeur, bloembakken, alles met opsluitbanden, 4 grondlampen, ijzeren hekje voortuin, tegels voortuin van 5,50 x 3 meter. Tuin: 6 x 5,5 meter. Terras: 3 x 5,5 meter.

Terras, bordes parkeerplaats ophogen

De volgende plekken wil ik graag laten ophogen, stenen zullen er eerst uit moeten en daarna weer worden gelegd. Achtertuin-53 m2- verhogen met 0,15m-147 tegels a 0,6 bij 0,6 m Bordes-treden-12 m2-verhogen met 0,14m - 32 tegels 0,6 bij 0,6m en 4 tussenliggende banden. Parkeerplaats- 35 tot 40 m2 aansluiten op straatniveau- ongeveer 0,15 m klinkers Tussenliggende paden- 6 m2- klinkers.

Partners

Partners van Casius