Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuintegels verleggen en aanbrengen palissadebanden:

Tuintegels verleggen en aanbrengen palissadebanden

In mijn achtertuin (totaal 5 meter breed en 9 meter lang) zou ik graag een aantal bestaande terrastegels willen verplaatsen. De terrastegels (50 cm x 50 cm) heb ik al in bezit. Het betreft de verplaatsing van circa 10 gehele tegels en tevens het schuin afsnijden en leggen van circa 5 tegels. In de gehele achtertuin is op dit moment wit zand aanwezig. Er zijn nu ondersteunende houten balken aanwezig, die deels verplaatst/verwijderd zouden moeten worden. Tevens heb ik de wens aan de nieuwe randen van het terras (circa 30 meter lengte) pallisadebanden aan te leggen (nog aan te schaffen). Binnen de nieuwe terrasranden is de wens het witte zand af te voeren en nieuw zwart zand aan te brengen.
Onze klant uit Apeldoorn (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuintegels verleggen en aanbrengen palissadebanden uit heel Nederland:

Tuintegels verleggen

Onze bestaande bestrating op de oprit, rondom het huis en op het terras is behoorlijk verzakt. Het gaat om ongeveer 90 m² Abdij klinkers trommelstenen van 20 x 30 x 6 cm. Wij willen de bestrating eruit laten halen, de ondergrond laten ophogen met zand en er daarna de bestaande bestrating weer laten terug plaatsen in hetzelfde patroon als er nu ligt. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Tuintegels verleggen

Ik heb mijn tuin laten bestraten met tegels van 60 x 60 cm, echter waren er niet genoeg tegels en kon de tuin niet worden afgemaakt. Ik zoek nu iemand die de tegels anders kan neerleggen, aan beide kanten een border kan overlaten zodat ik voldoende heb aan deze tegels. De tuin is 9 bij 5.40 meter, het gaat om ongeveer 45 tegels.

Tuintegels en kunstgras leggen

+- 14 m2 tuintegels verleggen, recht zetten. +- 27 m2 kunstgras aanleggen. Kunstgras is in 6 delen. Zand is al redelijk vlak. Kunstgras en tegels zijn al aanwezig.

Tuinrenovatie

Ik wil mijn tuin renoveren, hiertoe volgen de te verrichten werkzaamheden; Verwijderen en afvoeren van ca. 43 m2 betonklinkers; Verwijderen van ca. 55 m2 gras; Grondwerkzaamheden waaronder verleggen van ca. 6 m2 tegelpad, voorste terras uitbreiden met 4m2 , 9m2 verleggen achterste terras (zand uitgraven en geel zand vullen) en ophogen van het achterste terras na verlegging 18 m2 groot; Herbestraten van 50m2 tuintegels (bijv. Pallado antraciet 50x 50x 4 met opsluitbanden); Overgebleven tuindeel afwerken met antiworteldoek en 30x 60 mm riviergrind. Een electrakabel trekken van bestaande punten naar een grintdeel voor aansluiten van verlichting en of waterpartij.

ik ben op zoek naar een all round handig ...

ik ben op zoek naar een all round handig iemand om mij deze maand een aantal dagen te helpen met diverse klussen, waaronder behangen (glasvezel), schilderen, maar ook andere verhuiswerkzaamheden en oververhuizen van planten, etc. Het liefst zoek ik 1 iemand voor diverse klussen, maar afgesplitst kan ook... omschrijvingen klussen: behangen, schilderen, verleggen waterpunten, aansluiten klein electra, aansluiten gaskachels, verplaatsen geiser, afwerken muren (gaten dichten), tuintegels oververplaatsen, planten uitgraven en ingraven, diverse kleine(re) klusjes. Vermoedelijk 3 a 4 volle dagen voor 1 persoon. Verhuisadres is oosterbeek vanuit nijmegen, dus in mijn tijd op mijn kosten ook heen en weer rijden met eigen of mijn vervoer.