Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Apeldoorn of directe omgeving.

1805 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: klinkers laten leggen op boerenerf van 4000 m2, een betonnen oprit realiseren voor bouwverkeer, tuin opnieuw bestraten, terras aanleggen met kasseien, bestrating en verhoogde borders realiseren, bestrating naast oprit leggen en wat metselwerk, betonvloer storten, terras en plantenbakken realiseren in een achtertuin, plein leggen met tegels voor het plaatsen van een blokhut, oprit grind/split, het opnieuw aanleggen van een oprit, tuin bestraten, bestrating vervangen door keramische tegels, sierbestrating leggen, voor- en achtertuin betegelen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Apeldoorn:

Betontegels 100x100 leggen

Bij nieuwbouwwoning willen we circa 150m2 betontegels 100x100 laten leggen. Veel op maat zagen zal niet nodig zijn. Graag ontvang ik hier een offerte voor incl Schellevis oud-Hollandse betontegels 1x1 m.

Voortuin betegelen

De voortuin is 10 m2 en is nu leeg/ kaal. De ruimte dient te worden geëgaliseerd en daarna moeten er tegels van 60 bij 60 cm gelegd worden. De tegels zijn er al, andere materiaal nog niet.

Voor- en achtertuin bestraten

Ik wil straatwerk laten aanleggen in mijn voor- en achtertuin. De achtertuin is ongeveer 42 m2. Daarvan moeten 35 m2 tegels van 60 x 60 x 2 cm worden gelegd. Ook moeten er twee bordes van steen worden gemaakt voor planten. Graag even in overleg bepalen hoeveel wit zand nodig is. De voortuin willen we volledig bestraat hebben. Hiervoor gaan we de stenen 19,5 x 4,5 x 6 cm van de achtertuin hergebruiken. De voortuin is ongeveer 23 m2. Ook hiervoor wit zand opbrengen. We zullen zelf de oude bestrating verwijderen. Goed toegankelijk allemaal.

Offerte voor straatwerk

Wij willen graag onze tuin opnieuw laten straten, graag wil ik bij deze een offerte aanvragen voor: Achtertuin - Afvoeren klinkers (bestaande tegels) +/- 30 m2 - Afvoeren grindtegels +/- 18 m2 - Afvoeren zwarte grond /gras + geschikt maken voor bestrating +/- 12 m2 - Nieuw straten +/- 60 m2 met klinkers en ter plaatse van terras 60 x 60 cm tegels Oprit: Afvoeren grindtegels + stoeptegels +/- 40 m2 Opnieuw bestraten met gebakken klinkers ( ondergrond is 30cm wit zand) Ik ben zelf ook bereid om te helpen met de werkzaamheden indien dit goedkoper is. Kunnen jullie de stene voorzien of moet ik deze zelf bestellen?

Bestrating vervangen

Het terras in de achtertuin is ongeveer 15 m2 en ligt schuin met een verval van ongeveer 10 cm. De tegels moeten worden verwijderd, de oppervlakte geëgaliseerd en daarna de tegels terug gelegd. De achtertuin heeft een achterom.

Tegels leggen in de achtertuin

Graag ontvang ik een prijsopgave. De achtertuin is reeds voorzien van ophoogzand en is circa 50 m2. De tegels van 60 x 60 cm worden door ons zelf ingekocht. Het gaat alleen om te betegelen en benodigde materialen. Ik hoor het graag.

Terras achtertuin

Opnieuw terras 40 m2 met aan weerszijden plantenborderranden aanleggen. Het materiaal is reeds aanwezig en de tuin is goed bereikbaar.

Stuk tuin laten bestraten

Wij willen graag een stuk tuin laten bestraten in onze tuin van ongeveer 20 m2. Wij hebben nog geen materiaal. Er ligt nu gras en er staan 2 boompjes in die moeten blijven staan. Daarbij 1 traptree van beton tussen 2 plantenbakken. Graag horen wij van u. Ik heb een achterom.

Oud terras vervangen

In de achtertuin (ongeveer 12 m2) egaliseren en dan de nieuwe bestrating erin leggen. Voorwerk doen wij zelf. Inclusief afvoeren van de materialen. Wij willen de tegels van 60 x 40 cm van Gamma, wat is de meerprijs wanneer u het materiaal meebrengt?

Tuin laten bestraten

Ik wil graag mijn tuin bestraten van 55 m2 ik koop zelf tegels van 60 bij 60 cm moet beetje uitgraven en nieuwe zand aanbrengen wat zal dat kosten. Graag niet bellen alleen mailen.

Grindpaden vervangen door Waaltjes

Ik wil graag paden met Waaltjes rond de woning en entreepad laten plaatsen. Het grind wat er ligt moet worden verwijderd en afgevoerd. De paden zijn 1 meter breed en totaal ongeveer 30 meter lang. Verder moet er nog een deel van 1.30 meter breed en 4 meter lang bestraat worden met Waaltjes.

Beton vloer leggen in tuin

Het gaat om een stuk tuinterras van 6 bij 4.50 meter. Het mogen platen zijn, maar uit 1 stuk lijkt ons ook mooi. Momenteel ligt er geel zand.

Achtertuin met grote tegels bestraten

Kleine achtertuin leeghalen. Struiken, bestrating en flonder weghalen. De tuin is ongeveer 5,5 bij 6,5 meter met een klein extra hoekje. Graag egaliseren en daarna helemaal bestraten met tegels van 60 bij 60 cm. De achtertuin heeft een achterom en is goed toegankelijk.

Betontegels leggen

Graag bestaande tegelwerk in achtertuin plm 70 m2 laten vervangen door betontegels zwart 60 x 60 afvoer oud materiaal doen we zelf. Graag incl tegels, mag B keus zijn max 15 euro per m2

Tuintegels verleggen en aanbrengen palissadebanden

In mijn achtertuin (totaal 5 meter breed en 9 meter lang) zou ik graag een aantal bestaande terrastegels willen verplaatsen. De terrastegels (50 cm x 50 cm) heb ik al in bezit. Het betreft de verplaatsing van circa 10 gehele tegels en tevens het schuin afsnijden en leggen van circa 5 tegels. In de gehele achtertuin is op dit moment wit zand aanwezig. Er zijn nu ondersteunende houten balken aanwezig, die deels verplaatst/verwijderd zouden moeten worden. Tevens heb ik de wens aan de nieuwe randen van het terras (circa 30 meter lengte) pallisadebanden aan te leggen (nog aan te schaffen). Binnen de nieuwe terrasranden is de wens het witte zand af te voeren en nieuw zwart zand aan te brengen.

Bestaande bestrating vervangen

In de achtertuin bestaande bestrating vervangen plm 64 m2 door 60 x 60 antraciet tegels

Herbestraten van de tuin

De achtertuin is 35 m2 groot. Hiervan willen wij 20 m2 laten bestraten met de huidige tegels en 15 m2 zal aarde worden wat wij zelf gaan beplanten. Aan de zijkant van de woning wil ik graag een worteldoek met grind laten plaatsen. De oppervlakte hiervan is ongeveer 35 m2.

Tuin ophogen

Wij moeten onze tuin ophogen, de tegels lopen richting het huis af. Echter willen we dit liever niet zelf doen. Wij verhuizen in de maand december en willen onze tuin graag in de maand mei (2018 ) gedaan hebben.

Tuin bestraten met waaltjes in visgraatmotief

15 cm uitgraven, ophogen met zand, betegelen met waaltjes in visgraatmotief. Ik denk ong 45 m2. Svp via email reageren

Achtertuin aanleggen

Ik wil mijn achtertuin bestraten. Dit is ongeveer 40 m2. Ik wil de tuin opgehoogd en geegaliseerd hebben en dat de oude bestrating wordt verwijderd. Daarna moeten er stenen geplaatst worden.

Sierbestrating en tuintegels aanleggen

Ik wil de bestrating in mijn tuin gaan verwijderen en afvoeren. Daarna moet de tuin worden opgehoogd en moet er een rechthoekig terras, tuinpaden en rechthoekige bestrating worden gelegd naar een ontwerp. Ik zal zelf bij Gamma tegels van 60 x 60 en 30 x 60 cm kopen, in totaal 66 m². Ik wil de paden zo veel mogelijk met hele tegels laten leggen. Ik kan het ontwerp aan u mailen en ontvang daarna graag uw offerte.

Tegelen terras in achtertuin

Het laten leggen van een terras in de achtertuin. Tevens bestaande oude klinkers opnieuw leggen (jaren '30 huis), tegels graag omdraaien. Het liefst een patroon met grote en kleine stenen Vietnamees Anticato Gothic. Nog geen ontwerp. Graag jullie mening indien het mogelijk is om naar Apeldoorn te komen, vrijblijvend. De tuin is ongeveer 55 m2. Ik werk onregelmatig, graag een voicemail bericht inspreken indien geen gehoor.

Achtertuin van bestrating voorzien

Ik wil graag mijn achtertuin van bestrating voorzien. Huidige tegels en klinkers verwijderen en afvoeren. Bestaande borders blijven bestaan. Deze hebben halfronde vormen. Graag de ondergrond egaliseren en nieuwe tegels leggen. Nieuwe tegel wordt waarschijnlijk 60 x 60 cm Broadway Antraciet. Waarschijnlijk wordt tijdens/vooraf nog gewerkt aan de huidige elektriciteit onder de huidige bestrating. Er zit een looppad achter de tuin met van die anti- fiets hekjes, die zijn er al eens door een bedrijf uitgehaald. Er ligt een grasveld achter het huis, eventueel kunt u dat gebruiken om bij de woning te komen. Een poort in de schutting is in ieder geval aanwezig. De tegels e.d. zijn nog niet besteld.

Tuin uitgraven en bestraten

Tuin moet uitgegraven worden. De tuin ligt bezaaid met puin van een oude vijver die nog onder de grond ligt. Betreft een tuin van 48 m² (8m diep en 6m breed). De vorige bewoners hebben deze vijver dicht gegooid met stenen, schelpen, eventuele ander vijver afval. Dit moet worden afgegraven tot dat het puin is verwijderd, vervolgens opvullen. Het idee is om het daarna waarschijnlijk in zijn geheel te laten bestraten. Graag ontvang ik een offerte.

Achtertuin aanleggen met tegels

Graag willen we in onze achtertuin de oude tegels vervangen door nieuwe 60 x 60 cm antraciet grijze tegels. Onze tuin is zo'n 7 bij 5 meter. Er zit ook een stukje, ongeveer oppervlakte van 6 m2, beplanting/gras wat verwijderd en betegeld dient te worden zoals de rest van de tuin. De oude tegels zullen door de vakman worden afgevoerd.