Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Apeldoorn of directe omgeving.

1814 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: terrein bestraten, 500 a 600 m2 bestraten, oprit en terras vervangen, achtertuin bestraten, bestrating achtertuin, 120 m2 bestraten, 2 kersenbomen planten en tuinverlichting aanleggen, houten vlonder op dakterras aanleggen, tuinpaden aanleggen, composiet vloer en hekwerk voor balkon plaatsen, sierbestrating leggen, oprit + pad aanleggen (75 m2), betontegels leggen op afschot, achtertuin laten bestraten, terras ophogen egaliseren en betegelen, oprit herbestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Apeldoorn:

60x60 tegels leggen voortuin

Wij hebben een voortuin van 500cm x 380cm hier willen wij 60 x 60 licht grijze keramiek tegels inhebben. Wat gaat dat +- kosten inclusief leggen en de tegels? Op de foto is de huidige situatie te zien.

Uitbreiding terras tegels

Ik moet 9 m2 terras uitbreiden met Schellevistegels van 1mx1m, nog niet aangeschaft. Het is aan de zijkant van een vrijstaand huis en er ligt nu gras.

Klinkers leggen

Leggen van (oude gebakken) klinkers, kleur rood/bruin. in tuin. Lengte 7 m. breed, 0,6 m. Ik ontvang graag een offerte inclusief de klinkers.

Entree voordeur bestraten

Wij willen graag de entree / stoepje van onze voordeur vervangen voor een granieten vloertje met een zwart kader en binnenzijde wit. Gaat om 1.2 m2

Achtertuin opnieuw bestraten

Wij willen de achtertuin opnieuw laten bestraten met nieuwe tegels. De tegels ga ik zelf uitzoeken, en de oude tegels halen wij zelf weg. Het moet iets worden opgehoogd en vervolgens gelegd worden. De tuin is alleen bereikbaar via de woning zelf. Tegels in 60 bij 60 tegels en ophogen 24m2, ik nodig u graag uit om de situatie te komen bekijken.

Grind verwijderen en oprit straten

Ons oprit is volledig bedekt met grind. Dit wil ik graag laten verwijderen en daarna gestraat hebben. Oprit is 17m bij 4m.

Terras leggen

we hebben 69m2 die bestraat moeten worden. Oude tegels zijn er al uit en wit zand ligt er al in. zou gaan om het leggen (en evt aantrillen, maar dat zouden we ook zelf kunnen). Nieuwe tegels graag in overleg met de vakman.

Reconstructie woonwijk

Ik ben op zoek naar een vak bedrijf die mij kan helpen met de bestrating van een hele woonwijk. Ik ontvang graag een meterprijs.

Tegels terras leggen

Tegels van 25 x 50 x 6 ongeveer 41 m2. Graag in september klaar. Is ongeveer formaat oude terras op een strookje na.

Achtertuin bestraten

Ik heb een achtertuin van 50 m2 en dit wil ik graag laten bestraten. Er ligt nu nog bestrating en dit moet er eerst uitgehaald worden. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Bestraten tuin

Ik wil een tuin aanleggen van +- 30 m2. Tegels verzorgen wij. Tuin is klaar om te leggen. Ik ontvang graag een offerte.

Betontegels 100x100 leggen

Bij nieuwbouwwoning willen we circa 150m2 betontegels 100x100 laten leggen. Veel op maat zagen zal niet nodig zijn. Graag ontvang ik hier een offerte voor incl Schellevis oud-Hollandse betontegels 1x1 m.

Voortuin betegelen

De voortuin is 10 m2 en is nu leeg/ kaal. De ruimte dient te worden geëgaliseerd en daarna moeten er tegels van 60 bij 60 cm gelegd worden. De tegels zijn er al, andere materiaal nog niet.

Voor- en achtertuin bestraten

Ik wil straatwerk laten aanleggen in mijn voor- en achtertuin. De achtertuin is ongeveer 42 m2. Daarvan moeten 35 m2 tegels van 60 x 60 x 2 cm worden gelegd. Ook moeten er twee bordes van steen worden gemaakt voor planten. Graag even in overleg bepalen hoeveel wit zand nodig is. De voortuin willen we volledig bestraat hebben. Hiervoor gaan we de stenen 19,5 x 4,5 x 6 cm van de achtertuin hergebruiken. De voortuin is ongeveer 23 m2. Ook hiervoor wit zand opbrengen. We zullen zelf de oude bestrating verwijderen. Goed toegankelijk allemaal.

Offerte voor straatwerk

Wij willen graag onze tuin opnieuw laten straten, graag wil ik bij deze een offerte aanvragen voor: Achtertuin - Afvoeren klinkers (bestaande tegels) +/- 30 m2 - Afvoeren grindtegels +/- 18 m2 - Afvoeren zwarte grond /gras + geschikt maken voor bestrating +/- 12 m2 - Nieuw straten +/- 60 m2 met klinkers en ter plaatse van terras 60 x 60 cm tegels Oprit: Afvoeren grindtegels + stoeptegels +/- 40 m2 Opnieuw bestraten met gebakken klinkers ( ondergrond is 30cm wit zand) Ik ben zelf ook bereid om te helpen met de werkzaamheden indien dit goedkoper is. Kunnen jullie de stene voorzien of moet ik deze zelf bestellen?

Bestrating vervangen

Het terras in de achtertuin is ongeveer 15 m2 en ligt schuin met een verval van ongeveer 10 cm. De tegels moeten worden verwijderd, de oppervlakte geëgaliseerd en daarna de tegels terug gelegd. De achtertuin heeft een achterom.

Tegels leggen in de achtertuin

Graag ontvang ik een prijsopgave. De achtertuin is reeds voorzien van ophoogzand en is circa 50 m2. De tegels van 60 x 60 cm worden door ons zelf ingekocht. Het gaat alleen om te betegelen en benodigde materialen. Ik hoor het graag.

Terras achtertuin

Opnieuw terras 40 m2 met aan weerszijden plantenborderranden aanleggen. Het materiaal is reeds aanwezig en de tuin is goed bereikbaar.

Stuk tuin laten bestraten

Wij willen graag een stuk tuin laten bestraten in onze tuin van ongeveer 20 m2. Wij hebben nog geen materiaal. Er ligt nu gras en er staan 2 boompjes in die moeten blijven staan. Daarbij 1 traptree van beton tussen 2 plantenbakken. Graag horen wij van u. Ik heb een achterom.

Oud terras vervangen

In de achtertuin (ongeveer 12 m2) egaliseren en dan de nieuwe bestrating erin leggen. Voorwerk doen wij zelf. Inclusief afvoeren van de materialen. Wij willen de tegels van 60 x 40 cm van Gamma, wat is de meerprijs wanneer u het materiaal meebrengt?

Tuin laten bestraten

Ik wil graag mijn tuin bestraten van 55 m2 ik koop zelf tegels van 60 bij 60 cm moet beetje uitgraven en nieuwe zand aanbrengen wat zal dat kosten. Graag niet bellen alleen mailen.

Grindpaden vervangen door Waaltjes

Ik wil graag paden met Waaltjes rond de woning en entreepad laten plaatsen. Het grind wat er ligt moet worden verwijderd en afgevoerd. De paden zijn 1 meter breed en totaal ongeveer 30 meter lang. Verder moet er nog een deel van 1.30 meter breed en 4 meter lang bestraat worden met Waaltjes.

Beton vloer leggen in tuin

Het gaat om een stuk tuinterras van 6 bij 4.50 meter. Het mogen platen zijn, maar uit 1 stuk lijkt ons ook mooi. Momenteel ligt er geel zand.

Achtertuin met grote tegels bestraten

Kleine achtertuin leeghalen. Struiken, bestrating en flonder weghalen. De tuin is ongeveer 5,5 bij 6,5 meter met een klein extra hoekje. Graag egaliseren en daarna helemaal bestraten met tegels van 60 bij 60 cm. De achtertuin heeft een achterom en is goed toegankelijk.

Betontegels leggen

Graag bestaande tegelwerk in achtertuin plm 70 m2 laten vervangen door betontegels zwart 60 x 60 afvoer oud materiaal doen we zelf. Graag incl tegels, mag B keus zijn max 15 euro per m2