Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Apeldoorn te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Apeldoorn heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Apeldoorn u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Apeldoorn of directe omgeving.

1791 klanten uit Apeldoorn bevelen een bij Casius in Apeldoorn aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Apeldoorn bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, oprit met dam over slootje bouwen, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, tuin laten straten, bestrating rondom de woning aanleggen, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers, tuinbestrating in de tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Apeldoorn staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Apeldoorn:

Terras achtertuin 40m2

Opnieuw terras met aan weerszijden plantenborderranden aanleggen. Materiaal aanwezig.

Stuk tuin laten bestraten

Wij willen graag een stuk tuin laten bestraten in onze tuin van ongeveer 20 m2. Wij hebben nog geen materiaal. Er ligt nu gras en er staan 2 boompjes in die moeten blijven staan. Daarbij 1 traptree van beton tussen 2 plantenbakken. Graag horen wij van u. Ik heb een achterom.

Oud terras vervangen

In de achtertuin (ongeveer 12 m2) egaliseren en dan de nieuwe bestrating erin leggen. Voorwerk doen wij zelf. Inclusief afvoeren van de materialen. Wij willen de tegels van 60 x 40 cm van Gamma, wat is de meerprijs wanneer u het materiaal meebrengt?

Tuin laten bestraten

Ik wil graag mijn tuin bestraten van 55 m2 ik koop zelf tegels van 60 bij 60 cm moet beetje uitgraven en nieuwe zand aanbrengen wat zal dat kosten. Graag niet bellen alleen mailen.

Grindpaden vervangen door Waaltjes

Ik wil graag paden met Waaltjes rond de woning en entreepad laten plaatsen. Het grind wat er ligt moet worden verwijderd en afgevoerd. De paden zijn 1 meter breed en totaal ongeveer 30 meter lang. Verder moet er nog een deel van 1.30 meter breed en 4 meter lang bestraat worden met Waaltjes.

Beton vloer leggen in tuin

Het gaat om een stuk tuinterras van 6 bij 4.50 meter. Het mogen platen zijn, maar uit 1 stuk lijkt ons ook mooi. Momenteel ligt er geel zand.

Achtertuin met grote tegels bestraten

Kleine achtertuin leeghalen. Struiken, bestrating en flonder weghalen. De tuin is ongeveer 5,5 bij 6,5 meter met een klein extra hoekje. Graag egaliseren en daarna helemaal bestraten met tegels van 60 bij 60 cm. De achtertuin heeft een achterom en is goed toegankelijk.

Betontegels leggen

Graag bestaande tegelwerk in achtertuin plm 70 m2 laten vervangen door betontegels zwart 60 x 60 afvoer oud materiaal doen we zelf. Graag incl tegels, mag B keus zijn max 15 euro per m2

Tuintegels verleggen en aanbrengen palissadebanden

In mijn achtertuin (totaal 5 meter breed en 9 meter lang) zou ik graag een aantal bestaande terrastegels willen verplaatsen. De terrastegels (50 cm x 50 cm) heb ik al in bezit. Het betreft de verplaatsing van circa 10 gehele tegels en tevens het schuin afsnijden en leggen van circa 5 tegels. In de gehele achtertuin is op dit moment wit zand aanwezig. Er zijn nu ondersteunende houten balken aanwezig, die deels verplaatst/verwijderd zouden moeten worden. Tevens heb ik de wens aan de nieuwe randen van het terras (circa 30 meter lengte) pallisadebanden aan te leggen (nog aan te schaffen). Binnen de nieuwe terrasranden is de wens het witte zand af te voeren en nieuw zwart zand aan te brengen.

Bestaande bestrating vervangen

In de achtertuin bestaande bestrating vervangen plm 64 m2 door 60 x 60 antraciet tegels

Herbestraten van de tuin

De achtertuin is 35 m2 groot. Hiervan willen wij 20 m2 laten bestraten met de huidige tegels en 15 m2 zal aarde worden wat wij zelf gaan beplanten. Aan de zijkant van de woning wil ik graag een worteldoek met grind laten plaatsen. De oppervlakte hiervan is ongeveer 35 m2.

Tuin ophogen

Wij moeten onze tuin ophogen, de tegels lopen richting het huis af. Echter willen we dit liever niet zelf doen. Wij verhuizen in de maand december en willen onze tuin graag in de maand mei (2018 ) gedaan hebben.

Tuin bestraten met waaltjes in visgraatmotief

15 cm uitgraven, ophogen met zand, betegelen met waaltjes in visgraatmotief. Ik denk ong 45 m2. Svp via email reageren

Achtertuin aanleggen

Ik wil mijn achtertuin bestraten. Dit is ongeveer 40 m2. Ik wil de tuin opgehoogd en geegaliseerd hebben en dat de oude bestrating wordt verwijderd. Daarna moeten er stenen geplaatst worden.

Sierbestrating en tuintegels aanleggen

Ik wil de bestrating in mijn tuin gaan verwijderen en afvoeren. Daarna moet de tuin worden opgehoogd en moet er een rechthoekig terras, tuinpaden en rechthoekige bestrating worden gelegd naar een ontwerp. Ik zal zelf bij Gamma tegels van 60 x 60 en 30 x 60 cm kopen, in totaal 66 m². Ik wil de paden zo veel mogelijk met hele tegels laten leggen. Ik kan het ontwerp aan u mailen en ontvang daarna graag uw offerte.

Tegelen terras in achtertuin

Het laten leggen van een terras in de achtertuin. Tevens bestaande oude klinkers opnieuw leggen (jaren '30 huis), tegels graag omdraaien. Het liefst een patroon met grote en kleine stenen Vietnamees Anticato Gothic. Nog geen ontwerp. Graag jullie mening indien het mogelijk is om naar Apeldoorn te komen, vrijblijvend. De tuin is ongeveer 55 m2. Ik werk onregelmatig, graag een voicemail bericht inspreken indien geen gehoor.

Achtertuin van bestrating voorzien

Ik wil graag mijn achtertuin van bestrating voorzien. Huidige tegels en klinkers verwijderen en afvoeren. Bestaande borders blijven bestaan. Deze hebben halfronde vormen. Graag de ondergrond egaliseren en nieuwe tegels leggen. Nieuwe tegel wordt waarschijnlijk 60 x 60 cm Broadway Antraciet. Waarschijnlijk wordt tijdens/vooraf nog gewerkt aan de huidige elektriciteit onder de huidige bestrating. Er zit een looppad achter de tuin met van die anti- fiets hekjes, die zijn er al eens door een bedrijf uitgehaald. Er ligt een grasveld achter het huis, eventueel kunt u dat gebruiken om bij de woning te komen. Een poort in de schutting is in ieder geval aanwezig. De tegels e.d. zijn nog niet besteld.

Tuin uitgraven en bestraten

Tuin moet uitgegraven worden. De tuin ligt bezaaid met puin van een oude vijver die nog onder de grond ligt. Betreft een tuin van 48 m² (8m diep en 6m breed). De vorige bewoners hebben deze vijver dicht gegooid met stenen, schelpen, eventuele ander vijver afval. Dit moet worden afgegraven tot dat het puin is verwijderd, vervolgens opvullen. Het idee is om het daarna waarschijnlijk in zijn geheel te laten bestraten. Graag ontvang ik een offerte.

Achtertuin aanleggen met tegels

Graag willen we in onze achtertuin de oude tegels vervangen door nieuwe 60 x 60 cm antraciet grijze tegels. Onze tuin is zo'n 7 bij 5 meter. Er zit ook een stukje, ongeveer oppervlakte van 6 m2, beplanting/gras wat verwijderd en betegeld dient te worden zoals de rest van de tuin. De oude tegels zullen door de vakman worden afgevoerd.

Terras aanleggen met eenvoudige tegels

Terras van 16 m2 aanleggen met eenvoudige tegel.

Achtertuin aanleggen

Ik wil graag straatwerk laten aanleggen in mijn achtertuin. Er moeten betontegels van 60 bij 60 cm. ingelegd worden op een oppervlakte van ongeveer 42 m2. Daarnaast komt een stuk kunstgras van 2.50 bij 3.50 meter in de tuin. De huidige materialen verwijderen we zelf.

Oprit opnieuw bestraten

De klinkers van de oprit dienen te worden verwijderd en opnieuw gelegd. Dit gedeelte is ongeveer 80 m2 groot. Verder willen wij een verbreding laten maken van 1.50 meter breed en 3 meter lang. Het groen zullen wij hier zelf verwijderen en de vakman zal dit moeten verhogen en egaliseren.

Terrastegels vervangen

Betreft het vervangen van de bestrating in de achtertuin a 25 m2, deze is te bereiken via de garage, bijkeuken en dan door de achterdeur. Er liggen nu grindtegels welke iets verzakt zijn in. Er is gekocht: 2 pallets tegels van 60 x 30 cm en we hebben zand. De oude tegels moeten worden verwijderd, vervolgens ophogen, egaliseren en bestraten. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinrenovatie: alles bestraten

Ik heb een tuin met grind, tegels en planten. Graag zou ik deze weg halen en alles bestraten. Ik heb alleen heel laag budget. Wat kunnen jullie voor me betekenen? 6 bij 10 meter

Achtertuin laten herbestraten

Het betreft een offerte aanvraag om de keramische tegels in mijn achtertuin opnieuw te leggen. Mijn inziens zijn deze niet goed gelegd dus wil ik dit overnieuw laten doen. De tuin is 5 x 10 meter groot en de tegels zijn 60 x 60 centimeter groot, in totaal gaat het om ongeveer 130 tegels.