Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin rondom het huis betegelen:

Tuin rondom het huis betegelen

Betegelen rondom het huis, 1 meter breed. Het huis is 12 x 8 meter, met een terras op een hoek. Verder ligt er een tuinpad van het huis naar de carport en schuur. En nog een tweede terras. Beide terrassen zijn circa 4 x 4 meter. Tenslotte willen we graag nog dat de carport bestraat wordt (6 x 3 meter). En nog een pad van de carport naar het huis (circa 20 x 1 meter).
Onze klant uit Almen (Gelderland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin rondom het huis betegelen uit heel Nederland:

Tuin bestraten

Wil graag mijn tuin bestraten. Ik woon op de hoek dus zou dit graag rondom willen laten doen. Ik wil dit helemaal bestraat hebben. De tuin is 20 m2. Ik ontvang graag een offerte met en zonder de materialen.

Gehele tuin renoveren

Tuin moet circa 30 cm opgehoogd worden afmeting circa 6x6 meter. Is circa 10 m3 zand. Er moet een bekisting rondom tuin gemaakt worden liefst met azobe planken voor afrastering\bekisting buren en steeg aan achterkant. Bestraten met nieuwe tegels en plantenbak mee verhoogd worden zie foto's. Nieuwe schuttingen geplaatst worden inclusief deur naar de steeg. Ook voor de schuttingen azobe palen.

Tuin ophogen, egaliseren en bestraten

Ik zoek een hovenier die een aantal werkzaamheden kan aanrichten rondom onze vrijstaande woning. Het gaat om: onze tuin egaliseren, zowel voor als achter. Rondom het huis willen we de tuin ophogen en er een terras aanleggen. De achtertuin is ongeveer 200 m2. Daarvan willen we niet alles ophogen, maar alleen daar waar bestrating komt rondom het huis. De gehele tuin zal wel geëgaliseerd moeten worden. Ik wil graag 35 m2 terras. Daarnaast moet een pad komen rondom de woning. De rest bespreek ik graag met de hovenier.

Aanleg voortuin

Wij zijn op zoek naar iemand die onze voortuin kan aanleggen. De tuin is grotendeels al leeggehaald, dus het gaat vooral om het aanleggen ervan. Wij hebben zelf een tekening gemaakt van hoe het er ongeveer uit moet gaan zien. Misschien goed om te weten dat de grond niet helemaal gelijk is en dus geegaliseerd moet worden. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte (zowel inclusief als exclusief materiaal). Een korte samenvatting van de verwachte materialen: - grind (stukje voor het huis) - grasmat (rondom trampoline) - klinkers voor het paadje - grotere tegels voor het stuk van de fietsen (of evt. Grind) - heg aan de straatkant (ongeveer 1,80 m hoog) - heg aan de andere kant van de fietsen (ongeveer 1 meter hoog) - border naast paadje Ook horen we graag wanneer u hier tijd voor zal hebben. Als u meer informatie nodig hebt hoor ik het natuurlijk graag.

Vlonderterras aanleggen

Wij willen graag een vlonderterras van hardhout laten aanleggen. De ondergrond is aarde. Zie foto's. De maat is ca 3,5 x 5 meter. Het liefst hebben wij het terras wat hoger dan de tuin. Rondom dicht gemaakt en als dan niet met een opstapje. Aan de rechterkant willen we een schutting hebben (hegkant) gelijk aan de diepte van het terras. Bijgaand wat foto's van de huidige situatie. Ik hoop dat dit voldoende informatie is voor een offerte / indicatie. Dank alvast.

Nieuwe tuin ontwerpen en realiseren

Ik zoek een hovenier die met mij een tuin ontwerp kan maken en dit eventueel ook kan realiseren. Het gaat om een tuin van 200 m2 rondom een twee-onder-een-kap-woning. Ik zie in ieder geval graag een tuinhuis en een schutting terug. De rest bespreken we onderling.

Voortuin renoveren en betegelen

Ik zoek een hovenier die onze voortuin kan renoveren. Het gaat ongeveer 20 m2 wat opnieuw betegeld moet worden. Daarnaast zijn er 2 planten in de voortuin die moet blijven.Dus rondom mooi betegelen. Momenteel zitten 2 kleine stronken erin (die wij ook eruit kunnen halen) en rondom helemaal met stenen. Dit moet eruit gehaald worden en vervangen worden door tegels oid. Waarschijnlijk gaat het ook om deels ophogen van de tuin. De tuin is goed bereikbaar.

Schuttingen plaatsen

Ik wil graag rondom de tuin schuttingen laten plaatsen en de oude schuttingen verwijderen. Het gaat om 6 stuks schuttingen en 1 poort. Wat gaat zoiets kosten? De delen zijn 180 bij 180 en de poort 180 bij 100 cm.

Tuin aanpassen

De 2 grasveldjes, totaal 20 m2, moeten worden verwijderd. Daarna willen wij bestrating met 5 x 20 cm klinkers aan de kanten waar nu gras ligt zodat er een pad rondom ontstaat. De grasveldjes worden vervangen door sedummatten, de grond dient hiervoor te worden geëgaliseerd, anti-worteldoek geplaatst en de door ons aangeleverde zakken Sedum substraat erop gestrooid en sedummatten geplaatst. Het ontwerp voor deze aanpassing kan ik helaas niet mee mailen.

Sierbestrating in achtertuin plaatsen

Ik zoek een stratenmaker/hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om ongeveer 25 m2 aan bestrating. Voor het bestraten moet de tuin worden afgegraven en worden opgehoogd met zand. Border rondom vrij laten voor platjes. Ik maak graag gebruik van gebruikte bestrating. Liefst in een warme kleur (rood/geel). De achtertuin is niet bereikbaar per achterom.

Partners

Partners van Casius