Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Gelderland.

689 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Velp, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: bestrating bij een bedrijfspand aanleggen, oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien, oprit met dam over slootje bouwen, bestrating leggen bij bedrijfspand, terras egaliseren en opnieuw bestraten, tuin laten bestraten, tuin laten straten, bestrating rondom de woning aanleggen, oprit laten verharden, waaltjes op de inrit laten leggen, sierbestrating vervangen, tuin met bestrating onderhoudsvrij maken, terras aanleggen in de achtertuin, plein bestraten met klinkers, tuinbestrating in de tuin aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Gelderland:

zaterdag 23 juni 2018

Achtertuin aanleggen

Ik wil graag een terras van 26m2 met tegels van 60x60 laten aanleggen in mijn achtertuin inclusief opsluitband van 3,55m. Mogelijk moeten er voorbereidende werkzaamheden zoals ophogen en egaliseren worden uitgevoerd, Echter heb ik hier te weinig verstaan van om dit zelf te kunnen beoordelen. Oude bestrating wordt door mij verwijdert.
zaterdag 23 juni 2018

Terras achtertuin 40m2

Opnieuw terras met aan weerszijden plantenborderranden aanleggen. Materiaal aanwezig.
vrijdag 22 juni 2018

Terras en looppad aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor 96 m2 straatwerk, betontegels 60 x 40 cm leveren en leggen. Inclusief zand.
woensdag 20 juni 2018

Bestrating aanleggen

Het aanleggen van bestrating in de voortuin, achtertuin en aan de zijkant van het huis. Het gaat om ongeveer 100 m2. Het gaat om een hoekwoning waar de tuin volledig verbonden is.
dinsdag 19 juni 2018

Asfalteren oprijlaan

De oprijlaan is 240 m2. Er ligt een oude laag asfalt op, maar deze is niet meer egaal, niet meer in goede staat. Ik hoop, dat hier een laag asfalt overheen gelegd kan worden (na egaliseren).
dinsdag 19 juni 2018

Terras bij de nieuwbouwwoning bestraten

Nieuwbouwwoning. Zwarte grond vervangen door bestratingszand en bestraten. Gaat om 42m2 in Barneveld. Tegel 60 x 60 beton 25 m2 en 30 x 20 tegel 20m2.
dinsdag 19 juni 2018

Sierbestrating in de achter- en voortuin leggen

Sierbestrating in de voor- en achtertuin leggen. Het gaat om 2 terrassen en klinkers. De oppervlakte bedraagt 50 m2.
maandag 18 juni 2018

Natuurstenen leggen in tuin

Tuin is 45 vierkante meter. Waarvan wij graag 35 vierkante meter willen laten leggen met natuurstenen, 60cm*60cm. De natuurstenen hebben wij al. Overige 10 vierkante meter graag met speel kunstgras. Als jullie het kunstgras kunnen leveren, zou super zijn. Tuin is nu nog betegeld met bakstenen, maar die halen wij eruit. Graag offerte compleet. Ook met ophoogzand en dergelijke. We hebben eventueel nog meer foto's van de tuin.
zondag 17 juni 2018

Tuin bestraten met waaltjes

Het gaat om het laten leggen van sierbestrating in de achtertuin. Het gaat om een terras van 48 m² en nog een paadje van 60 cm breed en 10 meter lang.
woensdag 13 juni 2018

Keramische bestrating leggen

Het laten leggen van keramische bestrating. In de tuin hebben wij al geel zand liggen. Onze voor- en achter tuin is ongeveer 55 vierkante meter. Tegels hebben we, de rest niet. De tuin heeft een achterom.
dinsdag 12 juni 2018

Tuin afgraven en bestraten

De tuin moet afgegraven worden en er moet een boomstronk weggehaald worden. Daarna de tuin bestraten. Tuin is ongeveer 60 m2.
maandag 11 juni 2018

Verzakte tegels ophogen

Een stukje van mijn tuin is verzakt en moet opgehoogd worden denk 9 stuks 50 bij 50
zondag 10 juni 2018

Gezamenlijke tuin laten bestraten

Met 30x30 stoeptegels bijv. Op dit moment ligt er gras 2 x 15 a 20 m2 in
vrijdag 8 juni 2018

Oprijpad en terras van klinkers en tegels voorzien

Ongeveer 600 m2 in totaal. Puin zand afvoergootjes betonbandjes nodig. Klinkers en tegels waarschijnlijk in eigen beheer.
donderdag 7 juni 2018

Balkon met vlonders of tegels betegelen

Ik wil graag de vloer van mijn balkon laten betegelen met vlonders of tegels. Het gaat over een balkon jaar '70, rond 3,6 m2. Dit werk moet plaatsvinden op de eerste etage en is goed bereikbaar per trap.
donderdag 7 juni 2018

Tuinbestrating aan laten leggen

Het gaat om het leggen van betontegels, 33 m2, in een achtertuin en een looppad in de voortuin. Er ligt nu bestrating die er uit gehaald moet worden en daarna opnieuw gelegd moet worden. De afwatering is niet goed en daarom moet er eerst geëgaliseerd worden. Beide tuinen zijn goed te bereiken.
dinsdag 5 juni 2018

Keramische tegels aanleggen

Wij zouden graag bovengenoemde tegels laten leggen in zand. De tegels hebben wij al aangeschaft. Ongeveer 35 m2.
dinsdag 5 juni 2018

Terras ophogen, egaliseren en bestraten

Terras moet opgehoogd worden (
dinsdag 5 juni 2018

Achtertuin met 60 x 60 x 6 tegels bestaten

Bestraten van achtertuin met 60 x 60 x 6 tegels, reeds aanwezig. Zandbed aanwezig, alleen nog aantrillen, het betreft ongeveer 40 m2. De tuin is goed bereikbaar. Daarnaast moeten er ook wat tegels geslepen worden.
dinsdag 5 juni 2018

Tuin opnieuw bestraten

Op zeer korte termijn willen wij onze tuin herinrichten. Onze tuin is op dit moment vrijwel volledig bestraat met tegels die niet naar onze smaak zijn. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 70 m2 (11m bij 6m) met daarin een vaste schuur van ongeveer 8m2. Wat wij willen doen is het volgende: - voor in de tuin, bij het huis, een terras aanleggen. - midden in de tuin ruimte maken voor een grasveldje (gras leggen doen we zelf). - achter in de tuin een terras met overkapping eventueel opgehoogd maar wel bestraat. (overkapping bouwen doen we zelf). - een pad van het terras van voor naar achter. - overal dezelfde tegels (ook in het bestaande fietsenhok). - beplanting willen we later zelf doen. Graag zou ik willen weten wat de te verwachte kosten zijn voor het opnieuw bestraten exclusief aanschaf van de tegels. Er is een achterom met poort.
maandag 4 juni 2018

Terras vergroten in de voortuin

Ik wil graag mijn terras laten vergroten in de voortuin. Totaal is ongeveer 12 m2 en er komt dan 4 vierkante meter bij. Goed toegankelijk allemaal.
zondag 3 juni 2018

Tuintegels laten leggen

In de achtertuin van ongeveer 60 m2 wil ik graag nieuwe tegels laten leggen van 60 bij 60 bij 4 cm. De oude tegels zal ik zelf verwijderen en afvoeren. Hierna zal er eventueel opgehoogd moeten worden maar dat dient de vakman te beoordelen. De tuin heeft een achterom.
vrijdag 1 juni 2018

Deel van de tuin bestraten

Aan de voorzijde van de woning dient de grond afgegraven te worden en de grond afgevoerd. Hierna willen wij parkeerplaatsen en een entree realiseren voor de woning. De oppervlakte is ongeveer 65 m2.
vrijdag 1 juni 2018

Terrastegels leggen

13m2 terrastegels 80x80 leggen in de achter tuin. Het juiste zand bed is al aan wezig, alleen moet deze nog glad gemaakt worden. Tegels zijn ook al aanwezig.
maandag 28 mei 2018

Tuin laten bestraten

Ik heb een vraag , mijn tuin is zo'n 20 meter lang en ongeveer 9 meter breed wat is ongeveer het kosten plaatje met een goedkope tegel, ik wil het graag dicht hebben maar de zijkant rondom een halve meter vrij laten om daar wat planten kwijt te kunnen. Het is een nieuwbouw huurhuis dus het zal ook afgegraven moeten worden. Ik zou heel graag een prijs indicatie willen inclusief alles materiaal en het laten bestraten.

Partners

Partners van Casius