Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Gelderland.

683 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Gelderland:

zondag 12 juli 2020

Achtertuin bestraten

Het bestraten van de achtertuin. Het gaat om circa 46 m2 en het plaatsen van enkele opsluitbanden langs 2 tuinperkjes. Er liggen nu nog tegels maar die haal ik er zelf uit. Het zou vanaf week 32 bestraat kunnen worden.
zaterdag 11 juli 2020

Klinkers of eventueel grind

Er liggen nu tegels op de oprit. Deze wil ik zelf verwijderen. Daarvoor moet in de plaats klinkers of grind komen. Oppervlakte is ongeveer 40 m2. De nieuwe klinkers en of grind in overleg met de vakman.
vrijdag 10 juli 2020

Oprit bestraten

Er ligt een pad met gras naast mijn huis waar ik een oprit van wil maken. Het moet dus bestraat worden. De oprit is 28 m2.
woensdag 8 juli 2020

Stabilisatiezand leveren en storten

Wij hebben 3 kuub stabilisatiezand nodig. Het gat is al gegraven. Zou u hier een offerte voor kunnen maken incl levering. Ik had nog wel een vraagje over het stabilisatiezand. Binnen welk termijn moet het verwerkt worden? Het moet in de grond om stalen platen te verstevigen
maandag 6 juli 2020

Glad maken, zand storten, tegels leggen

Ik wil graag de tuin gladmaken en zand laten storten en tegels laten leggen. De tuin is 22 M. Het gaat om een voortuin. Tegels zijn al besteld. Zand mag in offerte worden meegenomen.
zaterdag 4 juli 2020

De voortuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn voortuin kan bestraten. De tuin is ongeveer 14 m2 en er ligt geen zand.
zaterdag 4 juli 2020

Oprit aanleggen

Bij mijn nieuwbouwhuis graag bestrating (ong 100m2) aanleggen, incl terrassen, oprit etc incl uitgraven en zand aanbrengen. Stenen zijn besteld. Tegels graag afvoeren.
woensdag 1 juli 2020

Terras aanleggen

2 Strakke terrassen aanleggen, ieder ongeveer 22 m2. Graag met antraciet voegmortel. Wij zorgen voor de tegels (waarschijnlijk 60 bij 60). Prijs per m2. Zand opgraven optioneel.
maandag 29 juni 2020

Egaliseren en keramische tegels leggen

- De tuin egaliseren, klaar maken voor tegels en kunstgras. 9circa 84m2) - Keramisch tegels leggen (circa 47m2) - Materiaal regelen wij zelf
zondag 28 juni 2020

Achtertuin volledig betegelen

Ik zou graag mijn achtertuin opnieuw laten betegelen. De tuin is 45 m2. Het is een standaard rechthoekige tuin met een schuurtje erop van een tussenwoning. Betontegels 60x60x4cm. Ik haal zelf de oude bestrating eruit. Tegels en opsluitbanden zijn al besteld, levering is rond 10 augustus. Offerte graag incl het zand wat je nodig hebt.
vrijdag 26 juni 2020

Voor- en achtertuin laten renoveren

Achtertuin: 1 x 18 vierkante meter en 1 x 19,6 vierkante meter betegelen met zwarte tegels van 60 x60. Een stuk tussen de twee betegelde delen met kunstgras aanbrengen. Voortuin 1 x 25 vierkante meter opnieuw betegelen.
donderdag 25 juni 2020

Het vervangen en vernieuwen van ons hardhouten terras 55m2

Wij willen het bestaande (hard-)houten terras na ruim twintig jaar vervangen. Voorwaarde: niet meer glad na regen of sneeuw. Liefst onderhoudsarm. Wij zijn dan opzoek naar een vakman die het huidige terras kan verwijderen en afvoeren, het nieuwe terras vakkundig kan instaleren en kan meedenken over het vervagende hout of composiete terras. Het gaat om een oppervlakte van 55m2.
donderdag 18 juni 2020

Keramische tuin tegels aanleggen

Het aanleggen van keramische tegels van 3 cm dik met voeg in de achter tuin en voortuin ik denk in totaal 33 m2 en 5m2 in de voortuin oude tegels aanleggen. Op dit moment ligt er nog een bestrating in de tuinen, deze dient u weg te halen, op te hogen en egaliseren vervolgens de nieuwe bestrating plaatsen. De tegels hebben wij al besteld.
donderdag 18 juni 2020

Achtertuin opnieuw bestraten

Wij willen de achtertuin opnieuw laten bestraten met nieuwe tegels. De tegels ga ik zelf uitzoeken, en de oude tegels halen wij zelf weg. Het moet iets worden opgehoogd en vervolgens gelegd worden. De tuin is alleen bereikbaar via de woning zelf. Tegels in 60 bij 60 tegels en ophogen 24m2, ik nodig u graag uit om de situatie te komen bekijken.
donderdag 18 juni 2020

Oprit aanleggen

We willen graag de voorzijde van ons huis bestraten, de stenen en opsluitbanden zijn al besteld en deze worden op maandag 29 juni geleverd. De oprit is in totaal 4x10m (40m2) en dan nog een stuk rg de achtertuin (6x1m). De achtertuin wil ik zelf tijdelijk een terras neerleggen, wellicht advies of voorstel vanuit jullie kant is altijd welkom. Er wordt nog puin gestort en ophoogzand, maar ik wil graag dat u dit voor ons waterpas laat aflopen voor afrekening.
woensdag 17 juni 2020

Het opnieuw bestraten van de achtertuin 70m2

Wij hebben een tuin van 70m2 Hiervan is het grootse gedeelte al gelegd met tegels. Er zijn twee vlakken met grof grind. Wij willen in de hele tuin nieuwe tegels en het grind willen wij weg hebben. De tegels die er nu in liggen zijn ongeveer 60 bij 60 of 70 bij 70 cm. Wij willen graag een offerte ontvangen voor het eruit halen van de tegels en opnieuw leggen, eventueel ophogen etc. Prijs exclusief de tegels. Indien meer informatie nodig dan hoor ik het graag.
dinsdag 16 juni 2020

Vlonders leggen op dak terras

Bestaand dakterras waar een nieuwe vlonder gelegd dient te worden - 40 - 42 m2
dinsdag 16 juni 2020

Bestrating

Ik zou graag ca 16m2 opnieuw willen laten bestraten. Een deel van de bestrating is verzakt en moet worden opgehoogd met zand. Graag overleggen over de materialen.
zondag 14 juni 2020

Aanleg keramische tegels en borders

Ik zoek een stratenmaker voor het laten leggen van 110 m2 geo keramica 60/60 en 4 border bakken van patio blokken. Ik zoek een specialist die hier ervaring mee heeft. Voor het betegelen dient de tuin eerst nog geëgaliseerd te worden.
maandag 8 juni 2020

Terras renoveren

Bestaand terras van 150 vierkante meter renoveren. Oude tegels eruit halen en afvoeren. Ophogen en egaliseren. Nieuwe getrommelde tegels 20x30 leggen
maandag 8 juni 2020

20m2 flagstones laten leggen

Ik zou graag flagstones laten leggen in mijn voortuin. Het gaat om ongeveer 20 m2. De huidige bestrating haal ik er zelf uit. Ophogen van onderliggend zand in overleg.
maandag 8 juni 2020

Het bestraten van de voor en achtertuin 65m2

Het gaat om het bestraten van de achter tuin 50m2 en de voor tuin 15m2. De tuinen zijn beide afgegraven, moeten alleen nog worden opgehoogd en geegaliseerd, het zand hiervan heb ik al beschikbaar. Het gaat om het leggen van tuin tegels 50x50x4cm, deze heb ik ook al beschikbaar.
zaterdag 6 juni 2020

Terras bestraten

Achtertuin rijtjeswoning. Wijk 12 jaar oud. Ca 25 m2 terras. Aansluitend aan schuifpui, schuur, schutting en plantenborders. Ligt nu bestrating. Wordt verwijderd. Ondergrond klei en bouwzand. Voorkeur voor composiet of thermisch hout. Twijfel tussen met of zonder groeven.
woensdag 3 juni 2020

Sierbestrating aanleggen

Het laten leggen van sierbestrating in de voortuin. De tuin is ongeveer 26 m2 en ligt momenteel grond en stuk tegels.
dinsdag 2 juni 2020

15 x 30cm tegels leggen

Het leggen van deze tegels met een oppervlakte van 2.0 x 1 meter. Het is een klein stukje , maar het moet in verband gelegd worden en de opsluitbanden moeten ernaast.