Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Gelderland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Gelderland heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Gelderland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Gelderland.

693 klanten uit Gelderland bevelen een bij Casius in Gelderland aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Gelderland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Apeldoorn, Arnhem, Culemborg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elst, Ermelo, Harderwijk, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Wijchen, Zevenaar, Zutphen uit Gelderland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: natuurstenen platen in de voortuin leggen, het leggen van twee terrassen, een tuin bestraten met grote tegels, de heraanleg van een dubbele oprit, rondom een zwembad bestrating leggen met betontegels, sierbestrating leggen, nieuw dakterras aanleggen, bestraten terras + looppad achtertuin, vlonderterras vervangen, keramische tegels leggen op zand zonder voeg, bestraten van 400m2 aan parkeerplaats, sierbestrating leggen, het vervangen van het tuinpad en terras, tegels weghalen en grasmatten leggen, afgraven nieuwbouw tuin en opvullen met zand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in de provincie Gelderland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Gelderland:

maandag 30 maart 2020

Sierbestrating tuin

Betegeling achtertuin, mits mogelijk oude tegels eruit laten halen(klinkers) deze dienen ook afgevoerd te worden. . Het gaat om ongeveer 35m2, de tegels hebben wij al uitgezocht.
maandag 30 maart 2020

Bestaand straatwerk ophalen

Ik heb ca 35 m2 straatwerk wat verzakt is. Dit zou opnieuw gelegd moeten worden. Ik zorg er zelf voor dat de klinkers er al uit zijn gehaald.
vrijdag 27 maart 2020

Sierbestrating leveren en plaatsen

Het leveren en leggen van sierbestrating ongeveer 20 m2 met een opstap bij de voordeur. Er liggen nu tegels die wij eventueel zelfs kunnen verwijderen.
donderdag 26 maart 2020

Het vervangen van het tuinpad en terras

Terras en het tuinpad in natuursteen. Ik wil de oude stenen er uit worden gehaald en afgevoerd wordt. Het terras is het ongeveer 50m2, het tuinpad mag 3 meter breed worden van ongeveer 15 meter. Het pad is om de tuin te bereiken is 1,20 breed. Graag ga ik in overleg met een vakman opzoek naar een mooie steen.
woensdag 25 maart 2020

Oprit vernieuwen

Ik wil 45 m2 oprit laten vernieuwen. Opnieuw bestraten met waalformaat klinkers. Oude bestrating is al verwijderd. Oprit is 9,5 m lang en moet aan 1 zijde met betonbanden worden opgesloten. De stenen zijn al besteld. Oprit heeft geen hoekjes, is recht toe recht aan.
dinsdag 17 maart 2020

Opnieuw bestrating achtertuin

De achtertuin is bestraat. Er staat een kleine boom met stenen omranding in de tuin die we weg willen hebben. (inclusief de verhoogde omranding). Aantal stenen zijn verschoven en omhoog gekomen. Vraag is of hele tuin opnieuw bestraat moet worden of deels, eerst wel egaliseren. We willen dezelfde tegels in de tuin blijven gebruiken. De bestrating in de tuin is 35 vierkante meter. Het is de bedoeling dat ook de boom wordt afgevoerd wordt en de wortels verwijderd.
donderdag 12 maart 2020

Tuin bestrating renoveren

Wij zoeken een stratenmaker voor onze tuin. Onze wensen: *het afvoeren van +\- 40m2 gras en 15m2 straatwerk. (Minigraafmachine) *aanbreng van wit zand. *het leggen en regelen van nieuwe Tegels 50/50 antraciet grijs. *aanleg plantenbak van antraciet grijzen blokken. Maat bak 3,5x2,0 meter. Het totaal tuin oppervlakte is 65 vierkante meter, waarvan 1,5x3,5m vrij moet blijven voor kunstgras. Word door ons zelf geregeld
dinsdag 3 maart 2020

Waaltjes, hele en halve, dus ongelijke lengtes

Leggen van terras. Ong 22 m2, waarvan 12 m2 als ondergrond al zand is. De overige 10m2 ligt nu aarde. Hier moet natuurlijk geegaliseerd worden en zand overheen. U mag ook zelf de waaltjes leveren. Het moeten wel de oude waaltjes zijn en geen betonwaaltjes
maandag 2 maart 2020

Sierbestrating laten leggen

32 m2 Sierbestrating verwijderen en overnieuw leggen.
woensdag 26 februari 2020

Klein terras bestraten

In de achtertuin is al bestrating aanwezig. Onder een overkapping van circa 3 x 2,5 ligt nu nog zand. dat wil ik graag bestraat hebben, aansluitend aan de bestaande bestrating. Klinkers zijn aanwezig, het gaat dus om het eventuele voorwerk en het bestraten. Zie de foto's voor een indruk, de aanwezige rommel is uiteraard weg op het moment van uitvoeren.
dinsdag 25 februari 2020

Sierbestrating (50m2) leggen plus perkje met blokken maken

Het gaat om 50 m2 sierbestrating, liefst keramiek op beton. Het gaat om een terras en wat paden. Er liggen nu waaltjes in. Die kunnen we evt zelf eruit halen. Verder om het bloemperk van 250 bij 200 cm een rand maken dmv blokken. Er moet misschien wat zand bij.
zondag 23 februari 2020

Leggen terras en paden

Het laten leggen van het terras en de paden. In zowel de voor als achtertuin. De voortuin bestaand uit een looppad en grind, en de achtertuin is volledig bestraat. Het dient eruit komen te zien als bijgevoegd plan. De tegels verzorg ik zelf.
donderdag 20 februari 2020

Herbestrating en stoeprand afgang verbetering

Ik wil wat bestrating opnieuw laten leggen om ons huis, ook een klein stukje op de openbare weg. Het is ongeveer 10m2 waar de tegels Kan iemand een keer langs komen om een offer te maken? Ik wil de huidige klinkers eigenlijk laten snijden zodat er een bepaald patroon gerealiseerd kan worden.
dinsdag 18 februari 2020

Terras en oprit betegelen

Het laten aanleggen ( compleet, dus inclusief afgraven en zand tbv de tegen en de tegels zelf) voor een oppervlakte van circa 60 m2. Het betreft een nieuwbouwhuis. Helemaal kaal. Het liefst met grotere tegels, 60 x 60 betontegels.
dinsdag 18 februari 2020

Beton tegels leggen oprit voor huis inclusief rooien van struiken en verwijderen grind en tegels

Het gaat om het verwijderen van grint en betontegels van de oprit, en paar struiken rooien voor verbreding van de oprit en nieuwe beton klinkers leggen. De oprit is ongeveer 90 m². Graag een prijs inclusief materiaal en exclusief materiaal.
zondag 9 februari 2020

Terras en oprit bestraten

Terras leggen met grote tegels 120 bij 60 cm ongeveer 18 m2 en daarnaast ongeveer 165 m2 oprit die aansluit aan het terras De oude bestrating ongeveer 120 m2 moet eruit en afgevoerd worden.
zaterdag 8 februari 2020

Dakterras vervangen

Ik wil graag voor een dakterras 4 X 2,60 een composietvloer (antraciet, normale kwaliteit) laten leggen. Er liggen nu tegels van 50 x 50, en deze moeten verwijderd en afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²
woensdag 5 februari 2020

250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split

Voor ons nieuwbouw project wil ik een offerte aanvragen. 250 m2 bestrating, hier komt een bedrijfsloods op te staan. Geen voorkeur voor bepaalde steen. Daarnaast hebben wij nog een oprit van 300 m2 welke voorzien moet worden van split. Graag een prijsopgave.
zondag 2 februari 2020

Vlonder aanleggen van Europees hardhout

Het betreft een vlonder van 25 m2 op een plat dak met Europees hardhout leggen. Ik heb nu bitumen liggen en het is makkelijk bereikbaar.
dinsdag 28 januari 2020

Terrassen aanleggen bij een recreatie woning

Wij willen een composiet terras voor de schuifpui - muur, nu ligt er een stenen ondervloer. Het gaat om een recreatiewoning. De afmetingen is circa 6 x 3 dus 18 m2 (voor de woning). Maar achter in bostuin wil ik ook een terras (15 m2) met hetzelfde materiaal. Welke kleur en welk materiaal we precies willen, willen we graag overleggen. Graag een offerte met materiaal kosten en een zonder. De woning is vrij goed bereikbaar tot voor de woning.
zondag 26 januari 2020

Balkon opnieuw betegelen

Het betreft een bovenwoning met een vóór balkon van ca. 3.75 m2 (4.2 x 0.90) en een achterbalkon van ca. 9.75 m2 (4.05 x 2.4) op de eerste verdieping. Het balkon vóór is belegd met balkon trottoir tegels op een zinken ondergrond met kunststof hoek onderleggers. Het achterbalkon heeft een bitumen ondergrond en is ook belegd met balkon trottoir tegels op kunststof hoek onderleggers. Wij willen een prijsopgave inclusief opnemen en afvoeren van de huidige tegels, welke 30 cm x 30 cm meten. Verder zijn we ons aan het informeren over het systeem van leggen en de keramische soorten bij Dreen Ceramica in Tilburg en Exclusieve Dakterrassen in Woudenberg. Het werk zal in april of mei uitgevoerd kunnen worden.
vrijdag 24 januari 2020

Oprit aanleggen

Het laten aanleggen van een oprit en de bestaande groenstrook omwisselen voor de huidige openbare plek (zie foto). Vergunning heb ik zelf al aangevraagd.
maandag 20 januari 2020

Nieuwbouw tuin afgraven en bestraten met waaltjes en sierstenen

Beste, wij willen de tuin bij ons nieuwbouwhuis voor een gedeelte laten bestraten met waaltjes en een gedeelte met grote antraciete sierstenen. Op de foto is dit verschil aangegeven met roze tegeltjes en antraciete vlakken (onder de overkapping en achter de achterpui). Het totale oppervlakte van de tuin is 54 m2. Hiervan moet ongeveer 40 m2 bestraat worden. De tuin moet ook afgegraven en vlak gemaakt worden. De uitvoerperiode zal vlak voor of rond de bouwvak liggen.
maandag 6 januari 2020

Bestraten van een nieuw dakterras

Het betreft een dakterras op de eerste verdieping van een appartementencomplex. Het terras wordt gebruikt om de toegangsdeuren tot de appartementen (6 stuks) te kunnen bereiken. Er liggen nu grindtegels op en die willen we gaan vervangen, waarbij een advies belangrijk is: wat is het meest geschikt. Het mag vooral niet glad worden, omdat er veel gelopen wordt. Tevens beoordeling en eventueel reparatie van de staat van de ondergrond, bestaande uit een bitumen afwerking. Het gaat om het openbaar stuk dat naar de appartementen gaat het oppervlakte hiervan is ongeveer 50m2.
zaterdag 4 januari 2020

Tegels vervangen

Ik heb een terras met kleine keramische tegels met cement voeg op gewapend beton. Ik wil de tegels graag vervangen door grote tegels, over de huidige tegels heen, of alles eraf laten halen en nieuwe plaatsen. Het beton is op sommige plekken gescheurd dus moet worden hersteld, of geheel weg worden gehaald en opnieuw aangebracht. Ik heb een rieten dak dus al het water loopt vanaf het dak op de tegels. Het moet dus goed waterdicht zijn en water afvoeren. Ik ben benieuwd wat de mogelijkheden zijn en krijg graag goed advies alvorens de opdracht te verstrekken. Oppervlakte nog niet bekend, denk 75 a 100 m2.

Partners

Partners van Casius