Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor terras van beton realiseren:

Terras van beton realiseren

Het gaat om een buitenterras van 12,80 bij 1,50 meter. Het is nu een stal met een betonvloer. De stal wordt ontmanteld en dit wordt een woonhuis. Daar komt de betonvloer buiten te liggen en deze wil ik tot terras laten maken met een vloer waarop je niet uitglijd.
Onze klant uit Welsrijp (Friesland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras van beton realiseren uit heel Nederland:

Terras laten herbestraten

Her bestraten van terras met grote betonnen tegel. 25 m2. Prijs inclusief oude terrastegels verwijderen, beton 40x40 cm.

Voor- en achtertuin renoveren

Afscheppen / opvullen (woningbouw heeft er puin gestort). Aanleggen gazon 3 delenca 2x5m ca 2x3m ca 10x5m. Aanleggen terras 30x30 grijze beton tegels naast bestaand paden ca 2x5m ca 1x3m.

Terras tegels in beton plaatsen

Ik wil terrastegels in beton laten leggen. De huidige tegels verwijderd ik zelf, en de nieuwe tegels zal ik zelf aanschaffen. Het gaat om 50 m2.

Terras onder kapschuur 28 m2 bestraten

28 vierkante meter onder veranda met berging. Planning is dat de veranda eind september gereed is. Afhankelijk van de kosten kan ik zelf het zandbed aanbrengen. Terras tegels 100cm x 100cm beton grijs. Mocht u via uw eigen kanalen ook de tegels kunnen leveren, graag meenemen in de offerte.

Opnieuw bestraten achtertuin met vlonder

laten leggen keramische of betontegels 60x60 in de achtertuin. Betreft ongeveer 32m2. Opsluitbandjes rondom. (Er liggen reeds oude beton- en grindtegels die eruit moeten en worden afgevoerd) Verhoogd terras/Vlonder betreft composiet planken met onderliggers, worteldoek etc + infrazen vloerverlichting (6 spots). totaalpakket is aanwezig incl bevestigingsmaterialen.

Sierbestrating aanleggen in de achtertuin

Tuinterras bestrating 3,6 x 3,6 m1 (vierkant) met donker grijze beton-tegels 60 x 60 cm en sluitbandjes aan 2 zijden. Extra zand nodig om het huidige terras op te hogen 3,6m x 3,6m x +/- 15 cm. Bestaande tegels worden door mij weggehaald. Locatie Park de Tong Bruinisse.

Nieuw tuin aanleggen

Wij willen graag een nieuwe tuin aanleggen dat onderhoudsvrij is onze tuin is 50m2 5 meter breed en 10 meter diep met nog een schuur in deze afmeting. er is een bestaande tuin die willen we leeg halen. zelf. een nieuwe schutting zou moeten komen beton en hout. stukje vlonders (terras) 5x 4 stukje goeie kwaliteit grasmat 5*3 15m2 en daarna stuk tegel 60x60 5x3 15m2 hierin willen we ook licht aansluiting naar de tuin voor tuinverlichting en water en afvoer in de tuin bij 1 punt en dat is bij onze schuur .

Fundering maken en vloer storten

Wij willen een (onderheid) terras aan ons huis laten maken van ongeveer 20m3 en ook een onderheide fundering aan het eind van de tuin van ook ongeveer 20m3 voor een tuinhuis/schuur. In principe hebben we al een offerte ontvangen voor het heiwerk hiervan en dus zou het gaan om (indien nodig) graven, bekisting maken storten van beton, en aanleggen van een terras. Als het hele pakket (dus inclusief heien) door dezelfde partij kan worden gedaan dan is dit nog fijner natuurlijk. Dus een offerte voor al deze werkzaamheden is ook welkom.

Damwand in staal of beton

Wij hebben een hoekkavel gekocht aan het water. Ik wil graag nog iets voor de bestaande lage beschoeiing van de sloot (in de tuin dus) een damwand plaatsen. Materiaal mag van beton of staal zijn, maakt mij niet zoveel uit, graag advies van een ervaren vakman. Het betreft 38 strekkende meter en een hoogteverschil van 1.75 meter. Deze ruimte wordt met aarde volgestort welke uit een nog af te graven fundering gaat komen. De kavel is makkelijk te bereiken, er is een doorgang van 2 a 3 meter. Ook graag een vlonder/terras realiseren van 3,00 meter x 3,00 meter op die hoek van de kavel waar de vlonder aan 2 zijden aan water grenst.

Bestrating ophogen

Terras en oprit ophogen en opnieuw bestraten De globale afmetingen: Oprit 40 m2 : beton tegels 40 x 60 mag anders, tenminste 10cm ophogen Terras en paden 50 M2: 40x 40 wildverband, diverse afmetingen, natuursteen, graag behouden, ophogen en weer rechtleggen ( verzakt en veel naden)

Partners

Partners van Casius