Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Sneek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Sneek heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Sneek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Sneek of directe omgeving.

172 klanten uit Sneek bevelen een bij Casius in Sneek aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Sneek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 250 m2 bestrating en 300 m2 oprit voorzien van split, bestraten 300m2 oprit, aanleg terras, fundering tuinhuisje en vlonders plaatsen, verzakte oprit bedrijfspand verharden tegen zwaar gewicht (200 m2), sierbestrating nieuwe tuin aanleggen, bedrijfsoprit herbestraten en ophogen, vlonders leggen, oprit bestraten, herbestraten van erfverharding (600 m2), bestraten sleufsilo, de bestrating in een tuin renoveren, composiet vlonders leggen, ophogen en herstellen brandgang achter tuinen, terras leggen met beton klinkers (180 m2), parkeerplaats van 320 m2 egaliseren na verwijderen grind en bestraten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Sneek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Sneek:

Pad in de voortuin bestraten

De klus houdt in het leggen van sierbestrating. Voordat dit kan gebeuren moet wel het een en ander worden weggehaald, er ligt nu een pad van grinttegels, totaal 25 m2 in de voortuin. Het gaat om stenen van 10.5 x 10.5 x 8 cm in drie tinten. Een deel van deze stenen heb ik al, een ander deel zal nog moeten worden geleverd.

Bestrating leggen in een voortuin

Uitgraven van tuin, zand storten en bestraten. 40 vierkante meter. Ik wil de tuin uitgraven, zand laten storten en vervolgens bestraten. Het oppervlak is 40 m2.

Oprit opnieuw bestraten

We hebben een oprit naast ons huis en die zou ik graag opnieuw willen laten bestraten. Het is een standaard oprit (ik heb geen idee wat de afmetingen zijn).

Tuin opnieuw laten bestraten

Tegels eruit, ophogen/egaliseren, wortels boom eruit en opnieuw betegelen

Leggen keramische terras tegels

Het gaat om het leggen van ongeveer 40 m2 meter keramische terras tegels. De tegels van 61,5 x 61,5 x 16 cm aanwezig. De verdere benodigdheden niet. Het afgraven kan ik zelf doen.

Keramische tegels in de tuin leggen

In mijn tuin moet onder een overkapping keramiek tegels van 60 x 60 centimeter worden gelegd. Oppervlakte is ongeveer 25 m2. Er ligt nu alleen tuingrond, dus er moet ook een laag zand van 10 centimeter geplaatst worden in deze klus.

Looppad laten bestraten en opsluitbanden aanbrengen

Aan de voorzijde van ons huis liggen nu stoeptegels onder het raam en als pad naar de voordeur. Wij zullen die zelf verwijderen en willen er daarna ophoogzand laten leggen met nieuw tegelwerk. Het gaat om in totaal ongeveer 8 m² tegels van 20 x 30 cm en opsluitbandjes. We ontvangen graag een offerte.

Terrastegels in de achtertuin leggen

Ik wil circa 65 m2 terrastegels laten leggen inclusief egaliseren ondergrond. Ik zal zelf de oude tegels verwijderen. De nieuwe tegels hebben een afmeting van 60x60 x4. 7 cm.

Bestrating

opnieuw bestraten

Tuinbestrating

We willen graag zelf klinkerbestrating verwijderen en daarna nieuwe paden en terrassen laten leggen, inclusief ophoging. We gaan uit van antraciet tegels van 50 x 50 cm en denken aan totaal zo'n 3 m3 zand voor de ophoging. Verder is er een afvoergootje à 1 meter nodig onder de schuttingdeur die nog verbonden moet worden met een afvoer die zo'n 4.5 meter verderop ligt. Maten terrassen achtertuin ongeveer: 3.30 x 2.50 meter en 4.50 x 3.50 meter. Maten paden achtertuin: 2 x 1 meter, 4 x 1 meter, 3.50 x 1 meter. Maten voortuin: 3.50 x 4 meter en een klein stukje als verbinding met de stoep van 1 x 1 meter. Levering in overleg.

Tuin bestraten en nieuwe schuur

Wij wonen nu bijna 5 jaar in Sneek en het wordt tijd dat er iets aan de tuin gaat gebeuren. Er liggen nu van die kleine sierstenen in en aangezien ik rugpatient ben kost het me heel veel tijd en energie om de mos telkens tussen de stenen uit te halen. En mijn man heeft er de tijd niet voor Het liefs alles bestraten met grote siertegels en een nieuw blokhut/schuurtje voor de fietsen e.d. De schuur die we nu hebben valt bijna om en de deur sluit al 3 jaar niet meer Wij willen weer gezellig in de tuin kunnen zitten in het zonnetje en lekker kunnen barbequen. De tuin is 45-50m2. De schuur wordt 2,5x3m met plat dak.

leeg halen van tuin

Staat allemaal beplanting/ boompjes stenen en keien in de tuin. Wil alles eruit hebben en opnieuw aanleggen. Geen beplanting meer, maar terras. Het gaat om ongeveer 100 vierkante meter. Leveren stenen in overleg, misschien doen we dat zelf.

Tuin op nieuw bestraten van huis tot ...

Tuin op nieuw bestraten van huis tot achter in de tuin. Betreft kleine 50m2. Gaat om waaltjes.

Ophoging van de bestaande grond met zand ...

Ophoging van de bestaande grond met zand met daarbij de aanleg van +/- 60M2 sierbestrating met daarin drie circels met beplanting met een doorsnee van 1,5 meter en eventueel aanleg van een schutting van een totale lengte van +/- 20 mtr