Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin bestraten:

Tuin bestraten

Ik wil de tuin laten bestraten. Het gaat om een totaal van 81 m2. 60 m2 moet bestraat worden met keramische tegels. 1 maal een pad aan de achterzijde van 12 m2 moet bestraat worden met waaltjes en een pad aan de voorzijde van 9 m2 ook met waaltjes. Dit is inclusief het zand en ander materiaal. Eventueel ook de oude grond afvoeren. Het uithalen en uitgraven doen wij eventueel zelf afhankelijk van de kosten.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin bestraten uit heel Nederland:

Betontegels

Wil helfr van mijn tuin bestraten. Weet de afmeting niet.

Tuin bestraten

Het gaat om het leggen van ongeveer 40 vierkante meter met stenen van 20x30 cm.

Voor- en achtertuin bestraten

Voor onze nieuwbouwwoning willen we een gedeelte van de voor- en achtertuin betegelen in wildverband met tegels rond de 20x30cm. Er moet nog afgegraven worden (rivierklei) en wit zand worden gestort. Graag in de offerte de kosten meenemen inclusief en exclusief het afgraven en storten van witzand. Het egaliseren en aandrukken met een trilmachine moet wel gebeuren en er dienen randjes te komen die de tuin afscheid van het terras.

Tuin bestraten+ schutting

Ik wil graag de kosten weten en op welke termijn het volgende bij mij in de tuin kan worden gedaan. Uitgaande van een gemiddelde tegelprijs 30m2 tegels + 16m schutting met deur

Tuin ophogen

Ophogen van onze achtertuin (ca 70m2), aangezien de ondergrond een zachte veengrond is, zou ik ook de optie willen weten met een tempex ondergrond. De oude stenen weghalen en opnieuw bestraten gebeurd door ons zelf.

Wortels eruit halen

Wij willen een stuk van onze tuin bestraten en anders inrichten en hebben hierdoor bomen afgezaagd. Nu blijven er in het totaal 5 stammetjes staan en die moeten met wortels ook verwijderd worden. Graag willen wij weten wat dit zou kosten als jullie dit voor ons zouden doen.

Aanleg / bestrating tuin

Ik ben opzoek naar iemand die op korte termijn onze tuin 10x 6 m2 kan bestraten met 60x60 tegels, een stukje gras kan aanleggen en een border aan de zijkant voor wat plantjes. Ook een kleine overkapping van de schuur zodat de bbq droog blijft staan.

Bestrating tuin/oprit

Het bestraten van de gehele voor- en zijtuinen volgens bijgevoegde tekening en omschrijving.

Tuin laten aanleggen voor en achter

Graag willen wij onze voor en achtertuin bestraten (60x60 tuintegels). Er dient te worden uitgegraven, nieuw zand te worden gelegd en te worden bestraat. Er zal wat ruimte overgehouden moeten worden voor kunstgras en een pergola. Graag horen wij reactie. Mvrgr, Vartan

Tuin afgraven en ophogen

In de achtertuin dient er een stuk van ongeveer 25 m2 afgegraven te worden. De grond moet ook worden afgevoerd en zand gestort. Het bestraten gaan wij zelf doen. De tuin heeft een achterom.

Partners

Partners van Casius