Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit aanleggen en straattegels leggen in tuin:

Oprit aanleggen en straattegels leggen in tuin

Ik wil dat er een oprit verharding aangelegd wordt van 30 m2 aan betonnen straatstenen en 40 m2 aan standaard straattegels.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit aanleggen en straattegels leggen in tuin uit heel Nederland:

Oprit plus looppad aanleggen

Oprit van 15x3m aanleggen. Er ligt al wat steen korrel waar nog ongeveer 5 kubieke meter bij moet Moet nog afgetrild worden. Daar bovenop wat zand met een goede kwaliteit grindplaten die afgevuld worden met Ardenner Split. Dan een pad met bv Excluton Soft comfort 80x80x6 met een strookje ardenner split ertussen. Verder nog een smalle strook van 12 m aanvullen met wat zand en Ardenner split. Een stevige houten grondkering van 6 meter aanleggen. Stevige opsluitbanden aanbrengen over een lengte van 3 m. Ongeveer 1 kuub tuingrond aanvullen

Oprit met split aanleggen

Oprit is nu 11,2 x 2,4 meter met grindtegels. Oprit verbreden tot 3 x 11,2 meter en basalt split in plaats van de grindtegels. De ondergrond huidige oprit is zand. Het stuk dat erbij komt staan nu struiken/bomen en een muur (11 meter lang x 1,4 meter hoog) die weg moeten.

Tuin opnieuw aanleggen

De tuin opnieuw aanleggen met bestrating/terras, stuk gras en aanplanting aan de zijkanten en in vlakken tussen de bestrating. De tuin zal leeg opgeleverd worden. Hij is 14 x 9 meter. De tuin is via een oprit bereikbaar.

Sierbestrating op terras en oprit bestraten

Ik wil in mijn tuin een terras laten aanleggen van zo'n 30 m2 en de oprit opnieuw laten bestraten. De oprit is ongeveer 60 m2. Daarnaast wil ik naast het huis een strook grind aanleggen van ongeveer 16 m2

Tuin opnieuw aanleggen

210 m2 terras, paden en oprit (62 m2) betegelen. 14,5 x 11,5 grasmat.

Oprit bestraten en terras tuin aanleggen

Terras tuin is ± 43 m2; Oprit en voortuin ± 53 m2; Is nieuw huis. Zand ligt er al. Tegels kunnen per direct besteld worden. Tuin terras gaat om 60 x 60 tegels; Oprit gaat om 21 x 10 klinkers. Hoor graag wat de eventuele kosten zijn, de werkplek is goed bereikbaar.

Oprit bestraten, egaliseren tuin en terrassen leggen

Bestraten oprit, achtertuin egaliseren+ 2 x terras aanleggen.

Oprit aan laten leggen

Het betreft het aanleggen van een oprit van 15 meter lang die in de breedte van 3 taps uitlopend naar 5 meter. Geheel met stol en siergrind.

Tuin afgraven en afvoeren

Ter behoeve van het aanleggen van een oprit/parkeerplaats grond afgraven. Oppervlak van de oprit circa 37 m2. Af te graven diepte slechts zo'n 5-10 cm schat ik, daarmee is de hoeveelheid grond 'maar' zo'n 2 m3. Circa 30 m2 is in aan de binnenzijde van de tuin, (goed) toegankelijk via een brede poort (hoogte echter zo'n 2 meter). De overige 7 m2 zijn tussen poort en stoep. De vraag is dus om af te graven en af te voeren. Voorkeur voor de werkzaamheden einde september/begin oktober.

Oprit bestraten

Wat zijn de kosten voor het aanleggen van betonklinkers of grind op de oprit? De afmetingen zijn 10 x 15 meter.

Partners

Partners van Casius