Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit aanleggen en straattegels leggen in tuin:

Oprit aanleggen en straattegels leggen in tuin

Ik wil dat er een oprit verharding aangelegd wordt van 30 m2 aan betonnen straatstenen en 40 m2 aan standaard straattegels.
Onze klant uit Leeuwarden (Friesland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit aanleggen en straattegels leggen in tuin uit heel Nederland:

Langwerpige oprit aanleggen

Het betreft de oprit, langwerpig, circa 20 x 4 meter. Hier moet grind of iets vergelijkbaars en tegels op komen te liggen. Ophogen en egaliseren van de oprit is nodig. De tegels mogen overigens ook wat donkerder zijn.

Oprit bestraten

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 45 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Huidige oprit van grof grond opnieuw aanleggen met kasseien. Huidige grind mag afgevoerd worden. Is goed toegankelijk allemaal.

Oprit aanleggen

In een hoek van de tuin moet er een oprit worden aangelegd. De grindtegels liggen al op het stuk grond, zand en opsluitbanden moeten worden geleverd. Er zal een deel van de grond afgegraven moeten worden, daarna afgevoerd en een zandlaag gestort voor de grindtegels. De oppervlakte ligt tussen de 20 en 25 m2.

Tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning

Het betreft het aanleggen van de tuin bij een nieuwbouwwoning. Er is een kleine voortuin met oprit naar de garage, een zijtuin en een achtertuin. Totaal zal het gaan om ongeveer 100 m2. Wij zouden de tuin graag voorzien van kunstgras, bestrating, beplanting en een erfafscheiding. Echter hebben wij geen flauw idee hoe het in te richten, welke materialen te gebruiken en hoeveel er bestraat dient te worden. Dit willen wij graag met een vakman bespreken zodat hij het kan ontwerpen en daarna kan uitvoeren.

Oprit en tuinpad aanleggen

Het betreft het aanleggen van een oprit en tuinpad (totaal 35 - 40 m2). Graag een offerte voor het klaarmaken van de ondergrond, het leveren en leggen van de kasseien en het voegen.

Divers straatwerk rond de woning

Graag egaliseren waar nodig, oprit aanleggen aan de zijkant van het huis, terrasje in de achtertuin en voortuin een combinatie van grind en tegels. Gaat om ongeveer veertig vierkante meter. We hebben zelf stenen maar hebben nog grind en zand nodig voor de ophoging. Tuin heeft een achterom.

Water-water pomp aanleggen

Ik wil graag een nieuwe water - water warmtepomp laten aanleggen voor het verwarmen van mijn woning van ongeveer 100 m2. Er kan geboord worden in de oprit. Graag een vakman die kan adviseren en informeren betreffende warmtepomp.

Oprit en terrassen aanleggen

90 m2 grindplaten en grind aanbrengen op de oprit van het huis en rondom woning 45 m2 terras aanleggen. Vanaf volgende week zaterdag wil ik starten. Het betreft een nieuwbouwwoning en deze is goed toegankelijk. Graag assistentie met een trilmachine e.d.

Oprit met natuursteen opnieuw aanleggen

Ik wil mijn oprit van 5 bij 20 meter opnieuw bestraten met natuursteen. Op dit moment liggen er kinderkoppen op. Ik wil weten of deze hergebruikt kunnen worden.

Oprit met betonklinkers aanleggen

22m3 oprit aanleggen met beton klinkers All in Uitgraven Gebroken puin storten Ophoog zand Bandjes zetten Beton klinkers leggen en aantrillen

Partners

Partners van Casius