Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit herstellen:

Oprit herstellen

Mijn oprit is deels door opdruk op meerdere plaatsen beschadigd door wortels van een 12 meter hoge els ernaast, is inmiddels gekapt en stobbe weggefreesd. Hoe kan ik nu het beste mijn oprit herstellen en wat kost dat? Gaat om 10 x 3 meter bestaande bestrating. Ik wil graag weten wat er mogelijk is.
Onze klant uit Hardegarijp (Friesland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit herstellen uit heel Nederland:

Oprit met verzakking(en) herstellen

Onze oprit is verzakt en moet opgehoogd, opnieuw gelegd en aangevuld worden met zand. Daarbij kunnen de huidige tegels worden gebruikt. Dit zijn tegels van 20x20 cm, 20x30 cm en 30x40 cm. Aangezien we een gezamenlijke oprit met de buren hebben zouden we graag een afzonderlijke prijs voor het aanleggen onze oprit (42 m2) willen, alsmede een gezamenlijke prijs voor het aanleggen van beide opritten (84 m2).

Metselwerk herstellen

De muren langs de oprit naar de garage, deze zit onder de woning, vertoond scheuren. Ook zijn er breuken bij de ophanging van de bordes aan de achterzijde van de woning zichtbaar. Graag wil ik het metselwerk laten beoordelen en repareren daar waar nodig.

Herstellen van de oprit waaronder betontegels terugleggen

Ik wil graag de oprit in de oude staat herstellen. Na het verwijderen van de carport zijn er 4 gaten ontstaan waar de poten in de bestrating bevestigd waren. Twee zware beton tegels van 1 meter x 1 meter moeten teruggelegd worden en twee andere kleinere gaten van ongeveer 60 cm x 60 cm met de aanwezige klinkers gedicht. Het geheel moet zeg maar deugdelijk herplaatst worden.

Schade herstellen aan bestrating oprit

De oprit bij een klant van ons is beschadigd door dat er een hoogwerker is opgereden, we willen graag weten wat het kost om de geulen die er zijn ontstaan weer op te hogen zodat de oprit weer recht ligt. 11 meter lang ongeveer

Tuinmuurtje van kinderkoppen herstellen na aanrijding

Wij hebben aan de voorzijde van onze oprit een gemetseld muurtje van 2 lagen kinderkoppen. Er is een vrachtwagen tegen de hoek van het muurtje aangereden en nu moeten er ongeveer 12 stenen opnieuw worden opgemetseld en gevoegd. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Inrit vernieuwen

Inrit van circa 50 m2 vernieuwen: wij denken onder andere in het kort (uitvoerige omschrijving is aanwezig) aan de volgorde van het belangrijkste werk: 01. Grindtegels, punt looppad voordeur, grind, klimop, overtollige en 10/15 cm afgegraven grond verwijderen. Wat bruikbaar is elders in de tuin gebruiken? 02. Bamboeafscherming (wortelbegrenzer) van 10 meter lang x 0,65 hoog. 30 cm (wordt 40 cm met ophoogzand) in de grond en 1 meter aan straatkant voor de schutting plaatsen/ingraven. 03. Vanaf garage naar en 1 meter h tegen schutting een grijs ¾ elektra buisje leggen met drie aderig grondkabeltje. 04. Voor de bamboeafscherming, 10 lang x 2 meter hoog (10 cm in ophoogzand) en 1 meter aan straatkant, gespleten bamboematten aan de schutting vastmaken. 05. Ronde haag ver en diep terugsteken en het ronde model aanpassen. 06. Voor de nieuwe haag ronding wortelbegrenzer plaatsen/ingraven. 07. Totale oprit 10 cm ophogen met gebroken puin en 5 cm ophoogzand. 08. Gebroken puin en ophoogzand aantrillen/uitvlakken/uitreien. 09. Zwarte betonnen palissade paaltjes en zwarte betonnen bielsen plaatsen. (De paaltjes en de bielsen vormen de opsluitband voor grindplaten met grind.) 10. Anti worteldoek leggen. 11. Grindmatten plaatsen. 12. Grindmatten vol storten met grind. 13. Grind egaliseren. 14. Aansluiting haag met oprit buren en straat herstellen.

Bestrating op een oprit vervangen

Wij hebben een oprit van 13 x 3 meter met daarop grindtegels die wij graag laten vervangen. De oude tegels moeten afgevoerd worden. Daarna willen we de ondergrond laten egaliseren en verdichten en de randen laten herstellen. Als nieuwe bestrating willen we graag grote betontegels laten plaatsen. We denken aan de maat 60 x 60 x 8 cm of 100 x 50 x 8 cm. De oprit moet daarna worden afgetrild en ingevoegd. De opdracht kan mogelijk ook de oprit van de buren gaan beslaan, dan gaat het om in totaal 13 x 6 meter. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Metselwerk en voegwerk herstellen

Op verschillende plekken van mijn huis zijn de voegen eruit of slecht. Boven bij het raam is er zelfs een stuk steen uit. Het muurtje op de oprit ziet er slecht uit. Kan hier iemand naar komen kijken om een offerte te maken?

Kapot gereden buitenmuur herstellen

De buitenmuur op de oprit is kapot gereden. Het is een klein torentje dat aan het begin van de oprit staat. Alle stenen zijn er nog. Die moeten hergebruikt worden. Bij voorkeur op vrijdag uitvoeren.

Drainage bij de oprit herstellen

Ik heb een draingoot (buiten) voor mijn oprit. Deze is aan 1 zijde met betonstenen van de oprit aangewerkt. De andere zijde is scheef afgebrokkeld beton. Dit ligt ook wat lager, 1 tot 3 cm. De goot is 3 meter breed en ik denk dat ongeveer 3 m² moet worden glad gemaakt. Mijn vraag is of u mij hier een oplossing in kunt bieden? Ik hoor graag van u.