Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor bestrating rondom de hoekwoning leggen:

Bestrating rondom de hoekwoning leggen

Voor ons huis wil ik een stuk laten bestraten, naast het huis een gedeelte en achter huis een terras. In totaal ongeveer zo'n 70 vierkante meter. Voorwerk tegels verwijderen, uitgraven. Leggen zandbed kunnen we zelf. De tuin is goed bereikbaar.
Onze klant uit Drachten (Friesland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestrating rondom de hoekwoning leggen uit heel Nederland:

Aanleggen en bestraten voortuin

Voor ons huis in Bussum zijn wij op zoek naar iemand die onze voortuin kan aanleggen. De tuin is grotendeels al leeggehaald qua beplanting, bestrating moet nog.. Wij hebben zelf een tekening gemaakt van hoe het er ongeveer uit moet gaan zien, zie schets. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte (zowel inclusief als exclusief materiaal). En horen we ook graag wanneer u hier tijd voor heeft. Onze inschatting van benodigde materialen: - grasmat (rondom trampoline) - klinkers voor het paadje en een band om de grotere tegels - grotere tegels voor het stuk van de fietsen + voor het huis - heg aan de straatkant (ongeveer 1,75 m hoog) - border naast paadje

Bestraten tuin

Ik wil mijn tuin van 48 m2 laten bestraten met grote tegel van min 6 mm dikte. Alles voorzien van bandjes. De tuin is rondom voorzien van tuinhekken. De tuin is aan de straatkant dus makkelijk te bereiken. Oude bestrating moet eruit en worden afgevoerd.

Tuin renoveren

Nieuw huis gekocht met tuin die ons helemaal niet bevalt. Deze mag helemaal op de schop. We zullen zoveel mogelijk van tevoren uit de tuin verwijderen (bestrating en beplanting). Het gaat om een oppervlakte van 400 m2 rondom het huis, voortuin en achtertuin. We willen een onderhoudsvrije tuin met veel gras, grind en twee zitjes met bestrating en een veranda van 6 x 4 meter. Er moeten ook schuttingen geplaatst worden. Voortuin met twee Leilindes, grind en nieuwe bestrating oprij pad.

Tuin ophogen, egaliseren en bestraten

Ik zoek een hovenier die een aantal werkzaamheden kan verrichten rondom onze vrijstaande woning. Het gaat om: onze tuin egaliseren, zowel voor als achter. Rondom het huis willen we de tuin ophogen en er een terras aanleggen. De achtertuin is ongeveer 200 m2. Daarvan willen we niet alles ophogen, maar alleen daar waar bestrating komt rondom het huis. De gehele tuin zal wel geëgaliseerd moeten worden. Ik wil graag 35 m2 terras. Daarnaast moet een pad komen rondom de woning. De rest bespreek ik graag met de hovenier.

Bestrating van een oprit

Het gaat om bestraten van een oprit aan huis voor een auto. Inclusief een stukje bestraten van een voortuin. Idee is om kasseien te gebruiken. En e.v.t rotsen ter versiering aan te brengen rondom platanen die er staan met daar onder worteldoek. Moeten er bij kasseien ook spanbanden worden gebruikt? Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 35 m²

Terras aanleggen

De werkzaamheden zijn als volgt: -Afgraven van 115 m2 ongeveer 25 cm diep -Wegrijden van vrijgekomen grond -Verwerken en verdichten van gebroken puin -Tikken van rollaag -Aanbrengen van ondervloer en profileren -Verlijmen van keramiek -Voegen van de bestrating met cement gebonden voeg grijs -Het geheel wordt opgebouwd uit keramische tegels 60 x 60 x 2 cm met rondom als rollaag waaltjes

Bestrating rondom clubhuis

Ik zoek een stratenmaker die rondom ons clubhuis een voetpad kan aanleggen van ongeveer 200 m2. Het gaat om een nieuwbouw pand. Grotendeels van het pad moet eerst worden afgegraven en worden opgehoogd met zand. Vervolgens moet dit ook geëgaliseerd worden.

Tuin aanpassen

De 2 grasveldjes, totaal 20 m2, moeten worden verwijderd. Daarna willen wij bestrating met 5 x 20 cm klinkers aan de kanten waar nu gras ligt zodat er een pad rondom ontstaat. De grasveldjes worden vervangen door sedummatten, de grond dient hiervoor te worden geëgaliseerd, anti-worteldoek geplaatst en de door ons aangeleverde zakken Sedum substraat erop gestrooid en sedummatten geplaatst. Het ontwerp voor deze aanpassing kan ik helaas niet mee mailen.

Sierbestrating in achtertuin plaatsen

Ik zoek een stratenmaker/hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om ongeveer 25 m2 aan bestrating. Voor het bestraten moet de tuin worden afgegraven en worden opgehoogd met zand. Border rondom vrij laten voor platjes. Ik maak graag gebruik van gebruikte bestrating. Liefst in een warme kleur (rood/geel). De achtertuin is niet bereikbaar per achterom.

Rondom een chalet bestraten

Rondom ons chalet dient bestrating te komen. De totale oppervlakte is 150 m2. Ruim 90 m2 hiervan is bestraat en dient opnieuw gedaan te worden. Voor de overige 60 m2 dient er nieuwe tegels te komen. De ruimte is goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius