Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Friesland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in de provincie Friesland heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers uit Friesland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Friesland.

62 klanten uit Friesland bevelen een bij Casius in Friesland aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Friesland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Appelscha, Bolsward, Drachten, Franeker, Gorredijk, Hardegarijp, Harlingen, Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Lemmer, Oosterwolde, Sneek, Stiens, Wolvega uit Friesland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: 500 a 600 m2 bestraten, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen, terras aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating of terras en balkon in de provincie Friesland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Friesland:

dinsdag 26 mei 2020

Terras aanleggen achtertuin

Het weghalen van oude stenen en grond. Nieuw zand en aanleggen terras, goedkoop en 40m2 in de achtertuin, toegankelijk via hekje
zondag 24 mei 2020

Terras opnieuw bestraten (56m2)

Het terras bestaat uit twee aaneengesloten delen: 4x10 en 4x4 Er ligt al bestrating, die opnieuw geplaatst moet worden ivm verzakking. De bestaande bestrating wordt er door mijzelf uitgehaald. Het werk bestaat dus uit het aanvullen, egaliseren en trillen van het bestaande zand en het opnieuw bestraten met de bestaande stenen.
vrijdag 15 mei 2020

Parkeerplaats bestraten

Ik wil mijn parkeerplaats met klinkers laten bestraten. Het gaat om 20 m2. De ondergrond is nu gras. Ik ontvang graag een prijsindicatie.
maandag 11 mei 2020

Bestrating oprit

Vrijstaande nieuwbouw, op goed toegankelijk kavel, (rondom) grond moet geschikt gemaakt worden. Betreft oprijlaan waar wij Simbeton platen van 3000 x 1000 willen en rondom woning 1000 x 1000.
donderdag 7 mei 2020

Bestraten straatwerk

Wij hebben op dit moment in de tuin bestrating en kunstgras. Dit moet er allemaal uit, vervolgens willen wij de tuin opnieuw laten bestraten straten met de oude tegels. Het moet dan natuurlijk wel her en der worden opgehoogt. Tuin is 18m2.
maandag 27 april 2020

Bestrating in achtertuin aanleggen

Achtertuin bestrating vernieuwen,circa 56m2.
woensdag 22 april 2020

Vervangen oprit

Ik zou graag mijn oprit vernieuwen. Het gaat om een oprit van 10,5 m bij 3 m. Graag ook de bestaande tegels eruit halen en deels grond egaliseren met zand. De bestaande tegels moeten deels worden bewaard voor later hergebruik. Voor het huis ligt nog een betonnen stoep waarop we graag keramische tegels van 60x60x2 willen hebben.Voor de oprit kiezen we tegels van 30x60x6. Aan de zijkanten van de oprit nog opsluitbanden.
zondag 19 april 2020

Vernieuwen oprit

Het betreft het vervangen van een bestaande oprit. Er ligt nu grind, en dit moet eerst verwijderd en afgevoerd worden. Afmetingen 10,5 m x 3 m.
zaterdag 18 april 2020

Bestraten steeg

Ik heb een steeg (ca 8m2) dat afloopt naar het huis toe ipv naar de straat. Graag zie ik deze opnieuw bestraat. Later zal de voortuin ook nog gedaan moeten worden. Echter zal er op den duur bouwverkeer langs komen.
dinsdag 14 april 2020

Flagstones laten leggen

Voor het tuinpad rondom ons huis zoeken wij een ervaren flagstone legger. Het gaat om circa 60m2. Geen oprit voor auto, alleen wandelpaden. Het is een leuke klus! Alleen personen die ervaring hebben in het leggen van flagstones worden gevraagd te reageren. Dank.
vrijdag 10 januari 2020

Herstraten van oprit en tuin totaal 110 m2

Graag wil ik de oprit en tuin opnieuw laten bestraten. Rond april is de overdracht van onze woning (bestaand). Het gaat om ongeveer het volgende: - oprit 35 m2 (betonklinkers) - terras 30 m2 (50 x50) - tuinpad 20 m2 (kleine klinker/waaltjes) - terras 25 m2 (30x 30)
woensdag 18 december 2019

Terras van beton realiseren

Het gaat om een buitenterras van 12,80 bij 1,50 meter. Het is nu een stal met een betonvloer. De stal wordt ontmanteld en dit wordt een woonhuis. Daar komt de betonvloer buiten te liggen en deze wil ik tot terras laten maken met een vloer waarop je niet uitglijd.
zondag 24 november 2019

Tuin afgraven, egaliseren en betegelen

Tuin afgraven en egaliseren terras leggen oprit betegelen. Gaat om 150 m2 stenen regelen we zelf word een betonklinker.
woensdag 25 september 2019

Pad in de voortuin bestraten

De klus houdt in het leggen van sierbestrating. Voordat dit kan gebeuren moet wel het een en ander worden weggehaald, er ligt nu een pad van grinttegels, totaal 25 m2 in de voortuin. Het gaat om stenen van 10.5 x 10.5 x 8 cm in drie tinten. Een deel van deze stenen heb ik al, een ander deel zal nog moeten worden geleverd.
zondag 21 juli 2019

Stukje tuin bestraten

Ik wil een stukje tuin egaliseren en bestraten van 9,5 m2, met grindtegels van 40 x 60 cm en met omringde stoep bandjes. Al het materiaal mag worden geleverd door de vakman.
donderdag 18 juli 2019

Keramische tegels zetten

De keramische tegels 120 x 30 moeten buiten vorstvrij op beton geplaatst worden. Ongeveer 22 m2. Ik wil graag weten of dit mogelijk is en ik ontvang graag een offerte.
woensdag 10 juli 2019

Tuin bestraten

Ik wil graag mijn achtertuin bestraten met gebruikte stoeptegels liggen al klaar, zijn wel verschillende diktes. Moet nog wel vlak en egaal gemaakt worden. Gaat om 50 m2.
dinsdag 9 juli 2019

Een oprit ophogen en weer bestraten

Ik zoek een stratenmaker die mijn bestraten oprit kan ophogen. Het gaat om een stuk van ongeveer 6 bij 2,5 wat +- 10 cm moet worden opgehoogd. Vervolgens dienen de bestaande klinkers hergebruikt te worden.
maandag 1 juli 2019

Houten vlonder terras vervangen

Ik wil graag ongeveer 35 a 40 m2 houten vlonder terras vervangen. Het huidige terras zal moeten worden verwijderd en worden afgevoerd.
dinsdag 18 juni 2019

Herbestrating achtertuin en ophogen

Van mijn achtertuin moet 15 m2 worden herstraat met de bestaande stenen. Dit moet omdat de bestrating nu niet goed afwatert van het huis. Een gedeelte van de bestrating moet 8 cm opgehoogd en een gedeelte moet wat worden afgegraven. Graag z.s.m.
dinsdag 18 juni 2019

Leggen keramische terrastegels

Offerte voor betegelen ondergrond voor tuinhuis met overkapping. Totale oppervlakte is 3 x 6 meter. Graag betegelen met zwarte betontegels van 60 x 60 cm. Er ligt nog geen zand en er moet nog uitgegraven worden.
maandag 17 juni 2019

Terras en stoep opnieuw bestraten

Ik wil ons terras van 4.70 x 2.50 meter met oude stoeptegels 30x30 cm verwijderen, met zand ophogen en oude stoeptegels terugleggen. Bij entree: 2.20 x 1.0 meter oude stoeptegels 30x30 cm verwijderen, met zand ophogen, oude stoeptegels terugleggen.
maandag 10 juni 2019

Oprit aanleggen

Het laten leggen van een oprit van 60 m2. Er ligt ophoogzand in. We willen graag antraciet klinkers.
maandag 10 juni 2019

Sierbestrating leggen

Ik wil mijn tuin bestraten. Ik wil 18 m2 Waaltjes er in plus wat zand. Bestrating ligt er al. U hoeft alleen 2 kuub zand mee te nemen.
vrijdag 7 juni 2019

Terras aanleggen

Ik zoek een stratenmaker voor het realiseren van een groot terras. Het gaat om het afgraven, ophogen en egailseren met zand. Afgraven tuin kan met een minikraan, container kan worden verzorgt. 10 gaten graven voor betonpoeren voor overkapping. Regengoot plaatsen in terras in de lengte van de overkapping. Goede fundering leggen (stabiliserend zand) voor natuursteen terrastegels 100 bij 100 bij 3 cm. Tegels leggen met vacuüm optil systeem en de buitenste rand afwerken met natuursteen tegels 30 bij 30 bij 3 cm. Terras is in totaal 195 m2