Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor kuub zand bestellen :

Kuub zand bestellen

Ik wil het paadje naar de voordeur ophogen en heb daarvoor een kuub zand nodig.
Onze klant uit Zeewolde (Flevoland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kuub zand bestellen uit heel Nederland:

Sierbestrating op het terras aanbrengen

Na de sloop van de schuur en het laten plaatsen van een aanbouw tegen de woning zal er een terras en een pad bestraat moeten worden. De totale oppervlakte zal 100 m2 zijn. De oude grond zal door de vakman moeten worden afgevoerd. Hierna kan ik eventueel zelf het zand laten komen en laten kruien. De aannemer die de aanbouw heeft geplaatst gaf aan dat er 9 kuub zand nodig is.

Bestrating leggen

Bestrating van ongeveer 20 m2. Stenen aanwezig. Zand moet nog opgehoogd worden ongeveer 3/4 kuub.

Uitgraven en opvullen met schoon zand

Uitgraven 160 m2 en 40 kuub schoon zand er in

Tuin afgraven en zand en aarde aanbrengen

Ik wil mijn tuin laten (circa 100 m2) egaliseren. Eerst moet er afgegraven worden. Dan de grond egaliseren en in overleg kijken wat er nog aan kuub zand nodig zou zijn voor de ophoging.

Oprit ophogen en bestraten

Ik wil de oprit bestraten en met 2,50 cm ophogen. De oprit is ongeveer 55 vierkante meter. 12,5 kuub zand is nodig om dit weer op hoogte te laten komen. Ik wil de bestaande betonnen tegeltjes hergebruiken.

Kruipruimte opvullen met zand

Kruipruimte opvullen met 10 kuub zand. Er staat wat vocht in. Een paar kuub ervan is voor de zijtuin die is verzakt . los in de tuin te plaatsen.

Herbestrating met Koppelstones

De voortuin wil ik graag laten herbestraten met de aanwezig Koppelstones. Er is ook al een kuub zand aanwezig. De tuin zal 5 cm opgehoogd moeten worden en de oppervlakte is ongeveer 15 m2.

Oprit plus looppad aanleggen

Oprit van 15x3m aanleggen. Er ligt al wat steen korrel waar nog ongeveer 5 kubieke meter bij moet Moet nog afgetrild worden. Daar bovenop wat zand met een goede kwaliteit grindplaten die afgevuld worden met Ardenner Split. Dan een pad met bv Excluton Soft comfort 80x80x6 met een strookje ardenner split ertussen. Verder nog een smalle strook van 12 m aanvullen met wat zand en Ardenner split. Een stevige houten grondkering van 6 meter aanleggen. Stevige opsluitbanden aanbrengen over een lengte van 3 m. Ongeveer 1 kuub tuingrond aanvullen

Garagevloer herbestraten

Het opnieuw leggen van een garagevloer bestaande uit trottoirtegels. Ongeveer 18 m2. De vloer is iets verzakt waar de wielen van de auto staan. De ondergrond is zand. Per december gaan we de woning met bijbehorende garage betrekken. Kunt u mogelijk een halve tot een hele kuub zand meenemen?

Tuin bestraten en schuttingen plaatsen

Ik wil de tuin laten bestraten (incl ophogen) met 25 m2 betontegels (30x30 cm), 3 schuttingen laten plaatsen en een tuindeur (poort). Er liggen nu grindtegels die verwijderd moeten worden en er staan 3 oude schuttingen. Tevens afvoeren. Zeker een kuub zand nodig voor het ophogen. De nieuwe schutting bestaat uit een paneel van 1,80x1,80m, gaaspaneel van 1,80x1,80 en een gaaspaneel 0,90x1,80. Tevens de palen vervangen. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius