Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor kuub zand bestellen :

Kuub zand bestellen

Ik wil het paadje naar de voordeur ophogen en heb daarvoor een kuub zand nodig.
Onze klant uit Zeewolde (Flevoland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kuub zand bestellen uit heel Nederland:

Terrassen ophogen opnieuw leggen

Twee terrassen ophogen, ca 60 m2 totaal. Bestrating aanwezig (betontegels), schat 2 kuub zand.

Tuin opgraven, ophogen en bestraten

Ik wil onze voortuin van 15 m2 uitgraven, ophogen met zand (zand reeds in bezit (3 kuub)) en bestraten met alleen tegels.

Voortuin uitgraven en ophogen

Wij hebben een voortuin van plusminus 15 m2. Er moet uitgegraven worden en ophogen en worteldoek plaatsen. Zand a 3 kuub heb ik al besteld. Daarna zal er grind op komen. Ook al in huis.

Terras bestraten met sierbestrating

Het laten leggen van sierbestrating, Tumbelton waalformaat 5 x 20 x 7,3 Mont Blanc, in de achtertuin. De oppervlakte is ongeveer 24 m2. Het is de achtertuin, met achterom, van een nieuwbouwwoning. Geen af-te-voeren oude bestrating/planten/aarde e.d. Er ligt nu zand in. Misschien extra zand nodig, maar ik schat maximaal 2 kuub. Tenslotte, we willen graag geen opsluitbanden maar verticaal geplaatste Waaltjes langs de rand.

Afgraven van de tuin

In de tuin moet een gat worden gegraven van 5.5 kuub voor een grindkoffer. Ook moet er nog ongeveer 1.5 kuub worden uitgehaald ter voorbereiding van opnieuw bestraten. Ik wil een prijs voor het afgraven en afvoeren van de zand.

Achtertuin winkelpand opnieuw bestraten

In de achtertuin van ons winkelpand oude bestrating vervangen. Oude grindtegels verwijderen en vervangen voor 60 x 60 of als het veel goedkoper is 40 x 40 simpele/goedkope beton tegels. Bestrating is ongeveer 25 m2. Ik schat dat er ongeveer 1 kuub zand bij moet. Graag zo spoedig mogelijk. Toegang tot de tuin alleen via de winkel zelf. Dinsdag tot en met zaterdag zijn we geopend.

Ophoogzand laten storten of spuiten in achtertuin

Goede middag voor ons hondenveld willen wij nieuwe kennels plaatsten hier hebben we circa 10 kuub zand voor nodig. De laadplaats is boven op de dijk en loopt 5 meter stijl omlaag en dan circa 175 meter naar achter. Is het mogelijk dat jullie de zand over circa 200 meter te verplaatsen?

Gestabiliseerd zand leveren en aantrillen

Het gaat om een ondergrond voor een zandbak. Waarschijnlijk 2,5 kuub nodig. Is voor op een schoolplein. Misschien ook mogelijkheid tot aantrillen?

Sierbestrating opnieuw leggen

De zijpaden van onze dijkwoning zijn ingeklonken. Elk 10 meter bij maximaal 1,5 meter. Ik wil het eventueel zelf ophogen, daarna weer netjes laten leggen. Het betreft het volgende: 1) 60 dunne natuurstenen tegels van 40 x 40 cm schuin zijpad, ongeveer 10 m2. 2) eventueel ook nog alle andere 210 natuurstenen 40 x 40 cm stenen in de achtertuin opnieuw recht leggen, ongeveer 35 m2 3) bij de buren heeft het zijpad stoeptegels, ongeveer 10 bij 2 meter. Graag kostenindicatie voor het opnieuw leggen van de stukken zoals genoemd onder 1,2 en 3. Wat zijn de kosten om de beide zijpaden in totaal 3 kuub zand op te hogen?

Afgraven en afvoeren zand trampoline

Wij hebben een inground trampoline gekocht van 305 cm. Hier moet een komvormig gat voor gegraven worden met het diepste punt op 75cm. Volgens mijn grove berekening komt tussen de 5 en 6 kuub zand uit dit gat. Deze moet ook afgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius