Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Zeewolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Zeewolde heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Zeewolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Zeewolde of directe omgeving.

335 klanten uit Zeewolde bevelen een bij Casius in Zeewolde aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Zeewolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: egaliseren en leggen van sierbestrating, stelconplaten verwijderen, herinrichting parkeerplaats VVE, oprit en tuin bestraten, betonplaat storten, tuin en oprit bestraten, tuinbestrating aanleggen, oprit bestraten, sierbestrating in de achtertuin leggen, oprit, terras en overkapping bestraten, aanleggen en bestraten voortuin, betontegels leggen, herbestrating, garage pad bestraten, terras en tuinpad aanleggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Zeewolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Zeewolde:

Oprit aanleggen

Ik wil een oprit bestraten. Deze is ongeveer 5 x 3 meter. Er zit momenteel gras en zand in de oprit. Graag wel advies over de tegels of stenen.

Ophogen en herstraten steeg

De poort/steeg van de nummers 47 t/m 53 moet worden opgehoogd (ongeveer 2,1 m3) en herstraat: 27,9 m x 1,5 m = 41,85 m2. Ophoogzand wil ik graag via de vakman geregeld hebben en de huidige tegels kunnen hergebruikt worden.

Balkonvloer bekleden

Betreft een balkon van 5,60 meter bij 2,40 meter waarvan de afwerking nu is gedaan met een soort grindplaten van 140 breed over de gehele breedte van 2. 40. De platen zijn geplaatst boven op de kanaal-betonplaten van de 1e verdieping vloer. Lopen op deze platen is geen pretje door de steentjes die los komen of de scherpe puntjes aan de steentjes in de platen. De wens is om een vlak oppervlakte te creëren. Ons idee is om dat met hout te doen, maar als we de bestaande platen glad zouden kunnen afwerken met composiet of een gietvloer is dat ook een optie.

Sierbestrating aanleggen

Voortuin er ligt op dit moment grind en tegels in. Ik wil het opnieuw laten betegelen zodat ik er weinig onderhoud aan heb. Moet wel opgehoogd worden

Tuinbestrating in de tuin aanleggen

Leggen van bestrating in tuin: - ongeveer 70 m2 tegels van 60 bij 60 (nog niet besteld); - verwijderen/afvoeren grond/grasveld (kan in de gemeente gratis gestort worden); - leveren zand; - achterom bereikbaar (1 meter breed).

Tuin bij de stacaravan deels bestraten

Ik wil graag ± 25 m2 bestrating laten aanbrengen bij een stacaravan op RCN Zeewolde. Betreft zwart zand afgraven, ± 15 cm en opvullen met geel zand. Bestraten met betontegels en aan trillen van de bestrating.

Aanleggen parkeerplaats en voortuin

Verwijderen en afvoeren van 18 vierkante meter oude gelegde tegels (40x60: 50 stuks, 30x30: 40 stuks en een aantal losse klinkers) en tevens afgraven/afvoeren stukje grond van 2m2. Afgraven van 25 vierkante meter tuinbeplanting en afvoeren planten en aarde. Daarbij het rooien en afvoeren van 1 boomstronk: Deze is afgezaagd tot 1,5 meter hoogte en heeft twee hoofdstammen met een diameter van 15 cm. Het volgende bestratingswerk moet worden uitgevoerd: het aanleggen van een parkeerplaats naast de woning oppervlakte 28 vierkante meter (lengte 8,5 meter, breedte 3,5 meter) voorts bestraten uitrit garage 8 vierkante meter en een stukje voortuin en pad naar de voordeur, in totaal 8 vierkante meter: in totaal beslaat het bestratingswerk plm. 45 vierkante meter.

Terras opnieuw bestraten

Circa 48 m2 bestaand terras met tegels van 60 x 40 cm opnemen en afvoeren. Opnieuw op afschot brengen en met nieuwe tegels bestraten. Nieuwe tegels nog uit te zoeken; advies welkom. Circa 10 m2 aangrenzend perk bij nieuw terras trekken, aarde afgraven en zand storten.

Opnieuw straten

Een stuk opnieuw herstraten met beton klinkers, een stuk van 2 bij 20 meter. En het opnieuw herstraten van voetpad naar schuur en paardenstal met tegels van 50 cm bij 50 cm. Het voetpad is 5 tegels breed en 10 tegels lang, pad naar paardenstal moet nog helemaal aangelegd worden 2 tegels breed en ongeveer 15 lang. Het zand is aanwezig. Alle tegels zijn aanwezig.

Voortuin afgraven en bestraten

Voortuin (volgens mij ongeveer 15 m2) afgraven, en deze bestraten. In principe ook het leveren van de stenen.

HERINRICHTING VOORTUIN

Ongeveer 22 m² bestraten, geheel middels afscheiding, ong. 40 cm verhogen.

Ophogen bestaande bestrating tuin, ca. ...

Ophogen bestaande bestrating tuin, ca. 20 of 35 m2, sierbetontegels 20x20, inclusief aanleveren zand ca. 2 m3.

Bestaande oprit opnieuw leggen van de ...

Bestaande oprit opnieuw leggen van de huidige straat stenen ca 85 m2( dus egaliseren ) en daarbij ca. 15 m2 er aan toevoegen met straatstenen o.i.d Er zal wat zand bijgevoegd moeten worden

Het gaat om het uitbreiden van het ...

Het gaat om het uitbreiden van het terras met ca. 3 m2 (1 x 3 mtr.). Dit is een strook wat vrijgekomen is door het verwijderen van een coniferen haag. Daarnaast moet er ca. 3 m2 bestrating verlegd worden (mix koppelstenen en tegels 30 x 30). De benodigde tegels zijn voorradig. 1 m3 wit zand kan geleverd worden door woningbouwvereniging (dit is gratis). Er is alleen nog een stoepband van 90 cm nodig.

Een voortuin van 5 bij 3,5 meter. ...

Een voortuin van 5 bij 3,5 meter. Afgraven en afvoer van grind, hegje en grond... Aanvoer van zand...bestraten met (sier)tegels met laag hekje incl. een pad naar voordeur.

Wij zouden graag met de nog door ons in ...

Wij zouden graag met de nog door ons in te kopen natuursteen tegels en stenen de voortuin, zijpad en achtertuin aangelegd willen hebben. De tegels zullen de volgende maten hebben: 80x80x3, 50x50x3. Zeer waarschijnlijk zal de afmeting van de stenen 20x5x5 worden. Vanzelfsprekend dient de vakman ervaring te hebben in het leggen van natuursteen. Daarnaast zouden we op een aantal punten in het zijpad en in de achtertuin een aantal lichtpunten willen hebben. De bedrading dient hier nog voor aangelegd te worden. Exact aantal m2 nog niet, maar iig tussen 50 en 100m2. Tegels koop ik zelf.

Verwijderen van oude bestrating, en ...

Verwijderen van oude bestrating, en afgraven van oude grond, en opnieuw bestraten van de tuin.

Het gaat om een tuinpaadje van ong. 10 ...

Het gaat om een tuinpaadje van ong. 10 meter lang dat wat kronkelend loopt.

Bestraten van ongeveer 80 m2, steentjes ...

Bestraten van ongeveer 80 m2, steentjes 10 x 10 cm.

Wij willen ons bestaande pad in de tuin ...

Wij willen ons bestaande pad in de tuin (ca. 14m2) opnieuw gelegd hebben. Ongeveer 8 m2 dient te worden opgehoogd met ongeveer 15 cm. Het gaat om smalle stenen van 5 x 20 cm. In het midden zit een cirkel van 2 x 2 meter.

bestrating voor de garage, rond het huis ...

bestrating voor de garage, rond het huis en terrassen in de tuin opnieuw leggen en uitbreiden

oprijlaantje en parkeerplekje

oprijlaantje en parkeerplekje