Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor achtertuin bestraten:

Achtertuin bestraten

Het her bestraten en vergroten van 2 terrassen en een pad van het huis naar de schuur. In totaal ongeveer 60 m2. Bestrating is aanwezig 60 x 60 cm en 40 x 20 cm. Grond uitgraven en afvoeren, zand leveren en er moet ongeveer 25 m2 oude bestrating worden afgevoerd.
Onze klant uit Swifterbant (Flevoland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor achtertuin bestraten uit heel Nederland:

Terras en pad herbestraten

Oude terras achtertuin eruit en opnieuw bestraten. Zo ook het pad naar de poort vanaf terras. Oppervlakte ongeveer 27 m2.

Tuin leeghalen en bestraten

De achtertuin van 4 bij 10 meter dient opnieuw te worden ingericht. De oude bestrating en beplanting wil ik laten verwijderen. Echter heeft de achtertuin geen achterom en zal alles via de woning moeten. Daarna dient er bestraat te worden, planten borders aan de zijkanten gemaakt, een stenen bankje geplaatst en eventueel een stukje kunstgras. Als laatst moet er een half hoge opslagplaats gemaakt worden voor de tuinstoelen en de kussens.

Voortuin en achtertuin netjes maken

Voortuin bestraten. Hek plaatsen met poortje. Ongeveer 12 m2. Achtertuin 15m2 tegels bijleggen. Tegels aanwezig hier. Egaliseren moet nog gebeuren.

Tuin met eenvoudige tuintegels bestraten

In de achtertuin ligt een stuk gras van ongeveer 3 bij 4 meter en verder tegels. De tegels en het gras dient te worden verwijderd en daarna opnieuw bestraat. De oppervlakte is ongeveer 22 m2. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Achtertuin opnieuw bestraten met bestaande tegels

Het opnieuw, onkruid vrij en afwaterend tegelen van onze achtertuin van zo'n 28 m3.

Achtertuin bestraten

Straatwerk aanbrengen achtertuin 60 m2. Ophogen en egaliseren. Graag een prijsopgave voor zowel met verwijderen van bestrating en zonder.

Tuin opknappen en deels bestraten

Achtertuin ca. 35 m2: Tuin egaliseren en bestraten en twee kleine verhoogde plantenborders van ca. 1 m2 elk maken. Aan een zijde van de tuin is de schutting van circa 7 m1 lengte aan vervanging toen. Nu staan de palen schuin en ik wil m hoger. De voortuin van ca. 10 m2 wil ik graag egaliseren en bestraten. Sta open voor suggesties. Ik denk zelf aan tegels van 80 x 80 met Waaltjes rondom plus een beukhaagje. Het huis is een jaren 30 huis, dus ik wil graag iets wat bij die stijl past.

Bestratingsklus in de tuin

Het gaat hier om een bestratingsklus. Het bestraten van ongeveer 32 vierkante meter onder een afdak in onze achtertuin met waalklinkers, en het bijkomende paadje van ongeveer 6 vierkante meter. Visgraat is volgens ons het mooiste. Zal ook wat voorbereidend grondwerk bij zitten.

Tuin bestraten met tegels en klinkers

Gazon achtertuin en zijkant huis vervangen door bestrating, ongeveer 77 m2. Combinatie betontegels 50 x 50 cm en klinkers, verhouding 2:1. Gras en aarde eruit, zand er in, bestraten.

Bestraten van een achtertuin

Mijn achtertuin is 5 bij 9 meter groot. Graag wil ik de helft hiervan, 2.50 bij 4.50 meter laten bestraten. Op dit moment ligt hier aarde en is de grond niet gelijk. Dit zal eerst gelegaliseerd moeten worden en vervolgens bestraat. De tuin is via een achterom goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius