Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tuin met tegels bestraten:

Tuin met tegels bestraten

Ik wil graag 65 m2 betegeld hebben in mijn tuin met 40x40 tegels. Deze zijn nog niet aangeschafd
Onze klant uit Lelystad (Flevoland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuin met tegels bestraten uit heel Nederland:

Betonnen tegels leggen

Wij willen graag betonnen tegels plaatsen in onze tuin het gaat om ongeveer 46 m2 we willen ook een deel kunstgras maar die plaatsen we zelf naderhand. Ik plaats er een foto bij waarbij je ziet een deel afgezet met laminaat planken. Binnen die planken komt het kunst gras. Graag wil ik een prijsopgave wat het bij u kost en wanneer jullie evt zouden kunnen. Het zou bij ons zo snel mogelijk mogen ivm een kleine in huis. Aanstaande woensdag wordt de schutting geplaatst en willen dan zo snel mogelijk onze tegels hebben liggen.

Tuin aanleggen

De tuin is 10m x 5m Er zijn tegels waar de voorkeur bij ligt, hier is echter nog geen definitief besluit over, als gamma voor ons geschikte tegels kan leveren is dit het bekijken waard. Als mogelijk ook de schutting vervangen (lengte 1: 8,30m lengte 2 5m(deur plaatsen) lengte 3: 1 schuttingdeel Graag voor prijsopgave een bezoek inplannen om de situatie te bekijken () Het werkt dient uitgevoerd te worden in de periode 30 juni tot 15 juli.

Verzakt tuinhuis/tuinkantoor opkrikken

Achter in onze tuin staat een tuinhuis/tuinkantoor. Afmetingen 4x5 met punt dak en dakpannen (merk luigarde (van hout dus). Dit tuinhuis staat er al ongeveer 8 jaar en in deze periode is het tuinhuis heel langzaam aan 1 kant (vanuit de hoek) verzakt. Hiermee is het hele tuinhuis iets schuiner gekanteld naar achteren te komen staan richting die hoek. Hiermee zijn ook de wanden iets uit lood. Bij het uploaden van bestanden ging iets niet goed, maar een situatieschets en foto's kunnen natuurlijk verzonden worden via email. Het huisje is gebouwd op aangebracht geel zand, daarop grote betontegels, waarna het huisje is geplaatst op de funderingsbalken die op de tegels liggen. Ik kan me voorstellen dat voor een goede indicatie en advies eerst een nadere analyse op locatie gewenst is, wat natuurlijk mogelijk is.

Aanleg / bestrating tuin

Ik ben opzoek naar iemand die op korte termijn onze tuin 10x 6 m2 kan bestraten met 60x60 tegels, een stukje gras kan aanleggen en een border aan de zijkant voor wat plantjes. Ook een kleine overkapping van de schuur zodat de bbq droog blijft staan.

Voortuin

De voortuin is ongeveer 2x2. Ik wil een advies voor de soort tegels te kopen en die tegels in de tuin te plaatsen. Ik haal zelf de planten uit .

Tuin betegelen

Tuin 12,5 m x 3,5 m Gang 7 m x 1m Voortuin 4,5 m x 4 m Tegels leggen

Achtertuin betegelen

Wij willen de achter tuin gedeeltelijk betegeld hebben de tuin is compleet 14 bij 5,5 meter op de foto is te zien hoe we het willen hebben namelijk met een stukje kunst gras er in die 4 bij 3 meter moet worden en de rest zou betegeld moeten worden met tegels van 60x60 cm de tuin is dan leeg en al geegaliseert ik hoor graag wat de kosten voor het leggen van de tegels en eventueel met de prijs van de tegels erbij tegels soort antriciet beton gr max meij

Tuin aanleggen en schutting plaatsen

Onze tuin (8 x 6 meter) ophogen/egaliseren en een terras (tegels) aanleggen. Daarnaast over 1 kant in de lengte 7-8 meter een schutting plaatsen (wij willen hier zelf een houthok van maken).

Tuin opgraven, ophogen en bestraten

Ik wil onze voortuin van 15 m2 uitgraven, ophogen met zand (zand reeds in bezit (3 kuub)) en bestraten met alleen tegels.

Tuin bestraten en tegels leggen

Ik wil mijn achtertuin bestraten en tegels laten leggen. De tuin is ongeveer 40m2 en is vol met zand. Het betreft een nieuwbouw woning. Ook wil ik graag een deel van 9m2 met kunstgras bedekt zien hebben. De tuin is goed bereikbaar en er is een achterom.

Partners

Partners van Casius