Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Lelystad of directe omgeving.

1447 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: aanleg van weg door weiland, gewapend beton verwijderen / Kasseien leggen 375 m2, terras laten aanleggen, voordeurpad laten bestraten, oprit aanleggen, oude waaltjes leggen oprit, vlonders leggen op dak terras, 40 m2. achtertuin bestraten en houten terrasoverkapping aanleggen, tuintegels opnieuw aanleggen, terrastegels leggen, bestrating oprit, terras aanleggen, achter- en voortuin bestraten, oprit opnieuw leggen, 60 m2 bestrating leveren en plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Lelystad:

Tuintegels leggen

Laten leggen van 50 bij 50 cm tuintegels, is 20 m2. Oude tegels verwijderen optioneel. Aanschaffen van materiaal door de vakman ook optioneel.

Tuintegel leggen in voor en achtertuin

in totaal niet meer da 70 m2 tuin. Ik wil grote tegels vanaf 50x50 of groter hangt van de prijs af

Afgraven, egaliseren en bestraten

Ongeveer 140m2 waarvan 110m2 afgegraven moet worden. Voor, zij en achter-tuin. De 30m2 die ontbreekt is de zijkant van de tuin. Het is de bedoeling dat dit aardig wat wordt uitgegraven, waarschijnlijk 20cm. Vervolgens weer wordt opgevuld, geegaliseerd en de bestrating leggen. Wij hebben zelf een 60 x 60 antraciet betontegel op het oog, als u die ook kan leveren graag meenemen in de offerte. Wij nodigen u uit om de tuin te bekijken om een goede offerte op te stellen.

Sierbestrating terras

Laten leggen van 50 m2 terras, afvoeren gras met grond en verplaatsen van huidige terras tegels (ca. 20 m2) Wij willen Natuursteen gebruiken, maar nog niet echt een idee hoe dat werkt, graag zou ik dit in overleg willen doen met de persoon die de klus gaat doen.

Het vervangen van terrasbestrating

Ik zoek een stratenmaker die mijn achtertuin kan voorzien van nieuwe bestrating. Het gaat om 8 bij 5 meter aan bestrating wat verwijderd moet worden. Daarna moet dit betegeld worden met nog niet aanwezige tegels. Er is een achterom.

Oprit aanleggen

Ik wil graag een oprit bij nieuwbouw huis, is nu nog zand. We willen graag een combinatie van grote betonvlakken in combinatie met split. Eventueel ook nog aanleg van 2 terrassen en pad langs huis. Het zal gaan om 30 m2.

Tuin afgraven en sierbestrating leggen

Ik wil graag mijn tuin leeghalen (tegels, gras en gemetselde plantenbak), vullen met ophoogzand en bestraten. Tuin is ongeveer 65 m2. Het afvoeren doen wij zelf.

Bestrating onder een spa

Ik wil graag bestrating leggen met alles erop en eraan dus tegels en zand en worteldoek, is bedoeld voor ondergrond voor een spa van 1.9 meter diameter denk aan 50 x 50 cm en 4 hoeken van 45 graden

Tuintegels leggen

Ik wil mij achtertuin betegelen. Het gaat om 65 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de tegels.

Betonvloer storten

Ik wil een betonnen vloer storten in mijn nieuwbouwwoning. Er moet ongeveer 133 m2 gestort worden.

Houten terras repareren of vervangen

In de achtertuin ligt een rond terras van hardhouten planken met een diameter van 5 meter. Er zijn een aantal planken slecht. Graag laat ik het terras controleren en of de slechte planken vervangen of het terras volledig vervangen. Hier ontvang ik graag advies over.

Achtertuin bestraten

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten. Ik heb al zand liggen en ik wil graag dat de goedkoopste tegels worden gebruikt. Ik wil wel dat er mooie tegels worden gebruikt. De achtertuin is 48 m2.

Composiet terras laten plaatsen

Ik wil graag een composiet terras laten plaatsen van ongeveer 25 vierkante meter.

Herbestraten oprit

De gemeente is de hele wijk aan het herbestraten daardoor komt mijn oprit nu niet goed uit. Er moet ongeveer 13 m2 herbestraat worden: klinkers eruit, zand toevoegen, herbestraten met eigen klinkers en aantrillen.

Oprit aanleggen

Wij hebben net 2 weken de sleutel en voor we verhuizen willen we graag de oprit klaar hebben. Daarvoor hebben we hulp nodig. We denken aan een oprit op basis van steentjes. De fundering is door aannemer al gelegd, maar oprit dient wel opgehoogd te worden, voornamelijk bij het huis. Het zal gaan om ongeveer 40 m2.

Herbestraten garageplein

Het garageplein van 290 m2 dient opnieuw te worden bestraat. De stenen dienen te worden verwijderd, de oppervlakte opgehoogd en de stenen teruggelegd. De offerte zal in de vergadering van de VvE worden besproken.

Tegels vervangen

Ik wil 100 m2 verwijderen van bestaande grindtegels en eventueel onderliggend zand, daarna nieuwe betontegels op rubbers plaatsen. Ondergrond bitumen dakbedekking met de auto bereikbaar.

Tuintegels leggen in voortuin

Ik wil aan de voorkant van mijn huis tegels laten leggen over een oppervlakte van 3 meter breed en 3 meter 50 lang. Er moeten 30 tegels gelegd worden. De huidige grindtegels mogen uitgenomen en afgevoerd worden. De tegels moeten wel zodanig gelegd worden dat iemand met een rolstoel er ook overheen kan.

Sierbestrating leggen in de achtertuin

In de lege achtertuin willen wij graag sierbestrating laten leggen. De tuin is 66 m2 en is alleen te bereiken via de woning. Separaat zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het ophogen van de tuin.

Grond van tuin schonen en tuin bestraten

Wij willen onze achtertuin gaan doen. Onze tuin is 40m2 groot. De tuin moet schoongemaakt worden van boomwortels en tuinstruiken. Daarnaast met zand ophogen en later bestraten met tegels. De grootte van de tegels moet nog bepaald worden.

Houten terras plaatsen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 45 m². Aan te leggen: houten terras, aanschaf en arbeid. Te denken valt aan Bankirai, houten buiten parket of composiet. Gaat om de achtertuin en de klus mag door de garage heen gebeuren.

Terras egaliseren en bestraten

Egaliseren en bestraten met een mooie terras

Leggen van betonklinkers en tuintegels

Het betreft het aanleggen van ongeveer 116 m2 bestrating. Gaat om nieuwbouw in Dronten. Het zand zal worden aangebracht door bouwer. Ongeveer 57 m2 is oprit (hier komt ook puinbed) met betonklinkers.En ongeveer 57 m2 is voor tuin. Kosten per m2 ongeveer maximaal 25-30 euro. Goed toegankelijk allemaal.

Tuin ophogen en betegelen

Wil graag mijn tuin bestraten met 60 x 60 cm tegels. Eerst moet de tuin leeggehaald worden en opgehoogd (oppervlakte is 37.08 m2). Wat zou het kosten totaal met en zonder leveren van tegels?

Achtertuin met stoeptegels betegelen

Ik wil in het achterste gedeelte van mijn achtertuin opnieuw de stoeptegels laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van 18 m2. De oude tegels moeten worden weggehaald en opnieuw gelegd worden zodat het er weer netjes uitziet. Ben benieuwd hoeveel dat gaat kosten, de materialen zoals zand en gereedschap koop ik zelf. Ik heb een achterom.