Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Lelystad te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Lelystad heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Lelystad u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Lelystad of directe omgeving.

1461 klanten uit Lelystad bevelen een bij Casius in Lelystad aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Lelystad bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: betonbestrating leggen, erf bestrating aanbrengen, terras en oprit aanleggen, oprit en terras bestraten, oprit en terras bestraten, oprit bestraten, terras betegelen, dakterras aanleggen, tegels leggen nieuwbouw, oprit, terras en tuinpaden opnieuw leggen, voor en achtertuin bestraten en tuinbakken maken, terras bestraten, bestrating van de oprit vernieuwen, terras ophogen / aanleggen (Incl trap opgang ( 1 trede), hardhouten planken voor het terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Lelystad staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Lelystad:

Oprit aanleggen

Wij hebben net 2 weken de sleutel en voor we verhuizen willen we graag de oprit klaar hebben. Daarvoor hebben we hulp nodig. We denken aan een oprit op basis van steentjes. De fundering is door aannemer al gelegd, maar oprit dient wel opgehoogd te worden, voornamelijk bij het huis. Het zal gaan om ongeveer 40 m2.

Herbestraten garageplein

Het garageplein van 290 m2 dient opnieuw te worden bestraat. De stenen dienen te worden verwijderd, de oppervlakte opgehoogd en de stenen teruggelegd. De offerte zal in de vergadering van de VvE worden besproken.

Tegels vervangen

Ik wil 100 m2 verwijderen van bestaande grindtegels en eventueel onderliggend zand, daarna nieuwe betontegels op rubbers plaatsen. Ondergrond bitumen dakbedekking met de auto bereikbaar.

Tuintegels leggen in voortuin

Ik wil aan de voorkant van mijn huis tegels laten leggen over een oppervlakte van 3 meter breed en 3 meter 50 lang. Er moeten 30 tegels gelegd worden. De huidige grindtegels mogen uitgenomen en afgevoerd worden. De tegels moeten wel zodanig gelegd worden dat iemand met een rolstoel er ook overheen kan.

Sierbestrating leggen in de achtertuin

In de lege achtertuin willen wij graag sierbestrating laten leggen. De tuin is 66 m2 en is alleen te bereiken via de woning. Separaat zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het ophogen van de tuin.

Grond van tuin schonen en tuin bestraten

Wij willen onze achtertuin gaan doen. Onze tuin is 40m2 groot. De tuin moet schoongemaakt worden van boomwortels en tuinstruiken. Daarnaast met zand ophogen en later bestraten met tegels. De grootte van de tegels moet nog bepaald worden.

Houten terras plaatsen

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? 45 m². Aan te leggen: houten terras, aanschaf en arbeid. Te denken valt aan Bankirai, houten buiten parket of composiet. Gaat om de achtertuin en de klus mag door de garage heen gebeuren.

Terras egaliseren en bestraten

Egaliseren en bestraten met een mooie terras

Leggen van betonklinkers en tuintegels

Het betreft het aanleggen van ongeveer 116 m2 bestrating. Gaat om nieuwbouw in Dronten. Het zand zal worden aangebracht door bouwer. Ongeveer 57 m2 is oprit (hier komt ook puinbed) met betonklinkers.En ongeveer 57 m2 is voor tuin. Kosten per m2 ongeveer maximaal 25-30 euro. Goed toegankelijk allemaal.

Tuin ophogen en betegelen

Wil graag mijn tuin bestraten met 60 x 60 cm tegels. Eerst moet de tuin leeggehaald worden en opgehoogd (oppervlakte is 37.08 m2). Wat zou het kosten totaal met en zonder leveren van tegels?

Achtertuin met stoeptegels betegelen

Ik wil in het achterste gedeelte van mijn achtertuin opnieuw de stoeptegels laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van 18 m2. De oude tegels moeten worden weggehaald en opnieuw gelegd worden zodat het er weer netjes uitziet. Ben benieuwd hoeveel dat gaat kosten, de materialen zoals zand en gereedschap koop ik zelf. Ik heb een achterom.

Tuin met tegels bestraten

Ik wil graag 65 m2 betegeld hebben in mijn tuin met 40x40 tegels. Deze zijn nog niet aangeschafd

Bestrating van de voortuin

Het gaat om het opnieuw bestraten van de toegang van de straat tot aan het huis, geen rare bochten of iets dergelijks. Betreft een rechthoek van 38 m2. Zand, opsluitbanden en tegels zijn aanwezig.

Keramische tegels leggen in achtertuin

Achtertuin bestraten met keramische 60 x 60 x 2 cm tegels. De tuin zal op het moment van bestraten leeg zijn. Moet wel worden opgehoogd en geëgaliseerd, waarbij er voor moet worden gezorgd, dat de verzakking uitblijft (algemeen probleem in de omgeving). Een gedeelte van de bestrating kan nog vervangen worden door het leggen van een stukje kunstgras van 8 tot 10 m2. Optioneel is afvoeren van de materialen. We willen de tuin graag voor 1 juni klaar hebben.

Achtertuin voorzien van terras

Terras aanleggen van 9 x 5 meter van tegels 60 x 60 cm. Pad naar terras aanleggen van circa 7,50 x 1,20 meter van zelfde tegels. Bandjes aanleggen circa 30 m opsluiten terras, afbakenen pad. Terras wordt aan 3 kanten opgesloten door schutting. Graag niet eerder starten dan 15 mei. Tegels halen wij zelf, ophoogzand en dergelijke is voor de vakman. Achtertuin is bereikbaar via garagedeur, niet toegankelijk voor grote machines.

Straatwerk in de tuin achter

De tuin is nu half bestraat, half gras/aarde. Dit moet eruit en alles moet betegeld worden met 60x60 antraciet tegels. Graag ontvang ik een all in offerte (leegmaken, afvoeren, bestraten incl tegels) De tuin is in totaal ongeveer 40 m2

Nieuwbouw tuin bestraten

Wij willen graag onze nieuwbouw tuin laten bestraten/betegelen met grote liefst 60 x 60 cm tegels. Er ligt in de gehele tuin aarde en het geheel moet iets opgehoogd worden. De achtertuin is ongeveer 5 meter breed en 6 meter lang en is via de zijkant te bereiken.

Achtertuin bestraten en inrichten

De tuin is deels langwerpig/rechthoekig met aan een kant een border, gras, middenin een tegelpad, dan weer gras en een border. De tuin is 505 cm breed en 600 cm diep. Aan de rechter kant wil ik 30 x 30 cm tegels laten leggen. Dat is 8 a 10 m2. Ook 6 schuttingdelen en een deur van 110 x 180 cm plaatsen (4 + 2 met daartussen de deur). 18 mm planken met betonnen palen. Egaliseren l+ ophogen & schutting offerte apart in 2 delen. Zand graag meebrengen. Overige materialen in overleg.

Stukje straat in de tuin aanleggen

Zand ligt er al maar moet nog geegaliseerd worden, trilplaat, en dan bestrating erin. Stukje van 3 x 4 meter.

Terras van betontegels aanleggen

Het betreft een terras van 24 m2, 6 bij 4 meter. De tegels zijn betontegels van 60 x 60 cm. Het terras moet ongeveer 5 cm verhoogd worden. Ik za de oude tegels zelf weghalen.

Tuintegels laten aanleggen

De achtertuin betegelen met 60 x 60 cm tuintegels lichte kleur (lichtgrijs, natuurkleur beige of combi) Er ligt nu gras en oude bestrating in. Te betelgde oppervlakte is 56,24 m2

Graszoden vervangen door terrastegels

Wij willen in onze tuin een stukje gras laten vervangen door een terras van 4 x 3 meter. We willen er tegels van 60 x 60 cm of groter voor aanschaffen. We ontvangen graag uw offerte voor het verwijderen en afvoeren van het gras, gereedmaken van de ondergrond en leggen van de tegels. We willen deze klus ofwel eind juli ofwel in september laten uitvoeren. We ontvangen graag uw offerte.

Voortuin na ophoging en vernieuwing van de weg herbestraten

Wij willen de bestrating in mijn voortuin (grenzend aan de weg), opnieuw laten aanleggen (verhogen) na het opnieuw aanleggen van de weg in opdracht van de gemeente. Er is een hoogteverschil ontstaan. We willen graag dat de aanwezige bestrating wordt hergebruikt. Er zijn in onze straat meer bewoners die ook willen herbestraten. De gemeente heeft zand beschikbaar gesteld om de ophoging te realiseren.

Achtertuin bestraten

De achter tuin bestraten, voor zand en tegels wordt gezorgd. Betreft de ondergrond aan trillen, stenen leggen, na trillen. Betreft een oppervlakte van 54 m2. Ongeveer realiseren eind Juni 2017. De achterzijde van de tuin ligt afvlakken in verband de afwatering. Zullen klinkers worden of tegels van 30 x 30 cm. En graag de totaal kosten inclusief BTW en eventueel meenemen van de restant stenen. Graag mailen in verband bereikbaarheid en werk.

Tegels in de tuin laten aanbrengen

Tegels laten zetten. Tuin uitgraven zand zetten. Onkruid 40 m2