Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een stratenmaker uit Biddinghuizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende stratenmakers. U komt in Biddinghuizen heel eenvoudig en snel in contact met één stratenmaker of meerdere stratenmakers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke stratenmaker een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze stratenmakers in Biddinghuizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw stratenmaker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende bestratingsbedrijven, stratenmakersbedrijven, grondwerkers, straters en stratenmakers in Biddinghuizen of directe omgeving.

41 klanten uit Biddinghuizen bevelen een bij Casius in Biddinghuizen aangesloten stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een stratenmaker, goed èn betaalbaar, uit Biddinghuizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een stratenmaker in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij stratenmakers voor: terras achtertuin aanleggen, tuin bestraten, oprit aanleggen met kinderkopjes, nieuwbouw oprit en terras realiseren, sierbestrating leggen, tuintegels plaatsen, voorbereidend werk en leggen tegels terras en rondom zwembad, tuin betegelen, sierbestrating aanleggen, leeghalen en bestraten achtertuin, tuin bestraten, nieuwe oprit aanleggen, oprit maken bij nieuwbouw, bestraten grote binnentuin, bestrating in de achtertuin en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke stratenmaker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een stratenmakersbedrijf, strater, bestratingsbedrijf, grondwerker of stratenmaker voor terras en (sier)bestrating in Biddinghuizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een stratenmaker in Biddinghuizen:

Bestrating bij een bedrijfspand aanleggen

Ik wil rond de 3500 m2 bestrating rondom een bedrijfspand laten aanleggen. Het pand moet nog gebouwd worden.

Bestrating aanleggen in bedrijfshal

Ik wil graag een offerte voor het maken van bestrating voor een oppervlak van 2900 m2. Dit moet stevig genoeg zijn zodat er een vrachtauto overheen zou kunnen rijden.

Tuin betegelen

Voor de achtertuin ben ik aan het overwegen om het (nieuw) te laten bestraten. Het is een tuin van 8x11. 5 meter en daarvan moet een oppervlakte van +- 30m2 kunstgras worden. De rest zou ik betonnen tegels van 50x50 of 60x60 willen. Momenteel is de tuin zoals op de foto die is bijgevoegd dus er moet nog wel een en ander gebeuren. Wat net niet op de foto staat is de huidige bestrating. Door werk voorlopig niet telefonisch bereikbaar vandaar het nepnummer.

Oprit voor caravan naast huis

Straat plaatsen naast het huis voor een caravan. 8 bij 3 meter dus 24 m2. Het is nu braak liggende grond. De stenen zorg ik zelf voor. Het is alleen maar zand + het leggen van de stenen of u komt met een voorstel in verband met de tegels?... Ik denk 60 x 60 cm tegels.

Het gaat om bestrating bij een ...

Het gaat om bestrating bij een vakantiehuisje en ongeveer om 100 m2. Het zand ligt er al en de tegels ( gewone stoeptegels van 30x30) zijn er ook aanwezig.