Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor weg in almere bestraten:

Weg in Almere bestraten

In Almere Oosterwold moeten bewoners zelf de weg aanleggen. Deweg is ongeveer 7000 m2 oppervlakte, en we willen verkennen wat de mogelijkheid is van bestrating in combinatie met doorgroeistenen. Er ligt nu een puinweg >2 jaar als stabiele ondergrond Graag contact voor meer afstemming.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor weg in almere bestraten uit heel Nederland:

Aanpassen groepenkast

Groepenkast in onlangs in 2019 geplaatst als 1 fase 230v. Echter binnenkort komt er een Tesla model 3 van mijn zoon. Nu willen we vanuit huis deze op de openbare weg kunnen opladen met een tesla Wall connector. De kabel kunnen we zelf van de meterkast naar de TWC brengen. De groepenkast zal moeten worden omgebouwd naar 3 fase en liefst met een Kwh meter. Zouden jullie hiervoor een prijsindicatie kunnen geven?

Houten vloer leggen

Wij willen onze woonkamer en gang vloer laten leggen. De oude vloer is ook hout die hallen wij zelf weg. De woonkamer en gang zal schoon en leeg zal zijn. De oppervlakte die vloer gelegd worden ongeveer 50 vierkante meter.

Achtergevel optrekken

We willen onze huis verbouwen door op de 3de woonlaag het dak op te trekken aan het achterkant. Het betreft een tussenwonning met een lessenaarsdak van 18 graden en 4,9 meter breed. Zie afbeeldingen. De verbouwing hoort volledig afgewerkt, met vloerverwaming, extra groep in de meterkast, licht en stop contact aansluitingen, platdak en een schuifpui afgeleverd te worden. Gezien hoogte van het dak hoeft niet tot NOK gebouwd te worden. Eventueel zal het dak verstevigd moeten worden. Zijkanten in wit kunststof en regen pijp afgewerkt in de muren. Huidige dakgoot blijft. Als het ware een gigantische dakkapel op de bouwmuren en het creëren van een extra ruimte van "+/- 5x5 meter". Tevergeefs zijn we ons suf aan het rondvragen en hopen op deze weg onze wensen met succes te kunnen realiseren.

Bestaande woning wanden glad maken en latexen

3 kamer appartement (ong 62 m2) opgeleverd 2009. Bestaande laag behang halen wij zelf weg. Woonkamer, gang, en 2 slaapkamers > muren glad maken en sauzen. Laminaatvloer blijft behouden wanden Vierkante meter: 140 Huidige ondergrond: Beton Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex Vloeren afplakken Vierkante meter: 60

Tuinrenovatie

Wij willen graag onze tuin renoveren ongeveer 55 m2. O.a. vanwege een Engelenboom/duivelswandelstok die in een groot deel van de tuin uitlopers/wortels heeft willen wij renoveren. De wortels dienen dus overal verwijderd te worden. Tegels kunnen wij eventueel zelf verwijderen. We hebben ook een vijver met veel fauna, die wij graag willen verplaatsen (meer naar de zijkant/achterkant). Daarnaast willen wij ons kleine grasveldje weg hebben en zal er opnieuw bestraat dienen te worden. Mogelijk willen wij aan één kant nog een schutting plaatsen (12.5 m)

Stucken bestaande woning (1987)

Ik heb op de gang al een stuc muur maar heb daaronder lambrisering die wil ik weg hebben. Ik wil in de badkamer het plafond glad hebben en in de woonkamer en op de gang buitenwerk

Tuin egaliseren

Ik wil mijn 20 jaar oude tuin graag laten egaliseren. Want van de schuifpui tot het schuurtje is er bijna 15 cm hoogteverschil. Dit zijn de verdere gegevens: •De oppervlakte zonder schuur is 65 vierkante meter. •Onder de hele tuin ligt een anti-wortel doek. Wat mij betreft kan dat weg. •De ondergrond bij de tegels is zand. In het middenstuk bij de kiezels is het tuinaarde. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte waarbij, naast de totale prijs, alles gespecificeerd is zoals bv..: 1. Weghalen tegels 2. Terugleggen tegels 3. Aan- en afvoeren materiaal 4. Kosten ophoogzand indien dat nodig is 5. Uitgraven, omploegen en ophogen 6. egaliseren

Een radiator verwijderen

Ik wil de radiator in de gang laten verwijderen. hij zit in the weg en niet nodig . Graag een offerte

Inloop douche maken

Huidige douchecabine (hoek, 90x90) vervangen voor een inloopdouche met vlakke vloer. tegels zijn aanwezig. Zodra de oude douchecabine weg is zal u dit gedeelte moeten betegelen. Vervolgens moet er een wandje worden geplaatst die wij aanschaffen.

Voor en achtertuin bestraten

Voor en achtertuin opnieuw bestraten. Gaat om ongeveer 47 m2. Op dit moment ligt er oude bestrating in die wij zelf weg halen. In de voor en achter tuin willen wij ook graag een aantal vast planten bakken