Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor weg in almere bestraten:

Weg in Almere bestraten

In Almere Oosterwold moeten bewoners zelf de weg aanleggen. Deweg is ongeveer 7000 m2 oppervlakte, en we willen verkennen wat de mogelijkheid is van bestrating in combinatie met doorgroeistenen. Er ligt nu een puinweg >2 jaar als stabiele ondergrond Graag contact voor meer afstemming.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor weg in almere bestraten uit heel Nederland:

Bestaande tuin vernieuwen

Wij zijn op zoek naar een hovenier die een competitieve offerte kan uitbrengen voor het aanpassen van onze bestaande tuin. Het gaat om een tuin van ongeveer 10 meter diep en 6 meter breed. Er staat een kleine vijver in de tuin die we willen houden. De tegels in de tuin moeten opnieuw gelegd en verhoogd worden om zo de overstap van binnen naar buiten gemakkelijker te maken. Ook willen wij dat het tussenliggende gedeelte verhoogd wordt zodat er geen afstapjes en opstapjes meer zijn. Wij willen een tegel extra aan het eerste terras toevoegen, zodat deze wat dieper wordt (de huidige tegels zijn 60x60, deze willen we blijven gebruiken). Waar het nu verlaagd is willen wij, na gelijk leggen met de omliggende tegels, gras hebben. Dit kan kunst of echt gras zijn, hier krijgen we graag een splitsing in binnen de offerte, van zowel de grassoort als de opties binnen de grassoorten. Mogelijk willen wij ook in het gras een in beton gezette houder voor een droogmolen geplaatst hebben zodat deze altijd goed blijft staan. Op het moment staat er ook een pergola in de tuin. Wij zouden graag adviezen willen hebben over de opties van een andere pergola of andere optie waar we bijvoorbeeld een schaduwdoek aan kunnen bevestigen. Ook kijken we naar de mogelijkheid om hier een schommel aan vast te maken waar qua gewicht een volwassene ook op kan zitten. De schutting aan de linkerzijde van het huis willen we vervangen voor iets wat bij de tuin past en wat ook past bij de schutting aan de andere zijde. Dit moet wel in overleg met de buren en we willen dit ook apart als optie of als losse offerte. De poort hangt scheef en dient opnieuw afgesteld te worden of te worden vervangen, afhankelijk van de kosten. Ook moet er een slot in komen met een kleine sleutel. De poort heeft nu ‘dubbele deuren’ en dit willen we graag zo houden. De huidige beplanting mag weg en wij zijn op zoek naar advies over nieuwe beplanting.

Uitbouw maken

Hallo, Wij willen voor onze vrijstaande woning een uitbouw realiseren met een totaal oppervlak van 720 cm x 420 cm op de begane grond. Bedoeling is hierin een badkamer te maken van 210 cm x 420 cm en de rest van het oppervlak zal op termijn gaan functioneren als slaapkamer. Voorlopig zal deze ruimte gaan dienen als extra kamer op de begane grond. In de slaapkamergevel van zo’n 500 cm zal tuingericht een pui met openslaande deuren naar buiten gemaakt moeten worden. De uitbouw komt aan de zijkant in het verlengde van de woonkamer te liggen met een doorgang/deur van de woonkamer naar de slaapkamer via een doorgang waar nu nog een raam is. Opbouw van de uitbouw (uitbouw is dus alleen begane grond) dient plaats te vinden in stenen in lijn met de huidige gebruikte steenboor van de woning zelf. Ik denk dat er geheid zal moeten worden om een juiste fundering te maken. Of er een vergunning nodig is weet ik niet. De uitbouw bevindt zich in wat nu tuin is en en grenst aan een openbare weg waarbij de uitbouw volledig zal liggen op onze eigen grond. Naast de uitbouw bevinden zich geen buren. In slaapkamer en badkamer zullen de gebruikelijke stopcontacten, waterleidingen, toiletten, voorbereiding voor een airconditioning in de slaapkamer etc. moeten worden aangebracht dan wel de voorbereiding hiervoor aanwezig zijn bij oplevering. Dit nader te bespreken. Het dak mag plat zijn c.q. van hout zijn met de gebruikelijke afwerking hiervoor. Graag kom ik in gesprek om te komen tot offertes. Ik hoor graag.

Wegwerken bedrading

Ik ben op zoek naar een elektricien om de leidingen te frezen, om de bedrading van de tv's weg te werken, op de eerste en tweede verdieping.

Tuin laten ophogen, bestraten, border maken + tuinhuis realiseren

Onze tuin (ongeveer 12 meter lang en 6 meter breed) willen we graag laten bestraten en eerst ophogen (2 meter ongeveer). Er liggen kleine tegels, wellicht halen wij deze zelf weg. Graag laat ik het materiaal door de vakman regelen. Verder willen we 2 rechthoekige borders laten maken van ongeveer 2 m bij 3 m. Verder willen we kijken naar een schuur over de hele breedte met overkapping. Deze zou 6 meter breed bij 3 meter diep worden. Deze graag van hout. Er is geen vergunning nodig. Er ligt een betonnenplaat onder de huidige schuur (3 m), maar ik weet niet of de rest ook beton is, dus misschien moet er een deel fundering gemaakt worden.

Opbouw/uitbouw garage

Optie 1 is alleen een opbouw op de garage met een maximale hoogte van 4 meter. Voor de vergunning mag dit niet hoger (volgens de gemeente). De voorkant aangezicht mag niet veranderen dus blijft dat schuine gedeelte. De achterkant gaat dan weg en wordt rechtdoor getrokken naar achteren. Aan de achterzijde willen we graag een enkel kiepraam. Bovenop willen we een lichtkoepel die open kan voor ventilatie. De bestaande deur zouden we graag willen handhaven. Vanuit de garage moet dan een vast smalle trap naar bovenkomen. De zijkant willen we door gemetseld hebben. Optie 2 is eigenlijk het zelfde als optie 1 behalve dan dat de garage zelf ook verlengd wordt naar achteren. Hiermee wordt dus de garage 4 meter langer en dus ook de opbouw. Handig om te weten is dat er al heipalen in de grond zitten voor een uitbouw. Er is een vergunning nodig en deze zou ik graag door de vakman hebben geregeld willen. De zijkanten van de constructie graag gemetseld, de constructie graag van hout. De oplevering graag casco maar inclusief dak en ramen, dus exclusief afwerking van elektra.

Elektrische verwarming realiseren

Wat zijn mogelijkheden en kosten van elektrische verwarming en hoeveel kwh aan energie moet ik rekenen voor de verwarming van een oppervlakte van 75 m2. We hebben nu een cv ketel met radiatoren, maar krijgen een schuifpui. Hierdoor gaan de radiatoren weg. Misschien gaan we vloerverwarming nemen of elektrische verwarming, want we hebben zonnepanelen. Er is ons verteld dat 4 radiatoren zouden vervangen wat we nu hebben. We zijn met 2 volwassen en 2 kinderen. Het is een twee-onder-een-kap. De oude radiatoren kunnen wij zelf afvoeren. Graag wel de radiatoren afsluiten.

Binnendeuren plaatsen

Twee stompe binnendeuren plaatsen en scharnieren infresen. Op dit moment zitten er al deuren, deze moeten er eerst uit en de scharnieren weg, de deuren voeren wij zelf af.

Onkruid, planten en heg weghalen plus schutting plaatsen en eventueel bestraten

Ik heb een grote groene heg aan de achterkant en een klein stukje aan de zijkant (8 meter). Die wil ik graag weg hebben en direct laten afvoeren. Dan wil ik aan de achterkant een schutting plaatsen (8 meter in totaal). Daarbij wil ik ook graag planten weghalen en afvoeren, het gaat om een stuk van ongeveer 10 meter bij 3 meter. En misschien zoveel mogelijk laten bestraten. De tuin is ongeveer 18 meter lang. Maar ik wil graag weten wat het allemaal gaat kosten. En is de offerte vrijblijvend.

Tegelvloer leggen

Graag zou ik willen weten wat het kost om de Vloertegel Scandinavia wood warm beige 31 x 62 cm van de praxis te laten leggen op de eerste verdieping +/- 36 vierkante meter. Het gaat om 3 kamers en 1 gang. De vloer die er nu ligt halen we zelf wel weg.

Opbouw extra slaapkamer op plat dak

Er kan een extra slaapkamer gebouwd worden op het platte dak van de studeerkamer, afmeting ca. 5 x 3 meter.. Daarnaast kan de kachel weg, we willen graag een gaskachel of iets dergelijks. Het rookkanaal kan dus ook weg. We zijn benieuwd naar jullie ideeën omtrent de opbouw, vergunningen, offerte etc.