Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voortuin nieuwe bestrating leveren en plaatsen:

Voortuin nieuwe bestrating leveren en plaatsen

De huidige borders verwijderen en afvoeren. Nieuwe bestrating leveren, ondergrond egaliseren, betegelen en afvoegen met onkruid werende voeg. Het pad naar de deur in met ruit/ patroon tegels. smalle rand van siergrind langs het pad (optioneel), rest met moderne strakke grijze tegels voorzien van coating. als erfafschijding een laag muurtje gemaakt met de reeds aanwezige blokken ter hergebruik vanaf de borders. Het oppervlakte is ca 25m2
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin nieuwe bestrating leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Bestrating voortuin leggen

De bestrating van onze voortuin is verouderd en verzakt. Door het verwijderen van dode buxusstruiken zijn er bovendien lege stukken ontstaan. Wij willen graag een budgetvriendelijke oplossing om onze tuin weer netjes te maken. We denk zelf aan grote betontegels met opsluitbanden rondom. De tuin zal opgehoogd moeten worden met zand en de oude stenen moeten verwijderd en afgevoerd worden. Het gaat om ca. 15 m2.

Herinrichten van tuin

Herinrichten achtertuin: Aanleggen kunstgras (10m2), groen herinrichten (waaronder verwijderen bloemperk (10m2)), verplaatsen bestrating (10m2). Eventueel ook herinrichten voortuin.

Voortuin bestraten, borders maken en hek plaatsen

Opknappen voortuin, bestrating, borders maken en voorkant afsluiten hek Eventueel stuk achter tuin ophogen voor overdekking

Bestrating voor- en achtertuin

1) Voortuin 8,5m2 opnieuw bestraten met 10x10x6cm stenen. Geen speciaal patroon van toepassing. Ophoging ca. 3 cm nodig. 2) Achtertuin ca. 34m2 opnieuw bestraten met nieuwe stenen in wildverband varrierend van 20x30 tot 40x60, allen 6 cm dik. Huidige stenen (10x10x6) verwijderen en deels hergebruiken in voortuin. Ophoging ca. 3 cm nodig. Algemeen: nieuwe stenen (achtertuin) en zand (voor en achter) worden aangeleverd. Overgebleven zand en stenen afvoeren.

Voortuin aanpassen

Aanpassen tuin er liggen nu kiezels dat moeten houtvlonders worden en betontegels 80x80. Hardhout 20cm van 3m. Graag een offerte voor deze werkzaamheden 1 Geel bestaande bestrating blijft zo 2 roze 80x80 betontegel 3 paars hardhout vlonderplank 20cm van 3m 4 blauw staande bordes 5 beplanting blijft ook staan aan de zijkant. het gaat alleen om de 80x80 tegels en vlonderdelen deel 1 2m x 3.20m deel 2 1.20x1.80

Bestrating voortuin

ik wil graag mooie stenen aan de voortuin, zijkant staat een olijfboompje en wat bloemen, die willen we graag zo laten en misschien zelfs uitbreiden. Er liggen nu ongeveer 300 stenen, verschillende soorten en kleuren. Willen graag een geheel. De stenen die er nu liggen zijn 30 x 30 cm.

Bestrating van voortuin en verwijderen tegels en grind

Het gaat om de bestrating van mijn voortuin van 50 m2. Er liggen nu wat tegels van een pad. Er stond een apenboom, deze is verwijderd, maar nu is de tuin overhoop gehaald. De rest moet dus egaal gemaakt worden. Er ligt ook grind, dat moet weggehaald worden. Dit graag door u. Ik wil grote tegels, antraciet-achtig. Graag wil ik wel eerst met u bespreken welke tegels ik wil, de aanschaf laat ik wel graag door u doen. Er staat 1 palm in mijn voortuin, deze moet behouden blijven. Als er iets mis gaat wil ik wel de garantie hebben dat dat hersteld wordt, kosteloos.

Voortuin bestraten

Verwijderen bielzen en kiezelstenen. Iets afgraven. Wit zand en klinkers aanbrengen. Tuin is 2.4×4,3 meter ca. 10 m2. er staan 2 bomen in, hier zal de bestrating omheen gemaakt moeten worden.

Bestrating, grind en vlonders

Graag wil ik achtertuin 7,50 m x 12,50 m vlonders, tegels en grind laten leggen. In de voortuin 2 x 7m en 2x12m enkel grind laten leggen

Offerte bestrating bij nieuwbouw

Mijn partner en ik hebben een nieuwbouwwoning aangekocht in Etten-Leur (de Streek). Naar verwachting wordt onze woning eind 2020/begin 2021 opgeleverd. Vanzelfsprekend dient onze tuin van de nodige bestrating te worden voorzien. Wij hebben al een globaal ontwerp voor onze toekomstige tuin opgesteld. In dit ontwerp gaat het om de volgende bestrating: ca. 75 m2 betontegels 20x30x6 cm (oprit en wandelpaden aan de voorzijde en zijkant van het huis) ca. 35 m2 keramische tegels 60x60x4 cm (sierbestrating voor een tweetal terrassen voorzien van harde voegen en dus geen zand). ca. 30 m2 grind in de voortuin. Daarin willen wij graag 2 a 3 verhoogde plantenbakken laten plaatsen die we vervolgens zelf van beplanting kunnen voorzien. Graag ontvangen wij een scherpe offerte voor de bestrating in onze tuin (excl. materiaalkosten).

Partners

Partners van Casius