Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor voortuin bestraten:

Voortuin bestraten

Het laten leggen van tegels van ongeveer 100 x 100 centimeter. De tegels hebben we al moeten alleen nog gelegd worden. De voortuin is ongeveer 12/ 15 m2. We hebben waarschijnlijk extra zand nodig voordat de tegels gelegd kunnen worden. De tegels zijn erg zwaar en wellicht moeten ze met een kleine machine gelegd worden.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voortuin bestraten uit heel Nederland:

Bestaande oprit en voortuin bestraten met kasseien

Het betreft een bestaande oprit / voortuin. Graag de prijs voor het leggen van ca 40-50 m2 kasseien en invoegen hiervan met (cement)mortel. Bestaande bestrating verwijderen we zelf.

Voortuin opnieuw laten bestraten

Voortuin opnieuw aanleggen met 60 x 60 tegels. Totaal 47m2 Deze tegels regelen we zelf Ook halen we de tuin zelf leeg en voeren alles af. We zoeken dus eigenlijk een stratenmaker of hovenier die voor zand zorgt er de tegels kan leggen.

Kleine voortuin ongeveer 9 vierkante meter renoveren

Boompje van 3 meter weghalen en 3 struiken eruit in de voortuin. Vervolgens wil ik dit laten bestraten met mooie tegels. Het gaat om ongeveer 8.5 m2. Ook hoor ik u graag over het plaatsen van een mooi hek of stenen muurtje drempel bij voordeur ophogen.

Voortuin opnieuw inrichten

ik wil graag de voortuin opnieuw bestraten en eventueel beplanten. Er moet in ieder geval plek zijn om de auto te kunnen parkeren. Het oude materiaal ook graag afvoeren.

Voortuin bestraten

Voortuin en stukje van de zijkant bestraten. Grof gemeten 108 m2

Nieuwbouwtuin bestraten

Ik ben op zoek naar iemand voor het bestraten van de voor- en achtertuin van mijn nieuwbouwwoning. De achtertuin is 42 m2 en de voortuin is 20 m2.

Voortuin bestraten en oude tegels afvoeren

Op drempelhoogte laten aflopen en bestraten met 60 bij 60 tegels Oude 20 bij 20 tegels afvoeren Op hoogte brengen met ophoog Zand Tot oppervlakte +-17 meter Het liefst begin ik in november.

Voor- en achtertuin ophogen en bestraten, inclusief bloembakken realiseren

Onze achtertuin wil ik graag laten ophogen en bestraten. Onze voortuin alleen bestraten. Plus bij beide tuinen aanleg van bloembakken van tegels. In totaal gaat het om 71 m2. Wij verzorgen de tegels.

Een klein stukje tuin bestraten

Ik zoek een stratenmaker voor het bestraten van een klein stukje tuin in mijn voortuin. Het gaat maximaal om 2 m2. Ik ben rolstoel gebonden, dus alles moet zo onderhoud vrij mogelijk zijn.

Voortuin bestraten

Ik wil de oude bestrating uit mijn voortuin (40 m2) verwijderen + afvoeren en nieuwe bestrating leggen. Het moeten 60 x 60 tegels zijn. De tuin is 6 bij 3 meter.

Partners

Partners van Casius