Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor tegels op balkon vernieuwen:

Tegels op balkon vernieuwen

Ik wil graag de stoeptegels 30x30 cm, 130 stuks voor balkon van 3 bij 4 meter vernieuwen en de oude gelijk afvoeren. Offerte ontvang ik graag inclusief nieuwe tegels.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegels op balkon vernieuwen uit heel Nederland:

Vloertegels leggen op 2 balkons

We hebben 2 balkons met een mooie, betonnen vloer (mooi egaal) en hebben bij Praxis vloertegels gekocht. We willen graag dat iemand deze professioneel legt en voegt zodat we 2 mooie balkons hebben deze zomer. Het ene balkon is 3,19 m2 (1,12 x 2,85) en het andere balkon is 1,71 x 1,59 = 2,72 m2. We hebben wel de tegels (30 bij 30 cm) gekocht maar tegellijm (voor buiten en in ieder geval vochtbestendig) en voegmateriaal (of cement) graag meeleveren.

Dakbedekking vervangen en voegen en balkons herstellen vijf woningen

Het betreft een blok van 5 woningen. Gebouwd in 1999 en daarom aan dak renovatie toe. Daarnaast wil een aantal bewoners binnen niet al te lange termijn zonnepanelen op het dak laten zetten. Het gaat niet alleen om het platte dak, er zijn ook balkons, schuurtjes en een 2e platte dak. Oppervlaktes: platte dak op 2e verdieping: 32 x 9 mtr, platte dak op 1e verdieping: 32 x 2.2 mtr, balkon (doorlopend): 32 x 2.2 mtr, 5 schuurtjes (uniform): 1.8 x 2 mtr. Op de balkons heeft ook het lood en vooral de voegen erboven aandacht nodig, we vermoeden een lekkage op de balkons door de voegen. Op alle balkons liggen betontegels. dit moet eraf en daarna moet de bedekking van de balkons vernieuwd worden. De tegels kunnen wel in de tuin opgeslagen worden. Op de daken hebben we nu bitumen, dit willen we er weer voor terug. Of het eroverheen komt of helemaal vervangen dient te worden daar willen we graag advies over. Op de platte daken liggen kiezels (ongeveer 5 cm doorsnede). We hebben een doorlopend balkon, tussen de woningen staat een muurtje van een halve meter breed. Voor de rest loopt het wel in ene door. Een steiger plaatsen zal lastig worden, mogelijk dat er een soort verhuislift nodig zal zijn. Na de zomer willen we waarschijnlijk starten.

Vlonders op balkon leggen

Ik wil graag kunststof vlonder op mijn balkon. Boven mijn bestaande tegels. De afmeting lang 6.65cm en breed1.35

Terrastegels installeren

Ik wil terrastegels in ons balkon installeren. Central Park kliktegel WPC composiet 30x30cm. Het balkon heeft een onregelmatige vorm, tegels moeten ook verkleind / geknipt worden. Het is een klein balkon van max, 10 m2. Ik hoor het graag.

Tegels leggen balkon

Ik wil graag mijn balkon laten betegelen. De tegels en lijm zijn al in bezit. Betonnen ondergrond en de afmeting van het balkon is 3,5 x 2,5 m.

Houtenbalkon renoveren

Opknappen van het balkon (6.30m x 1.10m). Het balkon hangt 1 m boven de grond. Het balkon hangt op een houten stevige constructie, deze is nog in tact. -De houtplaat onder de tegels is rot en zakt door. -De tegels moeten worden vervangen. -de afwerkplaat aan de zijkant is gedeeltelijk rot -enkele van de latten (balkonhek) zijn aan vervanging toe.

Balkon betegelen

balkon 2,80 x 2,80 laten betegelen. vloer bestaat uit beton. Keramische tegels zat ik aan te denken, als u hier een goed optie voor heeft liggen graag meenemen in de offerte.

Terrastegels (natuursteen) leggen op balkon

Ik wil graag terrastegels (natuursteen) laten plaatsen op een balkon van +-4 m2. Verder vraag ik me af of het mogelijk is om hiervoor tegeldragers (zie bijgaande foto) te gebruiken. Foto's van het balkon bijgevoegd. Als dat niet mogelijk is kan het ook op de reguliere wijze geplaatst worden. Het gaat om een betonnen terras op de 3e verdieping, de verdieping is gewoon met de lift bereikbaar. De tegels schaf ik zelf aan.

Balkon verhogen en betegelen

Mijn balkon is in de lengte vanaf het raam 1,50 (inclusief goot en verhoogde rand tot 155). Ik weet niet of de goot vrij moet worden gelaten. Het lijkt mij handig om over de iets verhoogde rand aan de voorkant te gaan omdat deze rand anders een verzamelplek voor duivenpoep wordt. De breedte van het balkon is 240 tot 280. De laatste 40 centimeter zijn een schuine hoek. Aan de rechterkant is een spiegelwand en aan de linkerkant is de schuine hoek. Ik zou het graag verhogen. Verder liefst zo min mogelijk gewicht. Ik weet ook niet wat kan en mag. Verder wil ik een lichte kleur tegels (grijs of gebroken wit). Voor de afmeting van de tegels ontvang ik graag advies. Er is een lift aanwezig in het pand. Ik heb een offerte gevraagd dat was inclusief het materiaal bijna 1100 euro. Dit lijkt mij erg veel voor zo'n klein stukje balkon. Kunnen jullie mij op basis van deze informatie een complete offerte doen toekomen? Ik heb foto's bijgevoegd.

Balkon wpc tegels leggen

Gaat om circa 10 m2, 5.40 x 1.90m balkon kunststoftegels van 30 bij 30 cm incl. Uitvullen i.v. hoogte verschil. Ligt nu kunstgras, dat verwijder ik zelf

Partners

Partners van Casius