Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor herbestraten vanwege fundament tuinhuisje:

Herbestraten vanwege fundament tuinhuisje

Bestaande terras 7 x 3 meter opnieuw horizontaal herbestraten. Ten behoeve van fundament voor tuinhuisje met overkapping. Huisje op de foto wordt vervangen en is al verwijderd.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herbestraten vanwege fundament tuinhuisje uit heel Nederland:

Achtertuin herbestraten

Mijn achtertuin is 35 m2 maar de tegels liggen schots en schreef dus ik dacht tegels eruit zand erin en tegels omdraaien vanwege een beperkt budget en er moet 1 border uit.

Schutting plaatsen en terras herbestraten

Het gaat om herbestrating van 15 m2 (3x2 en 3x3 aan elkaar) terras met bij voorkeur de tegels GeoSenza Ardesia Mare wildverband of recht. De bestrating eruit halen. Voor egaliseren en ophalen van verzakking noodzakelijk aanvullen met zand. Daarnaast moet 9 meter schutting worden vervangen, vanwege veroudering en rotting. Ook hiervoor graag een kostenraming. Het zijn 5 eenvoudige houten schuttingdelen recht en 5 palen, waarvan 1 op de erfgrens aan de woning, niet in de grond. Afvoeren van de oude schutting en tegels doe ik zelf. Graag per mail een indicatie van de kosten.

Achtertuin ophogen en herbestraten

De achtertuin moet herbestraat worden vanwege verzakkingen. Het gaat om ongeveer 50 m2. Er zijn nog zo'n 50 tegels extra nodig en zand om op te hogen.

Inrit herbestraten

De inrit van ongeveer 25 meter bij 3 meter bestaat uit grindtegels en gewone straattegels. Er moet zand onder vanwege verzakkingen die zijn niet ernstig, maar beter een vlak geheel.

Tuin ophogen

Mijn tuin van ongeveer 5x11m wil ik vanwege allerlei klachten ophogen en helemaal dicht tegelen, de boompjes en boog moeten er wel in blijven staan. De rest van de planten gaan eruit, dat doe ik zelf. Met bestaande tegels herbestraten. Ik heb nog tegels over.

Herbestraten in en uitgang vrachtterrein

Op ons vrachtterrein moet zowel de ingang als uitgang opnieuw bestraat worden vanwege het verzakken in de sporen waar het vrachtverkeer rijdt. De klinkers (zware industriële uitvoering) die er nu liggen kunnen opnieuw gebruikt worden. Voor en achter is het ongeveer 20-25m2.

wij willen in 1e instantie onze tuin ...

wij willen in 1e instantie onze tuin herbestraten. planten en struiken zijn er van de zomer al uitgehaald. De grond moet nog verder afgegraven en afgevoerd worden. Onze zoons kunnen daar evt. bij helpen, als dit scheelt in de prijs. De koppelstones en de keien van de vijver willen we verkopen of hergebruiken. We hebben nieuwe tegels op het oog, bij van Steenbergen. Het gaat om ongeveer 60 m2 geen perken alleen bestrating. Dus alles is recht. Met kantopsluiting als dit kan. Er moet ws. een nieuwe grondkabel getrokken worden. Wij hebben zelf geen verstand van electrisch. Willen lampen aan kunnen sluiten. De schutting bij de poort moet iets omhoog gehangen worden. Bij de poort willen we een soort opritje. Vanwege het hoogteverschil naar de schuurdeur.

Nieuwbouw van een (geimpregneerd) houten ...

Nieuwbouw van een (geimpregneerd) houten schuur (L.7 x Br. 2,5 x H. 2,5 m), schuin dak te beleggen met singels, hemelwaterafvoer, 3 tuimelramen (H 0,70 x Br 1 m) aan tuinzijde, toegangsdeur met raam, breedte 1,5 m. Vanwege schuin aflopend taluut -dijk Ringvaart Haarlemmermeerpolder- op gefundeerde palen (in veengrond). Electrische verlichting en electrische verwarming voorzien van thermostaat; aanvoer electriciteit dient te worden aangelegd vanaf het woonhuis (ca 10 meter). Mede voortkomend uit deze werkzaamheden: opnieuw bestraten met de aanwezige moppen (ca 20 m2), alsmede herbestraten oprit (ca. 50 m2) met de aanwezige tegels.