Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor herstraten voortuin en oprit:

Herstraten voortuin en oprit

Wij willen onze voortuin en oprit opnieuw bestraten met de bestaande klinkers, 10 x 10 x 5 cm, 2 cirkels en in totaal ongeveer 80 m2. Er zal ook opgehoogd moeten worden, naar schatting 15 cm. Dit in verband met de ophoging van de wijk.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstraten voortuin en oprit uit heel Nederland:

Extra parkeerplaats aanleggen in voortuin

Ik zoek iemand voor het veranderen van een deel oude tuin naar extra parkeerplaats. Het gaat om het uithalen / afvoer beplanting /grond. Verwijderen / afvoer betontegel 40/60. Daarnaast om het herstraten van bestaande oprit en extra parkeerplaats met deels nieuwe materialen. Het betreft een oppervlakte van 56 m2. Na het afgraven en opvullen met zand moet er een fundatiedonderlaag (menggranulaat) worden geplaatst en vervolgens infra Tremico Brons bestrating gelegd worden. Het is goed bereikbaar.

Oprit, voortuin en een kleine gedeelde tuin herstraten

De oprit en de voortuin dienen te worden bestraat. Eerst zal de oude bestrating en de beplanting verwijderd moeten worden en afgevoerd. Daarna wil ik de oprit van 10 bij 10 meter laten bestraten met klinkers. De voortuin van 20 m2 en een looppad van 10 m2 dient te worden bestraat met tegels van 50 bij 50 cm of 60 bij 60 cm.

Voor- en achtertuin ophogen en herstraten met dezelfde stenen

Stenen uitgraven, tenminste 5 cm ophogen (schatting). Zand mag door de vakman geleverd worden. Bestaande stenen terugleggen en mooi afwerken. Goed bereikbaar. Voortuin is 15 m2 en achtertuin is 62 m2.

Voortuin bestraten

De voortuin is nu gedeeltelijk bestraat en gedeeltelijk tuin 48 m2. Moet eruit en opnieuw bestraat worden met stenen waar je een auto op kan parkeren. Heel goed bereikbaar vanaf de weg. Dus oude stenen eruit, tuin afgraven 15 m2, zand erin en nieuw herstraten met waaltjes. Er kan iemand langskomen om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. In de bijlage een schets van mijn idee.

Tuin opnieuw laten aanleggen en voortuin herstraten

De voortuin willen wij graag laten herbestraten. De oude tegels moeten er uit gehaald worden, de tuin opgehoogd en daarna moeten de tegels terug geplaatst. De oppervlakte is 5 bij 3 meter. De achtertuin is 11 bij 5.40 meter. Hier dienen tegels van 1 bij 1 meter gelegd te worden. De tuin is bereikbaar via een achterom.

Voortuin ophogen en herstraten

De voortuin van deze jaren '30 woning is op verschillende plekken ingezakt. Dit zal opgevuld moeten worden met zand en gelijk gemaakt moeten worden. Het is 10 m2 aan Walen en 6 m2 met betontegels. De oude Walen moeten hergebruikt worden. Ongeveer 5 m2 is aanwezig. De overige 5 m2 zal aangevuld moeten worden met nieuwe Walen. Het gedeelte van 6 m2 zal bestraat moeten worden met antraciet betontegels á 60 x 60 cm tegels. Kunt u de tegels mee aanbieden?

Voortuin herinrichten

Wij hebben bij onze rijtjeswoning een voortuin van 465 cm breed en 810 cm lang, waarin een schuur staat van 9,45 m². Wij willen die voortuin laten herinrichten. Het volgende moet gebeuren: 1)Verwijderen oude schutting (A). 2)Verwijderen volledige toegangsboog (B), inclusief beplanting aan de schuurzijde. 3)Verwijderen van boog van nr. 9 (B). 4)Verwijderen containerscherm (C). 5)Verwijderen waslijnstaander. 6)Enkele kleine veldkeitjes verwijderen. 7)Te behouden planten worden door ons zekergesteld. 8)Afvoeren van verwijderde materialen. 9)Herstraten met gebruik van oude tegels (aanwezig zijn 226 hele en 31 halve tegels), aangevuld met nieuwe (kapotte tegels vervangen). Eventueel zand toe te voegen. 10)Leveren en aanbrengen van schutting (A), inclusief de benodigde standpalen, zoals op tekening aangegeven. Zie voor vergelijkbaar model bijgaande foto. Maximale hoogte aan huiszijde 180 cm. aflopend naar de entreezijde. Plaatsen van een rozenboog van 150 cm breed. Zie voor vergelijkbaar model bijgaande foto. 11)Leveren en aanbrengen van hekje (B), inclusief hang- en sluitwerk en rozenboog van 150 cm breed, zoals op tekening aangegeven. Aan huisnummer 9 kant alleen voorzien van de bovenste boog. Het hekje is zelf 100 cm breed, naar binnen draaiend/van de schuur afdraaiend. 12Front van hekje dient in te springen t.o.v. de buitenste schuurmuur. 13)Herbevestigen van hekje van huisnummer 9. 14)Leveren en aanbrengen van containerscherm (C), inclusief de benodigde standpalen, zoals op de tekening aangegeven. Hoogte 120 cm 15) Afmetingen van bloemperk 1: 165 x 60 cm. 16)Afmetingen van bloemperk 2: 150 x 60 cm. We ontvangen graag uw offerte voor de levering van de materialen, afvoeren van het afval en de plaatsingskosten.

Voortuin herstraten

Voortuin herstraten. Plantenbak verzetten. De tuin is circa 7 x 3 meter groot.

Bestratingsklus: bestraten van oprit en voortuin

Wij willen graag de oprit herstraten en de voortuin geheel bestraten. Daarbij zouden we de oude grijze stenen willen hergebruiken (ongeveer 50 vierkante meter), als dat kan, maar daar moeten er ook nieuwe stenen bij. De voortuin is een U-vorm met een totale breedte van ongeveer 17 meter. Wat bestraat moet worden bestaat uit 3 rechthoeken. 1. De oprit naar de garage is 3 breed en naar de weg 10 meter, 2. De voortuin is 3,5 meter naar de heg en het huis is 11 meter breed en 3. Het stukje naast het huis ongeveer ook 3,5 meter breed bij 5,5 meter. De tuin is erg verzakt dus afgraven is waarschijnlijk niet nodig. Er kan dan gewoon zand op. Een ontwerp is welkom al hebben we ook zo onze ideeën.

Opritten opnieuw bestraten

Ik wil graag mijn oprit richting de garage en de toegang naar de voordeur alsmede een kleine voortuin, laten herstraten. De huidige bestrating moet worden verwijderd en worden afgevoerd. Waarschijnlijk is het zandpakket onvoldoende en dit zal wat aangevuld moeten worden. De oprit wordt de parkeerplaats van onze auto en is ongeveer 14 m2. De voortuin (met een eenvoudige bloembak in de bestrating) en het pad zijn samen ongeveer 10 m2. De stenen moeten we nog uitzoeken maar hier ontvangen we graag advies over. De stenen moeten in ieder geval dik genoeg zijn om een auto van 1250kg te kunnen dragen. De bloembak die moet zo blijven als deze op dit moment is. Graag ontvang ik een offerte.