Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij stratenmakers voor oprit en straatwerk aanleggen:

Oprit en straatwerk aanleggen

Oprit verbreding (ongeveer 12 m2) en bestrating in de tuin als fundering voor een tuinhuis/kapschuur (ongeveer 8 m2). Ik heb de tegels 25 x 25 cm en wat zand, en heb al een stukje van de oprit uitgegraven. Ik weet niet hoeveel er afgraven moet worden precies.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van stratenmakers voor terras en (sier)bestrating te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor oprit en straatwerk aanleggen uit heel Nederland:

Drempel verlagen en straatwerk repareren

De drempel bij de oprit dient verlaagd te worden. Tevens is er een stuk bestrating van ongeveer 1 bij 1 meter stuk gereden door een vrachtwagen en dit dient te worden gerepareerd. Als laatste willen wij graag een ijzer fietsenrek verankeren in de grond.

Divers straatwerk rond de woning

Graag egaliseren waar nodig, oprit aanleggen aan de zijkant van het huis, terrasje in de achtertuin en voortuin een combinatie van grind en tegels. Gaat om ongeveer veertig vierkante meter. We hebben zelf stenen maar hebben nog grind en zand nodig voor de ophoging. Tuin heeft een achterom.

Straatwerk aan de oprit

We zouden graag offerte ontvangen voor uitbreiden van onze huidige klinker oprit. Deze willen we uitbreiden met ongeveer 15 m2 met ook wellicht straatklinkers weer? Is mede afhankelijk van de prijs en of gebruikte klinkers wellicht een optie zijn? Ook willen we graag prijs indicatie voor ophalen, zijn wat verzakt, van huidige klinkers op oprit ongeveer 17 m2. Voor het stuk oprit wat we erbij willen moet er grond worden afgegraven en afgevoerd en zal er uiteraard weer zand in moeten en beton bandjes er langs. De bielsen voer ik zelf af eerst en in midden van tuin grind en betonbanden haal ik ook zelf weg evenals de nog aanwezige struiken.

Oprit van straatwerk voorzien

Oprit 45 vierkante meter.

Oprit bestraten

Mijn oprit is 3 bij 10 meter en ligt tussen 2 muren in. Hiervoor zal er 26 strekkende meters straatwerk uitgevoerd moeten worden.

Beton op de oprit storten

Ik wil i.p.v. straatwerk een betonnen oprit maken. Het is bij een nieuwbouwwoning. Het gaat om 12 x 4,5 m1 en een pad ca. 55 m². Ondergrond is zandbed van 15 cm. Er ligt verder niks. Ik denk geborsteld, omdat ik gepolijst te glad vind. Op 24 juli krijgt de klant de sleutel van dit huis.

Oprit van nieuw straatwerk voorzien

Het straat werk van de oprit dient te worden beoordeeld. Indien mogelijk willen wij deze opnieuw gebruiken. De stenen dienen te worden verwijderd, de oprit opgehoogd en de bestraat gelegd. De oppervlakte is ongeveer 60 m2 groot.

Tuin en oprit van straatwerk voorzien

Voor het verbinden van het terras met de oprit, en het uitbreiden van het bestaande terras wil ik tegels laten leggen vergelijkbaar met de huidige bestrating (50x50cm). Totale oppervlakte is circa 14-20m2, afhankelijk van breedte van het aan te leggen pad, dit graag in overleg. Indien ophogen en egaliseren. Ik wil graag het terras richting de oprit. Graag ontvang ik een offerte.

Composiet schutting plaatsen langs oprit

Composiet schutting plaatsen. Langs een oprit op afschot, tussen de oprit en de buren, mijn oprit loopt van -30 cm naar 0. Aan de zijkant moet er dus iets komen, bijvoorbeeld betonplaten. Is het mogelijk dat eerst betonbanden gesteld worden in verband met het straatwerk van de oprit. En daarboven compositie delen hoogte delen van 1500 mm hoog. De delen zijn 1500-900 mm hoog. De laatste vier meter moeten de schermen 90 cm hoog. De bovenkant van de schuttingdelen moeten op gelijke hoogte zijn.

Oprit aan laten leggen

Het aanleggen van een oprit in de tuin. De stijl zouden we graag hetzelfde houden als de terrassen die we in de tuin hebben. Die zijn van grijs natuursteen met waaltjes eromheen. Daarom zouden we voor de oprit grijze betontegels willen gebruiken met waaltjes eromheen. De afmeting van de inrit is ongeveer 6 meter bij 3 meter, maar er moet ook nog een klein stukje straatwerk gedaan worden om het aan te sluiten aan de inrit die de gemeente buiten de tuin heeft aangelegd. Totaal is het ongeveer 20 m2 wat gedaan moet worden.

Partners

Partners van Casius